• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynıyız kardeş ağlayacak yaş kalmadı gözümde. Uyusam başım agrıyor uyumasam midem çok bulanıyor. Uykumdan bulantı uyandırıyor. Hayatın yüzde 95i yemek tv telefon konuşmalar her şey yemek . Psikolojim ciddi ciddi bozuldu.
Benimde öyle ilk değil bu ikinci ama sanki daha çok bunda birde kızıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor eşim işte mecburum ben yapmak zorundayım o da tüm mahvediyor beni öyle günün bir saati değil her saat bulanıyor ve günde 4-5 kusuyorum Okulda dersten çıkıyorum eski Neşeli hayat dolu beni özledim bazen kendime kızıyorum isyan etme çok şükür diye ama gerçekten dayanılmaz artık

Aynıyız kardeş ağlayacak yaş kalmadı gözümde. Uyusam başım agrıyor uyumasam midem çok bulanıyor. Uykumdan bulantı uyandırıyor. Hayatın yüzde 95i yemek tv telefon konuşmalar her şey yemek . Psikolojim ciddi ciddi bozuldu.

İntihar etmeye karar verirseniz haberim olsun birileri öncülük ederse cesaretlenirim belki :)) yoksa bu gidişle bulantılardan ölcez :KK43:

İntihar etmeye karar verirseniz haberim olsun birileri öncülük ederse cesaretlenirim belki :)) yoksa bu gidişle bulantılardan ölcez :KK43:
Çok ağır bizimkisi ben bir gün doktorum serum taktı o gün biraz iyiydim ama her gün serumda takınamam ki diğer gün yine aynı cuma akşamından hemen annemin evine kaçıyorum hafta sonu o bakıyor hafta içi tüm perişanım

Kızlar sata 7 4 günlük haftalık hamileyim ama karından hiç bir şekilde duyulmuyor kalp atışı ve bebek vajinal muayenede tek duyuluyor bugün yine gittim doktora karından baktı duyamadı 5 6 haftalarda duyan bebeği gören var acaba bebeğim gelişiminde sorun mu var

Kızlar sata 7 4 günlük haftalık hamileyim ama karından hiç bir şekilde duyulmuyor kalp atışı ve bebek vajinal muayenede tek duyuluyor bugün yine gittim doktora karından baktı duyamadı 5 6 haftalarda duyan bebeği gören var acaba bebeğim gelişiminde sorun mu var
9.haftada duyan var. Merak etme. Telaş yapma

canim bu karindan gec duyulmasini karin cebresi yagli olunca karindan pek duyulmazmis oylr okumustum bi yerde endiselenme bak vajinal duyuluyormus haftasinada uyumluyda ki uyumlu olmayip gec dollenenler var sukurki senin kalp atisin varmis dert etme dertlenip bebeginide strese sokma

Var ben 9 da duydum sata göre 7 haftalık dedi. Daha bugün 9 + 3 olmuş canım

canim bu karindan gec duyulmasini karin cebresi yagli olunca karindan pek duyulmazmis oylr okumustum bi yerde endiselenme bak vajinal duyuluyormus haftasinada uyumluyda ki uyumlu olmayip gec dollenenler var sukurki senin kalp atisin varmis dert etme dertlenip bebeginide strese sokma
Malesef ultrasyonda geriden geliyo 6 hafta4 günlük ama inşallah en kısa zamada tekrar duyarım çok sağol

ozaman hic merak etme duyulur canim daha minicikmis gec dollenme olmustur ilerleyen zamanalrda gununu yakalar o
İnşallah Allahın takdiri neyse bekleyip görücez çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Rabbim gönlünüze göre versin

