Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun. Benim doktorum dişim ağrıdığında apse yaptığında antibiyotik yerine doğal bitkilerle gargara tarifi veriyor ve o şekilde anlatmamı sağlıyor. Eğer evde varsa hemen yapabileceğin birtane yazayım.Hayırlı geceler kızlar.kac gundur geceleri dişim agriyo ne yapabilirim bilen tecrübesi olan varsa lutfen yardimci olsun cok fenayim.agrisi basima vurdu resmen zonkluyo hem başım hem dişim
sizinde mi ilk dogumunuz erken oldu ..benim oglum erken dogdu erken dogumun tek iyi yani diyodum karin fln cok cikmayinca catlak olmadi bendeDaha erken sanki, son aylarda olmuyor mu çatlak? Irsi dedikleri için ben ilk gebeliğimde kullanmadım olmadı da, gerçi 9 ay sürmedi gebeliğim bunda ilerleyen zamanlarda zeytin yağı kullanırım sadece.
Kendime nazar değirdim. Az önce kustum![]()
Yaaa ne güzel siz hangi hastaneye gidiyosunuz?
Allah bin kere razı olsun canım.Sabah oldu ama nasıl oldu bir de bana sor.Hemen deneyecegim bunu insallah isime yarar.Azaltsa bile yetecek.Ağrıyan tarafta şişlikte oluştu.Hic bisey yoktu disimde yaCanım geçmiş olsun. Benim doktorum dişim ağrıdığında apse yaptığında antibiyotik yerine doğal bitkilerle gargara tarifi veriyor ve o şekilde anlatmamı sağlıyor. Eğer evde varsa hemen yapabileceğin birtane yazayım.
Kabuk tarçın 1 adet
Bir tutam papatya
Bir tutam adaçayı
5 6 adet karanfil
Yarım çay kaşığı çörekotu
İki bardak suya atıp bir taşım kaynat soğumaya bırak. Sonra bu su ile gargara yap ağzına alıp ağrıyan yerde bekletebilirsin. Sakın yutma ama dikkat et. Ayrıca ağzına karanfil alıp çiğneyip ağrıyan yerde bekletebilirsin kesin çözüm değil ama uyuşturup ağrıyı kesiyor. Allah yardımcın olsun canım umarım işine yarar
Kan sonucu 4-5gün sonra geliyor canım ense de 1.4 e kadar iyi sayılıyorkızlar çarşamba günü ense kalınlığı ölçtüreceğim özel bir yerde. 155 liraymış. sonucu kaç günde çıkıyor acaba
Kızlar merhaba;
şuan 10. haftama girdim. bir haftadır sabahları uyanınca bazen acı su kusuyorum. ilk haftalar bulantım vardı ama kusmam yoktu şimdi sanki arttı. bu haftalarda sizin nasıl. öyle canımın istediği birşey olmuyor hala yiyeceklerin tadı yok. karpuz aldım o ıyı geldi. birde cildim çok kurumaya başladı doğru dürüst su içemiyorum. şampuanlar kremler kokuyor. siz şuan ne kullanıyorsunuz nemlendirici.
Kızlar Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz önerebileceğiniz hastane ve ya doktor varmı
Beylikdüzü’ndeyim ben de. Kolan Hastanesi’ne gidiyorum.Ohhh ne güzel bulantılar azalmaya başladı demek benimde valla azalmaya başladı gibi 2 gündür. Sadece sabahları kötü oluyorum. Ama halsizliğim var. Yapacak bişi yok:) beylikdüzü tarafında oturan yokmu hiç yahu
Ohhh ne güzel bulantılar azalmaya başladı demek benimde valla azalmaya başladı gibi 2 gündür. Sadece sabahları kötü oluyorum. Ama halsizliğim var. Yapacak bişi yok:) beylikdüzü tarafında oturan yokmu hiç yahu
bende varım kızlarBen varım canım :)
aa bende istinye liv e gidiyorum. sen hangi doktora gidiyosunİlk oğlumda Medilife a gitmiştim orda doğum yapmıştım bu sefer istinye Liv e gittim bakalım son kararimi vermedim daha:) sen nereye gidiyorsun ve memnun musun canım?
