2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay güldüm çok tatlısınız :)
Ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten. Bide canım meksika yemekleri çekti tabi yaşadığım yerde böyle bir imkan yok.en sonunda meksika yemeğinden ketçapli makarnaya kadar düştüm.otyrdum bir güzel makarna üstüne ketçap sıkıp yedim:)

Kızlar ya ben ençok sevdiğim şeylerden tiksindim.her gün yoğurt yiyen ben kabına bile bakamıyorum.salcali yemek yiyemiyorum. Limon görünce içim bir tuhaf oluyor. Salam hiç sevmem geçen gün canım öyle bir istedi ki elim sanki salam kokuyor gibiydi. Elimi burnumdan çekemedim.ne yiyeceğimi bilemiyorum ya
Ben zaten ekşiyi severdim hep ekşi yiyim istiyorum tatlıda oyle igrenmiyorum ama canımda ekşi gibi istemiyor

Kızlar ya ben ençok sevdiğim şeylerden tiksindim.her gün yoğurt yiyen ben kabına bile bakamıyorum.salcali yemek yiyemiyorum. Limon görünce içim bir tuhaf oluyor. Salam hiç sevmem geçen gün canım öyle bir istedi ki elim sanki salam kokuyor gibiydi. Elimi burnumdan çekemedim.ne yiyeceğimi bilemiyorum ya
Salam yeseydin bari

Canım bilgi için çok teşekkür ederim Biraz araştırma yapınca ikili test yaptırmaktan vazgeçtim. Sonuçta bu test eğer bir sıkıntı varsa Sadece ortaya koyuyor ama sana sundukları tek çözüm kötü bir Sonuçta bebeği aldırmak. bunu da asla uygun görmediğim için kafamı bulandırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. ama Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım.
aslında haklısın. Kötü bir sonuç olursa ben aldırmayı düşünmem ki Allah korusun. Hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inşallah.

Canım hergün açılıyor mu gece randevu sisteminde. Zeynep kamili oradan kadın hastalıklarını seçeceğim oradanda 2li test diye mi, çıkıyor randevu yoksa bir doktor adı altında mı çıkıyor şuan baktım göremedim. eğer bu hafta alamazsam sanırım artık yaptıramam çünkü şehir dışına çıkacağım...:KK43: özellerde çok pahalı mıdır acaba?
Gündüz saatinde görünmüyor 12 gibi gir sisteme. Ben tam 12 de girdim oyleden sonra 15 ve 16 saatlerinde kalmıştı sadece.
Kopyaladım randevu bilgisini. Belki doktor adı değisiyordur.

İSTANBUL- (ANADOLU)- ÜSKÜDAR- ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Kadın Hastalıkları ve Doğum
AND YAVUZ
İKİLİ TEST 11-14 HAFTA ARASI
Bu şekilde gözüküyor sistemde.

9. Haftada muayeneye gitmiştim. Ozaman bu kağıdı vermişlerdi bu şekilde 182 den yada mhrsden randevu al diye. Bi arkadaş muayeneye git gun verirler 2li test icin demiş ama bana gun veriyoruz falan demediler direk bu kağıdı verip saat gece 12 gibi kendin randevu alıp geleceksin dediler.
Özellerde de nekadardır bilmiyorum hiç sormadım ama hastaneye gore değişir heralde.

IMG-20180419-WA0003.jpg

Gündüz saatinde görünmüyor 12 gibi gir sisteme. Ben tam 12 de girdim oyleden sonra 15 ve 16 saatlerinde kalmıştı sadece.
Kopyaladım randevu bilgisini. Belki doktor adı değisiyordur.

İSTANBUL- (ANADOLU)- ÜSKÜDAR- ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Kadın Hastalıkları ve Doğum
AND YAVUZ
İKİLİ TEST 11-14 HAFTA ARASI
Bu şekilde gözüküyor sistemde.

9. Haftada muayeneye gitmiştim. Ozaman bu kağıdı vermişlerdi bu şekilde 182 den yada mhrsden randevu al diye. Bi arkadaş muayeneye git gun verirler 2li test icin demiş ama bana gun veriyoruz falan demediler direk bu kağıdı verip saat gece 12 gibi kendin randevu alıp geleceksin dediler.
Özellerde de nekadardır bilmiyorum hiç sormadım ama hastaneye gore değişir heralde.

