2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bnde pqzartesi gunu yaptirdim ense kalinligi 1.05 olarak ilctu benimkini ikili testide yaptirdim sonuc henuz cikmadi kiii seninkide daha cikmamistir ve benim diktorum 2.5 altini normal kabul ederiz dedi size niye oyle soyledilerki
Cünkü benim doktorum kaza yapti raporlu o yuzden ben baska bi yerde testi yaptirip ona sadece ense kalinligini whatsptan gonderdim ikili testin grafik sonucu yoktu daha elimde. Oda sadece ense kalinligini baz alarak haftasina gore kalin olculmus dedi. Cok moralimi bozdu. Bu sabah testi yaptrdigim yerden grafigimi alip ordaki doktora gosterdim hersey gayet guzel cok normal üclü taramaya bile gerek yok dedi Allaha sukurler olsun. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin

Ben yedikleri me cok dikkat ederim her zaman zaten birak hamileliği ondan once bırakmıştım abur cubur ne varsa herhalde yicem aklima kazanmasından iyidir portakal suyu sıkıyor esim portakal bitmişti şoka portakal gelmis sıkma Ben taşıyamam diye alamadım inanır mısıniz gece o soktaki portakal filesini rüyamda gordum

Canım Zeynep Kamilden kadın doğuma randevu al. Ordan sana ikili test için gün veriyorlar. Benim tanıdıklarım o şekilde yaptırdı. Benimde 24 nisanda randevum var gün almak için gideceğim.

Canım şehir dışına gideceğim geldiğimde 12 haftalık olacağız hemen yapmazlar mı. İleri tarih verirlerse geç olabilir..

Cünkü benim doktorum kaza yapti raporlu o yuzden ben baska bi yerde testi yaptirip ona sadece ense kalinligini whatsptan gonderdim ikili testin grafik sonucu yoktu daha elimde. Oda sadece ense kalinligini baz alarak haftasina gore kalin olculmus dedi. Cok moralimi bozdu. Bu sabah testi yaptrdigim yerden grafigimi alip ordaki doktora gosterdim hersey gayet guzel cok normal üclü taramaya bile gerek yok dedi Allaha sukurler olsun. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin
yaa zaten normal bende sana degerinin normal oldugunu soyledim sazen doktorlar insanlarin kafasini karistirabiliyor birden en kotuyu soyluyorlad

Babaannem biraz rahatsız oturup aceba bugün ne istesem diye sesli düşünüyormuş. Annem diyorki sen ne istiyorsun. Benim canım tarhana ve yoğurt çekiyor. İçimde yok napayım :)

Ben yarın zeynep kamilde yaptıracam. Randevu gece saat 12 den sonra mhrs de açılıyor kısa sürede de tükeniyor ve 15 gun sonraya gün veriyor. Randevu kadın doğum başlığı altında direk 2li test diye çıkıyor. Normal gebe izlemden alınmıyor yani.

Canım hergün açılıyor mu gece randevu sisteminde. Zeynep kamili oradan kadın hastalıklarını seçeceğim oradanda 2li test diye mi, çıkıyor randevu yoksa bir doktor adı altında mı çıkıyor şuan baktım göremedim. eğer bu hafta alamazsam sanırım artık yaptıramam çünkü şehir dışına çıkacağım...:( özellerde çok pahalı mıdır acaba?

Canım Zeynep Kamilden kadın doğuma randevu al. Ordan sana ikili test için gün veriyorlar. Benim tanıdıklarım o şekilde yaptırdı. Benimde 24 nisanda randevum var gün almak için gideceğim.

canım gittiğinde randevuyu nasıl aldığını banada yazar mısın... kaç gün sonraya veriyorlar....sözde numune yapıyoruz diye yazmış....:(.... ama yapmıyormuş..

Kızlar ilk haftalardan bulantı ve kusmaları olan arkadaşlar şuan durumunuz nedir kaçıncı haftada hafifledi yada kesildi. benim şuan 10+3 kaç gündür baya yoğundu bugün doktordan geldim onun rahatlığımı bilmem birden hafifledi sanki... insan evham yapıyor bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü. sizin kaçıncı haftada geçti yada azaldı. yada arada dalgalanmalar var mı böyle.

Canım şehir dışına gideceğim geldiğimde 12 haftalık olacağız hemen yapmazlar mı. İleri tarih verirlerse geç olabilir..
yok canım zannetmiyorum. daha önceden alman gerekiyor randevuyu. Ne zaman gideceksin ki. Yarına hemen randevu almaya çalış. olmuyor mu öyle

yok canım zannetmiyorum. daha önceden alman gerekiyor randevuyu. Ne zaman gideceksin ki. Yarına hemen randevu almaya çalış. olmuyor mu öyle

Canım Bugün haydarpaşa eğitim araştırmaya gittim bilsem oraya giderdim. şimdi çalışıyorum hergün hastane izni garip kaçar. yarın zaten şehir dışına gideceğim... Neyse nasip kısmet zaten Allah tan gelen baş göz üstüne. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize...

Kızlar ilk haftalardan bulantı ve kusmaları olan arkadaşlar şuan durumunuz nedir kaçıncı haftada hafifledi yada kesildi. benim şuan 10+3 kaç gündür baya yoğundu bugün doktordan geldim onun rahatlığımı bilmem birden hafifledi sanki... insan evham yapıyor bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü. sizin kaçıncı haftada geçti yada azaldı. yada arada dalgalanmalar var mı böyle.

