• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktora gittinizmi benim kahverengiydi şimdi sarı oldu gerçi bana doktorum progestan verdi onu kullanıyorum ama ilacı bırakınca gene başlıyor bence bi doktoruna danış önlemini al riske atma derim
Geçen kanamam oldu progestan başladı doktor her olasılığa karşı. Kanamam bitince bu sarı akıntı oldu. İnşallah oda geçer

Geçen kanamam oldu progestan başladı doktor her olasılığa karşı. Kanamam bitince bu sarı akıntı oldu. İnşallah oda geçer
Aynısını yaşadım zaten 10gundur evde yatıyordum bugün işbaşı yaptım banada bu nedenle verdi zaten düşük riskini kaldırmak için tahlil için doktora gittiğim için sabah içemedim bire kadar hemen sarı lekeler gelmeye başladı sakın saatini ilacın geçirme bi geçirdim hem ağrım var şuan hem lekelenme o nedenle benimde canım çok sıkkın :(((

Kızlar yeni lavaboya gittim ve iç çamaşırıma çok az kan gördüm tam kan rengi de değil çok korkuyorum beyaz akıntım var hala ama nedendir bişey olmaz değil mi acaba aynı durumı yaşayan varmı bugün misafirlerim vardı hep ayaktaydım yoruldum ondan mıdır

Herkes bulantım hafiflemeye Başlamış diyor Benim tavan yaptı bugün midemde hiçbirşey durmuyor gün içinde kaç kez çıkardım sayamadım artık midem bomboş bu çocuk nasıl büyür böyle bilmiyorum ki 10+5 olduk artık azalsın ben bitik haldeyim dua edin bana kızlar

Aynısını yaşadım zaten 10gundur evde yatıyordum bugün işbaşı yaptım banada bu nedenle verdi zaten düşük riskini kaldırmak için tahlil için doktora gittiğim için sabah içemedim bire kadar hemen sarı lekeler gelmeye başladı sakın saatini ilacın geçirme bi geçirdim hem ağrım var şuan hem lekelenme o nedenle benimde canım çok sıkkın :KK43:((
Canım çok geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorumki. Benim de yarın randevum var bakalım ne diyecek inşallah iyi haberle dönerim

Kızlar yeni lavaboya gittim ve iç çamaşırıma çok az kan gördüm tam kan rengi de değil çok korkuyorum beyaz akıntım var hala ama nedendir bişey olmaz değil mi acaba aynı durumı yaşayan varmı bugün misafirlerim vardı hep ayaktaydım yoruldum ondan mıdır
Aynısını az önce burda yazdık eğer kanama varsa vakit kaybetmeden git derim doktora ama panik yapma derim stres dahada etkiliyor çünkü

Aynısını az önce burda yazdık eğer kanama varsa vakit kaybetmeden git derim doktora ama panik yapma derim stres dahada etkiliyor çünkü
Ya aslında kahverengi leke çok az ve nette bakınca normal olabilir deniyo ama

Rengi kahverengi veya pembeyse korkma diyor doktorlar. Lekelenme olduğuna göre zorlama olduğu belli, doktorunu arayıp tarif edersen progestan al kullan yada gel muayene edeyim der, ağrın var mı yok mu bir sürü belirleyici şey var.

Rengi kahverengi veya pembeyse korkma diyor doktorlar. Lekelenme olduğuna göre zorlama olduğu belli, doktorunu arayıp tarif edersen progestan al kullan yada gel muayene edeyim der, ağrın var mı yok mu bir sürü belirleyici şey var.
Doktorumun numarasını almadım ya yarın giderim olmazsa dediğim gibi evet kahverengi ve çok az lekelenme şeklinde yani ağrım öyle yok sadace hep olan hafif sırt ağrım var şuan 2 aylık gebeliğim ve bugün çok yoruldım stres yaptım ondan olabilir mi sizce içime sıkıntı girdi bide şuan hep lavaboya gidip bakıyorumda yok bişey sadace beyaz akıntım var

Doktorumun numarasını almadım ya yarın giderim olmazsa dediğim gibi evet kahverengi ve çok az lekelenme şeklinde yani ağrım öyle yok sadace hep olan hafif sırt ağrım var şuan 2 aylık gebeliğim ve bugün çok yoruldım stres yaptım ondan olabilir mi sizce içime sıkıntı girdi bide şuan hep lavaboya gidip bakıyorumda yok bişey sadace beyaz akıntım var
4. Haftadan beri ara ara lekelenmem oluyor, her seferinde aslında korkulacak boyutta olmadığını bilmeme rağmen doktoru arayıp ben geliyorum diyorum, gelme diyor ama atlayıp gidiyorum :)
Cinsel ilişki, yapılan ağır temizlik, vücudunu zorlayacak herhangi birşeyle lekelenme olabilir. Allah korusun düşük durumlarında leke değil kanama oluyor ve ağrılı oluyor. İnternetten ya da hastaneden ulaşabilirsin doktorunun numarasına. İmkanın varsa Herhangi bir acile de gidebilirsin, sakin ol diyoruz ama gidip görmeden iç rahat etmiyor biliyorum

Back