Eki Görüntüle 2138560

Canım çok teşekkür ederim bu kadar güzel ve ilgili yazdığın için ama ben yaptırmaktan vazgeçtim.

yaa zaten normal bende sana degerinin normal oldugunu soyledim sazen doktorlar insanlarin kafasini karistirabiliyor birden en kotuyu soyluyorlad
Ya bende o kadar arastrdim her yerde 3 mm ve sonrasi risk grubuna giriyor yaziyo ama doktor diyoki sen daha 11+4 sün 13+6 ya kadar 2 mm dahada artar bebek buyudukce artiyomus. Smdi 2 ise 2 hafta sonra 3 u gecer demeye getrdi. Ama muayenemi yapan doktor gayet normal boyuyla haftasiyla uyumlu dedi. Bu adam muayene bile etmeden telefondan canimi skti. Bende hata ne diye gonderiyosun sonclari adam iyilesince git muayeneni ol pimpirikliktwn geldi basima ne geldiyse. Akillandim artik valla ayda bir gidicem Allah bi sknti vermedigi surece. Bidahada taramaymis tobe. Ne gelirse Allahtan kabulum yeterki cani sag olsun minigimin

Onun icin dem3k istedim bende benimde cnm hamburger istedi burger yemem lazım onu yemessem olmicak
Benimde canım burger istiyor hem de çok günlerdir bekliyorum geçer diyorum geçmiyor. Islak hamburger yaptım belki dedim beni keser ama benim canım burger istiyor:((((

Benimde canım burger istiyor hem de çok günlerdir bekliyorum geçer diyorum geçmiyor. Islak hamburger yaptım belki dedim beni keser ama benim canım burger istiyor:KK43:(((
Iste normalde hayatta aramam boyle ilginç yaa insansın aklından çıkmıyor ama yemem gerekir iste canının istedigini

Benimde canım burger istiyor hem de çok günlerdir bekliyorum geçer diyorum geçmiyor. Islak hamburger yaptım belki dedim beni keser ama benim canım burger istiyor:KK43:(((
Yesene canım şakamısın:) ben ilk kızımda ağzıma asitli içecek dahi sürmemiştim zararlı diye. Ama canım nasıl istiyordu. İkincide canımın her istediğini yedim içtim. Çok şükür iki kızımda çok sağlıklı.

Benim iki gündür migrenim tuttu yine:( çocuk k kötüyüm. Büyük ihtimalle hastaneye gitcem serum taktırıcam. Hap fayda etmiyor. Midem delinecek artık.

Kızlar canımızın istediğini neden yememiz gerekiyor? Mantıklı bir açıklaması var mı? Mesela o şey zararlı ise ne olacak? Canı isteyip de maddi durumu olmayınca alamayan gebeler var mesela onlara ne oluyor? Cidden merakımdan soruyorum herkes öyle der ya

Kızlar canımızın istediğini neden yememiz gerekiyor? Mantıklı bir açıklaması var mı? Mesela o şey zararlı ise ne olacak? Canı isteyip de maddi durumu olmayınca alamayan gebeler var mesela onlara ne oluyor? Cidden merakımdan soruyorum herkes öyle der ya

Canım normal can çekmesi neyse de aserince çok fena oluyor yani onu yemezsen ölecekmis gibi... Tadı kokusu burnuna geliyor ondan başka birşey dusunemiyorsun. Oğlumda bir defa olmuştu oturup aglamistim o şeyi yiyene kadar. Sonra da parası olmayıp yiyemeyen hamileler ne yapıyor diye oturup bir de onlara ağladım :D

Yesene canım şakamısın:) ben ilk kızımda ağzıma asitli içecek dahi sürmemiştim zararlı diye. Ama canım nasıl istiyordu. İkincide canımın her istediğini yedim içtim. Çok şükür iki kızımda çok sağlıklı.
Canım bende oğlumda o kadar titizdim ki ne çay ne Kahve ne asitli içecek yani çayı açık bile içmezdim o kadar çok dikkat ettim ki ojesiz gezmeyen ben hiçbir şey kullanmadım dışarda yeşillik asla yemezdim ama bu hamileliğimde daha rahatım aslında yiycem yarın burgerimi:)))

Ya bende o kadar arastrdim her yerde 3 mm ve sonrasi risk grubuna giriyor yaziyo ama doktor diyoki sen daha 11+4 sün 13+6 ya kadar 2 mm dahada artar bebek buyudukce artiyomus. Smdi 2 ise 2 hafta sonra 3 u gecer demeye getrdi. Ama muayenemi yapan doktor gayet normal boyuyla haftasiyla uyumlu dedi. Bu adam muayene bile etmeden telefondan canimi skti. Bende hata ne diye gonderiyosun sonclari adam iyilesince git muayeneni ol pimpirikliktwn geldi basima ne geldiyse. Akillandim artik valla ayda bir gidicem Allah bi sknti vermedigi surece. Bidahada taramaymis tobe. Ne gelirse Allahtan kabulum yeterki cani sag olsun minigimin
bnde 11+2 de gittim 1.05 cikti sonuc onun bakisina gore herkssinki o haftlrda gecer canim bosver sentakma onu gelince gidersin bakar gene raht ol ama

Back