• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yeni lavaboya gittim ve iç çamaşırıma çok az kan gördüm tam kan rengi de değil çok korkuyorum beyaz akıntım var hala ama nedendir bişey olmaz değil mi acaba aynı durumı yaşayan varmı bugün misafirlerim vardı hep ayaktaydım yoruldum ondan mıdır
Normalde reglinizin zamani mi benimde 8.haftamda 2 kere lekelemem olmustu sikinti degil o

4. Haftadan beri ara ara lekelenmem oluyor, her seferinde aslında korkulacak boyutta olmadığını bilmeme rağmen doktoru arayıp ben geliyorum diyorum, gelme diyor ama atlayıp gidiyorum :)
Cinsel ilişki, yapılan ağır temizlik, vücudunu zorlayacak herhangi birşeyle lekelenme olabilir. Allah korusun düşük durumlarında leke değil kanama oluyor ve ağrılı oluyor. İnternetten ya da hastaneden ulaşabilirsin doktorunun numarasına. İmkanın varsa Herhangi bir acile de gidebilirsin, sakin ol diyoruz ama gidip görmeden iç rahat etmiyor biliyorum
Ya canım benim ilk defa böyle oldu ve acayip korktum yazdıkların içimi rahattı biraz sağol :)
Ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktoruma bakalım inşallah tekrarlanmaz

Ya canım benim ilk defa böyle oldu ve acayip korktum yazdıkların içimi rahattı biraz sağol :)
Ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktoruma bakalım inşallah tekrarlanmaz
Sende sağol, uzan dinlen bakarsın duruma karın ağrısı ve kanamaya dönmezse rahat ol ama yarın git mutlaka, belki seninde progestana başlaman gerekiyordur.

Sende sağol, uzan dinlen bakarsın duruma karın ağrısı ve kanamaya dönmezse rahat ol ama yarın git mutlaka, belki seninde progestana başlaman gerekiyordur.
Ay çok teşekkür ederim ya Rabbim gönlüne göre versin senin inşallah içimi rahatlattın:KK200:
Inşallah o söylediğiniz ilaça gerek kalmaz bir daha leke görmme:dua:

Kizlar çatlak oluşmasın diye badem yağı kakao yagi kullanıyorlarmış varmi içinizde kullanan

Kizlar çatlak oluşmasın diye badem yağı kakao yagi kullanıyorlarmış varmi içinizde kullanan
Daha erken sanki, son aylarda olmuyor mu çatlak? Irsi dedikleri için ben ilk gebeliğimde kullanmadım olmadı da, gerçi 9 ay sürmedi gebeliğim bunda ilerleyen zamanlarda zeytin yağı kullanırım sadece.

Kızlar kasık agrisiyla birlikte bacağa vuran bı ağrı yaşayan varmı bi durummu şimdi başladı ve çok kötü

Kızlar kasık agrisiyla birlikte bacağa vuran bı ağrı yaşayan varmı bi durummu şimdi başladı ve çok kötü
Kramp şeklinde mi? Sürekli halde mi? Ayrı ayrı olmak üzere kasık ağrısı da, bacak ağrısı da normal ama ne şekilde yaşadığını çok anlayamadım

Kramp gibi ara ara gelip geçiyor pinkstrap pinkstrap
Gayet normal, ilerleyen zamanlarda kalça da eklenecek bunlara, Aslında bu kramlar kasılmalar için magnezyum verecek doktorlar randevunda söylersen verecektir. Şuan için magnezyum alabileceğin muz ve soda var evde varsa tüketebilirsin. Kalsiyum eksikliği de sebep oluyor onu da tüketmeye çalış

Gayet normal, ilerleyen zamanlarda kalça da eklenecek bunlara, Aslında bu kramlar kasılmalar için magnezyum verecek doktorlar randevunda söylersen verecektir. Şuan için magnezyum alabileceğin muz ve soda var evde varsa tüketebilirsin. Kalsiyum eksikliği de sebep oluyor onu da tüketmeye çalış
Teşekkür ederimcanim

Merhaba arkadaşlar ben de şuanda 8+3 hamileyim:)
Sat 16şubat
Mdt 23Kasım
Aşırı derecede bulantım ve kusmam var 10gündür berbat durumdayım ona rağmen yemeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
Allah herkese bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200:

Yaaa hanımlar:( biraz önce 2 kere karnımın sağ tarafında içten öyle bişey olduki resmen yerimden zıpladım.tam göbeğimin sağ tarafı. Sanki elektrik çarpmış gibi. Ve bi an uyuştu. İlk defa böyle bişey oldu tırstım kramp böyle olmuyodur heralde.

Back