• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İkili test sonucum çıktı. Temiz çıkmış çok şükür. Free bhcg 51 çıkmış şimdi erkek mi oluyor çocuk. Gerçi enim oğlanda tutmamıştı ona göre tersini düşünücem ❤️
Gözün aydın canım darısı bize olsun benim geçen yıl kızım da tree bhcg 52 idi kızım oldu gelinimizin 47 idi onun da kızı oldu sanırım herzaman tutmuyor :)

Canım benimde hiç kusma olmadı 5. Haftadan beri ara ara bulantı oluyodu ama bu hafta çok azaldı bende araştırıyorum ha bire normalmi diye inşallah normaldir çok stres yapıyorum bişi olacak diye
normaldir canım çünkü benimde hiç kusmam olmadı çok şükür. bulantılarım sanırım arttı eskisine göre ama kusmam hiç olmadı bin şükür.
Ben su içtiğim halde benimde yüzüm soyuluyor bende nemlendirici kullanıyorum. Bide yüzüm ergen gibi sivilce döktü ya biri gidiyor biri geliyor uyuz olmaya başladım
o sivilce sorunu bendede var. hoş bende hep vardı ama tam geçiyo derken daha bter coştular. her tarafımda çıkıyo hemde sivilceler :KK12:

Sabahları acı su bende de oluyor , krem için erken değil mi ki canım, karin için soruyorsun değil mi?[/QUO

Yok canım karın için değil benim vücudum kurudu kaşınıyor pul pul. doğru dürüst su içemiyorum. ağzım hep acı. şampuan duş jelleri kokuyor tahammülüm yok. vücut için zararsız kokusuz nemlendirici olarak ne kullanabilirim acaba.

Ben yves rocher den aldim. Kokusuz nemlendirici krem. Bir tek o iyi geliyor yuzume. Yoksa su da icmedigimden midir nedir yuzum soyuluyor resmen kupkuruydu.
Mide bulantilari da tam gaz devam ediyor. Ama bitecek insallah. Cogu gitti azi kaldi diye dusunmek istiyorum artik

Bende gidip bir bakayım canım o zaman. benim vücudumda çok kurudu. zararsız kokusuz bir nemlendirici şart. susuzluktan kurudum ama içince midem bulanıyor. ağzım acı..:(

Ben 11.haftanin içindeyim ben 2 li testimi tup bebek doktorum yapicak oylelikle onunla vedalasicam yunus emre hastanesini bende aradim selma hnm varmis kesin onu diyorsundur medipolda kimi onerdiler benim tup bebek senin nasil normal mi

Canım benim normal yolla oldu. Evet yunus emrede Selma hanımı çok methettiler. Görüşmede neler öğrendin canım fiyatları şartları nasıl. bende gitmeyi düşünüyorum medipol ile arasında kaldım. koşuyolu medipoldede seval PATA hanım ile Şükriye Leyla ALTUNTAŞ I çok tavsiye eden var fakat şükriye hanım çok yoğun olduğundan çok fazla ilgilenemediğinden doğuma girme olasılığı düşük olduğundan yakınan çok olmuş. Aklımda şimdilik Medipol seval hanım ile Yunus emre Selma hanım var. Şuan devlet hastanesine gittim tarama testlerini de yapıp özelde devam etmeyi düşünüyorum.

Anladım canım teşwkkür ederim sarı da sıkıntı yok diyorlar ama insanın yine de sinıirleri bozuluyor.
Evet sinir bozucu bi durum. Bende başlarda korkuyordum kahverengiye dönerse yok kırmızıya dönerse diye ama aynı devam ediyor bayadır. Sende korkma inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız merak etme.

Kizlar bisey sorcam ikili test yaptirmis olanlara. bu kan testi sonuclari risk faktorleri hesaplanmis bi sekildemi cikiyor yoksa muayene oldugunuz doktor sonuclari direk kendimi yorumluyor? Benim devlettede ozeldede doktorum var ikisininde gormesini istiyorum yani sormak istedigim illa kan testi gunu muayeneyi yapanmi yorumlayabilir? cikan raporun nasil bisey oldugunu bilmedigimden soruyorum.

Canım benim normal yolla oldu. Evet yunus emrede Selma hanımı çok methettiler. Görüşmede neler öğrendin canım fiyatları şartları nasıl. bende gitmeyi düşünüyorum medipol ile arasında kaldım. koşuyolu medipoldede seval PATA hanım ile Şükriye Leyla ALTUNTAŞ I çok tavsiye eden var fakat şükriye hanım çok yoğun olduğundan çok fazla ilgilenemediğinden doğuma girme olasılığı düşük olduğundan yakınan çok olmuş. Aklımda şimdilik Medipol seval hanım ile Yunus emre Selma hanım var. Şuan devlet hastanesine gittim tarama testlerini de yapıp özelde devam etmeyi düşünüyorum.

Sadece fiyat ogrendim daha gitmedim muayane 140 tl imis normal dogum 2600 sezeryan 3500 muş

Canım benimde hiç kusma olmadı 5. Haftadan beri ara ara bulantı oluyodu ama bu hafta çok azaldı bende araştırıyorum ha bire normalmi diye inşallah normaldir çok stres yapıyorum bişi olacak diye
Endiselenme canim benim cevremde bir kez bile kusmayip saglikli bebekler doguran tanidiklarim var ben sadece tekrar baslar mi diye korkuyorum yataktan cikamadim biara cok kotuydu sen sanslisin

Kızlar merhaba;
şuan 10. haftama girdim. bir haftadır sabahları uyanınca bazen acı su kusuyorum. ilk haftalar bulantım vardı ama kusmam yoktu şimdi sanki arttı. bu haftalarda sizin nasıl. öyle canımın istediği birşey olmuyor hala yiyeceklerin tadı yok. karpuz aldım o ıyı geldi. birde cildim çok kurumaya başladı doğru dürüst su içemiyorum. şampuanlar kremler kokuyor. siz şuan ne kullanıyorsunuz nemlendirici.
Ben bebek yağı aldım onu kullanıyorum. Ellerim kuruyor onun icin de bebek sabunu kullanıyorum. Bazen de saçımı falan dalinle yıkıyorum çok kokmuyo

Kizlar bisey sorcam ikili test yaptirmis olanlara. bu kan testi sonuclari risk faktorleri hesaplanmis bi sekildemi cikiyor yoksa muayene oldugunuz doktor sonuclari direk kendimi yorumluyor? Benim devlettede ozeldede doktorum var ikisininde gormesini istiyorum yani sormak istedigim illa kan testi gunu muayeneyi yapanmi yorumlayabilir? cikan raporun nasil bisey oldugunu bilmedigimden soruyorum.
Ense kalınlığı ölçülüp öyle kan veriyorsun canım ona göre kandaki değerleri de hesaplayıp rapor çıkarıyor sen dr gösteriyorsun o yorumluyor

Ben bebek yağı aldım onu kullanıyorum. Ellerim kuruyor onun icin de bebek sabunu kullanıyorum. Bazen de saçımı falan dalinle yıkıyorum çok kokmuyo

Bebek yağını bende deneyeceğim canım. bende şampuan jansesbaby aldım ama bir süre sonra onun kokusundan da tiksindim. :(.... kokulara karşı hiç tahammülüm yok. parfüm, sabun deodorant.krem şampuan..:(

Back