@Gunesin_Annesi merhaba, ilk sayfa çok düzensiz, alıntı yerine tablo yapabilir misin? Hatırladığım kadarıyla bulantılı geçiyordu hamileliğin, düzelince bi el atar mısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım ya :))))Herkese selam kızlar.
Doktordan geldim şimdi %80 kız dedi
Doktorun kim normal mi tup bebek miHerkese selam kızlar.
İkili test zamanında falan mı öğrendin yoksa rutin kontrol müydü? Hayırlı olsunHerkese selam kızlar.
Benimde arkadaşım bütün testlerini yaptırdı ayrıntılı ultrasona filanda girdi sağlıklı dediler ama down sendromlu doğdu. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yazıları kaderleri güzel olsun inşallah.Aynen canım bende sana katılıyorum. Bir arkadaşımın doktorun yanlış teşhisi yüzünden hamileliği zehir olmuştu. Maşallah çok sağlıklı nur topu gibi çocuğu oldu. Test sonuçları iyi veya ALlah korusun kötü sonuç değişmeyecek, bebeğimize kıymayacağımıza göre kafam karışsın istemiyorum.
Herkese selam kızlar.
Benimde arkadaşım bütün testlerini yaptırdı ayrıntılı ultrasona filanda girdi sağlıklı dediler ama down sendromlu doğdu. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yazıları kaderleri güzel olsun inşallah.
Yemesinde sorun görmeyenlerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim, bebek 3 ay boyunca annenin yedikleriyle beslenmiyor. Yemek istediği şey de hamburger, hamilelik ileri seviye de değil, annenin şeker hastalığı vs yok gayette yiyebilir. Siz aksini düşünüyorsanız aksi yönde fikrinizi belirtirsiniz, yiyip yeme özgürlüğünü kendisi kullanır. İnsanların yorumu sizi bağlamaz. Tırnak açarak yazıp dursaydım daha mı makbule geçerdi sizin için bilemedim.Burada birbirimize sağlıklı, bilinçli, bilimle bilgiler verip birbirimize destek olacakken “ye canım nolacak” “ben asitli şeyler içtim bişey olmadı” diğeri yazmış “salam ye bari” bunlar nedir allah aşkına?! Burada bebeğimiz ve kendi sağlımız için birbirimize bildiğimiz güzel paylaşımları duyurmak varken kötü tavsiyeler veriyoruz! Ye bişey olmazlar havada uçuşuyor. Zaten sağlıklı beslenmeyi sadece gebelikte değil günlük yaşamımızda uygulamak varken en önemli dönemimizde bile sağlıksız olanı tercih edip bir de çok iyi birşey yapıyormuş gibi bunu tavsiye ediyorsunuz, pes yani.
Ohhh afiyet bal olsun :)Ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten. Bide canım meksika yemekleri çekti tabi yaşadığım yerde böyle bir imkan yok.en sonunda meksika yemeğinden ketçapli makarnaya kadar düştüm.otyrdum bir güzel makarna üstüne ketçap sıkıp yedim:)
Her gün üstüne basa basa fast food yiyeceklerin obezite, kanser, şeker hastalığı vs vs. Hastalıkları sebeb olduğu bol bol yararsız karbonhidrat ve yağ bulunduğunu, içinde bulunan etin şüpheli olduğunu her zaman bahsedilen bir şeye siz şimdi, ye canım bişey olmazı neye dayanarak diyorsunuz? Kendi vücudunuza mı? Öyleyse herkes çıkıp bana bişey olmadı diyip literatürlere girseydi de hayvan deneylerine gerek kalmasaydı. Tırnak içinde yazmadım, nasıl olda anlıyorsunuz diyeYemesinde sorun görmeyenlerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim, bebek 3 ay boyunca annenin yedikleriyle beslenmiyor. Yemek istediği şey de hamburger, hamilelik ileri seviye de değil, annenin şeker hastalığı vs yok gayette yiyebilir. Siz aksini düşünüyorsanız aksi yönde fikrinizi belirtirsiniz, yiyip yeme özgürlüğünü kendisi kullanır. İnsanların yorumu sizi bağlamaz. Tırnak açarak yazıp dursaydım daha mı makbule geçerdi sizin için bilemedim.
Sadece 1 kere hamburger yiyerek obezite olan birini örneklendirebilir misiniz? Konuyla alakasız abartılı örnekler vermeniz sizi haklı çıkarmıyor. Yine söylüyorum yememesi gerektiğini tavsiye edebilirsiniz ama benim mesajımı bilirkişi edasıyla eleştiremezsiniz.Her gün üstüne basa basa fast food yiyeceklerin obezite, kanser, şeker hastalığı vs vs. Hastalıkları sebeb olduğu bol bol yararsız karbonhidrat ve yağ bulunduğunu, içinde bulunan etin şüpheli olduğunu her zaman bahsedilen bir şeye siz şimdi, ye canım bişey olmazı neye dayanarak diyorsunuz? Kendi vücudunuza mı? Öyleyse herkes çıkıp bana bişey olmadı diyip literatürlere girseydi de hayvan deneylerine gerek kalmasaydı. Tırnak içinde yazmadım, nasıl olda anlıyorsunuz diye
Bu devirde arap hayranlığı ve kültürü elbette sağlık bakanlığından onaylanacaktı, dikkat ederseniz sağlık bakanlığı bu devirden :) çok güzel şifalar bunlar avrupada hep var hacamat biz eksik kalmıştık, onu belirttim :)Sadece 1 kere hamburger yiyerek obezite olan birini örneklendirebilir misiniz? Konuyla alakasız abartılı örnekler vermeniz sizi haklı çıkarmıyor. Yine söylüyorum yememesi gerektiğini tavsiye edebilirsiniz ama benim mesajımı bilirkişi edasıyla eleştiremezsiniz.