Bende 11. haftadayim, birkac gundur cikarmiyorum cok sukur. Bu kusma yuzunden kac hafta hastanede yattigimi bilirim, ama azaldi. Yani umuyorum haftaya filan hicbir sey kalmaz. Zaten herkesin agzinda olan bir laf var 12. haftada geciyor diye, insallah oyle oluyodur. Biraz daha sabret

Canım zeynep kamilde randevu yokmuş. Şimdi aradım öğrendim. 24 nisanda gitmeme gerek kalmadı. Bende kozyatağı mavilab ı aradım ikili tarama test fiyatı 125 TL dedi. Başka herhangi bir ücret yokmuş. Haftam gelince orada yaptırma kararı aldım. Diğer özel hastaneler çok pahalı geldi. Bu uygun. Değmez Zeynep kamil de süründüğüme

Ay ne komiksin ya güldürdün valla :)
Valla canım gece yatarken aldım diye bişey fark etmedim.
Bir de yazdıkların beğendiğim için beğeni atıyorum:KK37:
:KK200::KK36:

Kızlar yumurtalık ağrısı çekenler için yazayım, Bebeğin şu an ki konumu yumurtalıklar olmadığı için, yumurtalık ağrılarında korkmanıza gerek yok. Dün söyleyecektim emin olmak için araştırayım dedim, internette net konumunu göremedim, bugün doktora sordum bebek büyüdüğü için baskı yaptığından oluyormuş.

Kızlar ya ben ençok sevdiğim şeylerden tiksindim.her gün yoğurt yiyen ben kabına bile bakamıyorum.salcali yemek yiyemiyorum. Limon görünce içim bir tuhaf oluyor. Salam hiç sevmem geçen gün canım öyle bir istedi ki elim sanki salam kokuyor gibiydi. Elimi burnumdan çekemedim.ne yiyeceğimi bilemiyorum ya

Canım zeynep kamilde randevu yokmuş. Şimdi aradım öğrendim. 24 nisanda gitmeme gerek kalmadı. Bende kozyatağı mavilab ı aradım ikili tarama test fiyatı 125 TL dedi. Başka herhangi bir ücret yokmuş. Haftam gelince orada yaptırma kararı aldım. Diğer özel hastaneler çok pahalı geldi. Bu uygun. Değmez Zeynep kamil de süründüğüme

Canım bilgi için çok teşekkür ederim Biraz araştırma yapınca ikili test yaptırmaktan vazgeçtim. Sonuçta bu test eğer bir sıkıntı varsa Sadece ortaya koyuyor ama sana sundukları tek çözüm kötü bir Sonuçta bebeği aldırmak. bunu da asla uygun görmediğim için kafamı bulandırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. ama Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım.

Bende 11. haftadayim, birkac gundur cikarmiyorum cok sukur. Bu kusma yuzunden kac hafta hastanede yattigimi bilirim, ama azaldi. Yani umuyorum haftaya filan hicbir sey kalmaz. Zaten herkesin agzinda olan bir laf var 12. haftada geciyor diye, insallah oyle oluyodur. Biraz daha sabret

canım Allah şifa versin Gerçekten bulantı ve kusma çok kötü bir durum. bulantım varken biran önce geçsin bitsin diyorum bulantı hafifliği incede Acaba bir şey mi oldu endişesine kapılıyorum. Artık yavaş yavaş hafiflemesi normal İnşallah 12. haftadan sonra tamamen biter.

Kızlar ya ben ençok sevdiğim şeylerden tiksindim.her gün yoğurt yiyen ben kabına bile bakamıyorum.salcali yemek yiyemiyorum. Limon görünce içim bir tuhaf oluyor. Salam hiç sevmem geçen gün canım öyle bir istedi ki elim sanki salam kokuyor gibiydi. Elimi burnumdan çekemedim.ne yiyeceğimi bilemiyorum ya
Ay güldüm çok tatlısınız :)

korkma tatlım böyle hafif sanki ovuslasyon Agrisi gibi ama yatağa yatınca daha çok oluyor

ben yanlış görmediysem bugün 7 haftalik dedi Dr um demiştin onun için sordum canım eğer 7 hafta ise görünmez zaten bizim 8+3 Dr umda hareketli şu an dedi

canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla en kisa zamanda tekrar nasip etsin bende 4 kayıp sonrası kızıma kavuştum Allah tez zamanda yine nasip etsin

çok normal canım benim ilk bile değil ama bazen bende başı şeyleri endişe ediyorum :)

maşallah canım ikili test zamanı gelmiş yapılmış bile darısı bize güzel haberler duymak nasip olsun cinsiyet için birsey dedi mi Dr :) ya da sormak aklına geldi mi

görürsun inşallah canım daha ilerde neler neler göreceksin merak etme en güzeli hareketlenmesi benim kızım sürekli hickirirdi karnima elini koyan herkes duyardı cok güzel çok özel şeyler Rabbim herkese nasip etsin

yiyebiliyoruz canım maydanoz tüketimine dikkat et birde bitki çayları
benim de 4 kayıp oldu :(

Back