Banada iki kere oldu galiba yanlış bi kalkış yaparken oldu çok tuhaf bişi gerçektenYaaa hanımlarbiraz önce 2 kere karnımın sağ tarafında içten öyle bişey olduki resmen yerimden zıpladım.tam göbeğimin sağ tarafı. Sanki elektrik çarpmış gibi. Ve bi an uyuştu. İlk defa böyle bişey oldu tırstım kramp böyle olmuyodur heralde.
Canım apse yaptıysa iyi biley değil bunu göster muhakkak çünkü iltihap sonuçta kana karışıp bebeğe zarar verebilir ama ağrıysa sıkıntı değil arkadaş tarif vermiş yine uygula ama doktorada sorHayırlı geceler kızlar.kac gundur geceleri dişim agriyo ne yapabilirim bilen tecrübesi olan varsa lutfen yardimci olsun cok fenayim.agrisi basima vurdu resmen zonkluyo hem başım hem dişim
Bunda henüz başlamadı ama önceki hamileliğimde gırtlak denen bile kalmıyodu kusmaktan doğal olarakta hasar gördüğü için kan geliyodu sonra yutkunamayınca eşim ılık ballı süt yapıyodu yumuşatıyodu birazHerkese selam
Sabahları uyandığımda 2 kere kusuyorum kahvaltıdan önce
Akşama doğru bulantım başlıyor ama 4-5 gündür akşam kusma bitti
Yalnız 2-3 defadır kusma esnasında boğazımdan kan geliyor. Bu sabah da burnum kanadı.
Başına böyle bişey gelen var mı?
Bunda henüz başlamadı ama önceki hamileliğimde gırtlak denen bile kalmıyodu kusmaktan doğal olarakta hasar gördüğü için kan geliyodu sonra yutkunamayınca eşim ılık ballı süt yapıyodu yumuşatıyodu biraz
aa bende istinye liv e gidiyorum. sen hangi doktora gidiyosun![]()
Ben bülent tekin e gidiyorum canım. benim karşı komşum onda doğum yaptı medilifede bebeğinin hastalığını anlamamışlardı. bülent hoca anlamış mesela. ve indirim yaptırma olabilirmi konuşmak lazım. ben daha fiyat konuşmadım, eğer o kadar çok yüksek miktar söylerlerse son anda belki başka hastaneye gidebilirim diye düşünüyorum. ama doktor çok iyi diye başından düzgün doktor baksın ilgilensin istedimİlk defa gittim canım Meryem hanıma gittim. Sen kime gidiyorsun ve memnun musun? Fiyat konuştun mu bu arada canım bana normal doğum 5 sezeryan 6 dediler çok pahalı geldi![]()
Yunus emre normal doğumda sezeryan doğumda aynıymış 2600 tl bende bilemedim ama medipol bana daha yakın örnek mahallesinde oturuyorum
Herkes bulantım hafiflemeye Başlamış diyor Benim tavan yaptı bugün midemde hiçbirşey durmuyor gün içinde kaç kez çıkardım sayamadım artık midem bomboş bu çocuk nasıl büyür böyle bilmiyorum ki 10+5 olduk artık azalsın ben bitik haldeyim dua edin bana kızlar
Ben de safra kusuyorum sabahları
Canım da bişey istemiyor
Nemlendirici vücut için burts bees baby aldım ama kokuyor süremiyorum
Cildim aşırı kuru çünkü su da içemiyorum
Evet canım bende su içemiyorum çok. içince midem bulanıyor. bu yüzden cildim çok kurudu. kokulu kremleri zaten kullanamam, en iyisi bitkisel yağ almak kremlerde hep katkı maddeleri var.