Ayrıca aslında polemik yaşamamak için diğer mesajınıza yorum yapmak istememiştim ama zaten bugün buraya geliş amacınız belli ki bu, daha stabil ortamlarda hacemat yapılması adına sağlık Bakanlığı Hacematı ve bir çok uygulamayı Alternatif Tıp olarak kabul edip, eğitimli çalışanlarıyla uygulamaya koymuş, bu durum gayet anlaşılabilir, sizi kolunuzdan sürükleyip zorla hacemat mı yaptılar? İsteyen istediği yöntemle şifa arayabilir, bu da ne bizi ne sizi ilgilendirmez.
Sizin için bir anlamı olmayabilir Bizim için Peygamber Efendimizin sünneti, Siz de Hint hayranlığıyla yoga da arayabilirsiniz şifayı, zorla bana dayatmadığınız sürece bu da beni ilgilendirmez.Bu devirde arap hayranlığı ve kültürü elbette sağlık bakanlığından onaylanacaktı, dikkat ederseniz sağlık bakanlığı bu devirden :) çok güzel şifalar bunlar avrupada hep var hacamat biz eksik kalmıştık, onu belirttim :)
Tavsiye değil, herkes fikrini söylüyor ve deneyimlerini aktarıyor. Ben yedim biley olmadı, bu bir deneyimdir. Yemek yada yememek kendine kalmış. Ayrıca şu zamanda doktorlar bile günde 3 sigaraya izin veriyorsa hamilelerde, bence bi hamurger çok daha masum.Burada birbirimize sağlıklı, bilinçli, bilimle bilgiler verip birbirimize destek olacakken “ye canım nolacak” “ben asitli şeyler içtim bişey olmadı” diğeri yazmış “salam ye bari” bunlar nedir allah aşkına?! Burada bebeğimiz ve kendi sağlımız için birbirimize bildiğimiz güzel paylaşımları duyurmak varken kötü tavsiyeler veriyoruz! Ye bişey olmazlar havada uçuşuyor. Zaten sağlıklı beslenmeyi sadece gebelikte değil günlük yaşamımızda uygulamak varken en önemli dönemimizde bile sağlıksız olanı tercih edip bir de çok iyi birşey yapıyormuş gibi bunu tavsiye ediyorsunuz, pes yani.
Burada birbirimize sağlıklı, bilinçli, bilimle bilgiler verip birbirimize destek olacakken “ye canım nolacak” “ben asitli şeyler içtim bişey olmadı” diğeri yazmış “salam ye bari” bunlar nedir allah aşkına?! Burada bebeğimiz ve kendi sağlımız için birbirimize bildiğimiz güzel paylaşımları duyurmak varken kötü tavsiyeler veriyoruz! Ye bişey olmazlar havada uçuşuyor. Zaten sağlıklı beslenmeyi sadece gebelikte değil günlük yaşamımızda uygulamak varken en önemli dönemimizde bile sağlıksız olanı tercih edip bir de çok iyi birşey yapıyormuş gibi bunu tavsiye ediyorsunuz, pes yani.
Doktordan doktora değişiyor demek, sigara kullanmadığım için konuşmadık ama kahveye bile kesinlikle istemiyoruz diyor, başka bir doktor da günde bir fincan olmamak kaydıyla arada bir içebilirsin diyor. Kahveye bile günlük olmamak şartı getiren doktorlarla, günlük 3 sigara içebilirsin diyen doktorlar :/ bilemiyorum, herkesin kafası karışık demekkiTavsiye değil, herkes fikrini söylüyor ve deneyimlerini aktarıyor. Ben yedim biley olmadı, bu bir deneyimdir. Yemek yada yememek kendine kalmış. Ayrıca şu zamanda doktorlar bile günde 3 sigaraya izin veriyorsa hamilelerde, bence bi hamurger çok daha masum.
Çok canın istedi, yemeden duramam diyorsan (açsın aslında bir şeyler yiyince isteğin dinecektir de) evde yap, en azından içinde ne olduğunu bilirsin diyorum ama ye canımcıların yanında bunu dediğim için muhalefet yapıyor oluyorum, linç yiyorum. Teşekkür ederim, beni de anlayan oldu.O kadar haklısın ki her kelimeye katılıyorum. Yanlış yönlendirme çok fazla. Can taşıyoruz bu kadar rahat olmamalıyız kesinlikle.
Çok canın istedi, yemeden duramam diyorsan (açsın aslında bir şeyler yiyince isteğin dinecektir de) evde yap, en azından içinde ne olduğunu bilirsin diyorum ama ye canımcıların yanında bunu dediğim için muhalefet yapıyor oluyorum, linç yiyorum. Teşekkür ederim, beni de anlayan oldu.