Benimde öyle ilk değil bu ikinci ama sanki daha çok bunda birde kızıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor eşim işte mecburum ben yapmak zorundayım o da tüm mahvediyor beni öyle günün bir saati değil her saat bulanıyor ve günde 4-5 kusuyorum Okulda dersten çıkıyorum eski Neşeli hayat dolu beni özledim bazen kendime kızıyorum isyan etme çok şükür diye ama gerçekten dayanılmaz artık
Kızlar Allah sabır versin bize. Sözde 10. Haftadan itibaren azalması gerek değil mi? 3540 senin azalmamış. Güneşin annesinin daha var. Ben de 9+5im azalacağına arttı. Noluyoruz ya benim ilk gebeliğim ve isteyerek oldu ama buna rağmen dayanamıyorum. Böyle olacağını baştan bilsem yine de hamile kalmak ister miydim bilmiyorum. 2. Çocuktan vazgeçmiş gibiyim. Allah büyük dert vermesin ama bu ne ya? Hamileliğime sevinemedim ya. Ultrasonda gördüğüm an bi mutluyum sonrası hüsran. Kussam asit kustugumdam gırtlagım kanıyor kusmasam midem karman çorman. Yoruldum be kızlar üstelik hiçbi şey yapmadığım halde. Annemlere geldim kalmaya. Eşimle olan güzel günlerimizi özledim.

Benimki de sağ tarafımda oluyor.senin mesajın çok rahatlatti.cunku benim ilk gebeliğim ve hic tecrübem yok
korkma tatlım böyle hafif sanki ovuslasyon Agrisi gibi ama yatağa yatınca daha çok oluyor

8+4 günlük bugün
ben yanlış görmediysem bugün 7 haftalik dedi Dr um demiştin onun için sordum canım eğer 7 hafta ise görünmez zaten bizim 8+3 Dr umda hareketli şu an dedi

bende kanama yoktu ama doktor kese çevresinde yeni başlamış dedi
canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla en kisa zamanda tekrar nasip etsin bende 4 kayıp sonrası kızıma kavuştum Allah tez zamanda yine nasip etsin

Saol canım bilgilendirme için işte ne bilim endişeli olunca bazen herşeyden bişey çıkarıyoruz
çok normal canım benim ilk bile değil ama bazen bende başı şeyleri endişe ediyorum :)

Selam kızlar. İkili test için merak edenler vardı bugün yaptırdım ben. 45.3 mm bebek gününden 3 gün ileri de görünüyor. Ense kalınlığı iyi burun kemiği var. Kan da verdik 5 gün sonra aricam dedi doktorum. Hayırlı güzel haberler veririm inşallah.
maşallah canım ikili test zamanı gelmiş yapılmış bile darısı bize güzel haberler duymak nasip olsun cinsiyet için birsey dedi mi Dr :) ya da sormak aklına geldi mi

Onu ben sormuştum çok sevindim senin adına. Umarım bende gorurum
görürsun inşallah canım daha ilerde neler neler göreceksin merak etme en güzeli hareketlenmesi benim kızım sürekli hickirirdi karnima elini koyan herkes duyardı cok güzel çok özel şeyler Rabbim herkese nasip etsin

Kızlar semizotu yiyebilir miyiz? Zararı var mı
yiyebiliyoruz canım maydanoz tüketimine dikkat et birde bitki çayları

Sen 7 haftalıkken kalpini duymadın mı canım
Biz 7. Haftada gittik kese küçük dedi doktor. 2 hafta sonra gittim kalp atışları vardı. 2 hafta geriden geliyordu şimdi 10 gün geride. Yani ben sata göre 9 da gördüm. Profildeki bilgimi ona göre geri aldım. Bşraz karışık anlattım galiba daha önce canım.

canım stres yapma geç döllenme ise çok normal benim 2 . Hamileliğimde bebeğim 15 gün geriden geliyordu sıkıntı yapma biraz bekle yine gidersin kontrole
İnşallah canım ya çok sağol
Ama benim olmam gereken adet gününde kan testi yapmıştım 262 çıkmıştı geç döllenmeyse değer adet geçmeden böyle çıkar mı kafam karıştı

Back