Adet ağrısı gibi oluyorduKanamalariniz agrisiz miydi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet ağrısı gibi oluyorduKanamalariniz agrisiz miydi peki?
Canım bende sordum bugün doktora kolları bacakları var mı dedim henüz yok dedi kıpır kıpır kalbi atıyordu ama:)Bu arada bi arkadas daha önce bebeklerin bu hafta da kollarını dalan oynatabikdigini ultrason da gören var mı diye sormuştu dün benim Dr um bebeğimin hareket ettiğini söyledi ben göremedim ama olsun :)
Nasip kısmet işte. Keske her kanama sizinki gibi problemsiz olsa. Allah yardımcımız olsun.Adet ağrısı gibi oluyordu
canım siz kaç haftaliksinizCanım bende sordum bugün doktora kolları bacakları var mı dedim henüz yok dedi kıpır kıpır kalbi atıyordu ama:)
Canım ayvanın zamanı geçti yiyemezsin ama yeşil elma ye miden yandığı zaman mide suyunu çekiyor. Bide soda içebilirsin ben böyle yapıyorumkızlar neden kimse cevap vermiyor tecrübeliler yardımcı olsun. mide yanmasında ne yapıyorsunuz yardım edin lütfen dayanamıyorum
benim de batma özellikle sağ tarafta sizi şeklinde oluyor bu rahimin büyümesinden kaynaklı şiddetli değilse sorun yok merak etmeyin canım . Önceki gebeliğimdede vardi sorun yok yani
8+4 günlük bugüncanım siz kaç haftaliksiniz
bende kanama yoktu ama doktor kese çevresinde yeni başlamış dediya canım geçmiş olsun, daha öncesinde kanama alanın varmıydı kalp atışını duymuşmuydun
benimde kanama alanı oluşmuş, kalp atışı vardı ama bende korktum şuan düşük tehlikesi var dedi.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin ya
Benimde kese etrafında kanama var dendi günde 2 tane progestan verdi dr müthiş baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor bu haplar ne zaman geçecek bubende kanama yoktu ama doktor kese çevresinde yeni başlamış dedi
Benimde öyle aynı durumdayız 2 kaybım var şimdi claxen kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahinşallah canım bende cok korku var rabbım korkularımla sonuclandırmasın bnı
Saol canım bilgilendirme için işte ne bilim endişeli olunca bazen herşeyden bişey çıkarıyoruzbenim de batma özellikle sağ tarafta sizi şeklinde oluyor bu rahimin büyümesinden kaynaklı şiddetli değilse sorun yok merak etmeyin canım . Önceki gebeliğimdede vardi sorun yok yani
Canım geçmişe bakamadım hayırdır ne oldu?Adet ağrısı gibi oluyordu
Onu ben sormuştum çok sevindim senin adına. Umarım bende gorurumBu arada bi arkadas daha önce bebeklerin bu hafta da kollarını dalan oynatabikdigini ultrason da gören var mı diye sormuştu dün benim Dr um bebeğimin hareket ettiğini söyledi ben göremedim ama olsun :)
Yok canım arkadaş kanaman olduğunda ağrın oluyor muydu diye sordu. İlk haftalar kırmızı kanama geçirdiğimi, şimdi hiç bi sıkıntımız olmadığını, benim gibi kanama yaşayan varsa moral bozmamaları için anlattım.Canım geçmişe bakamadım hayırdır ne oldu?
Benim de cumartesi günü çok kanamam oldu 1 gün arayla düne kadar sürdü. Çok şükür bebekte sorun yoktu ama her ne olursa ve hangi dönemde olursa olsun sinir bozan can sıkan bir durum.
Sana da çok geçmiş olsun bu arada.
Aynıyız kardeş ağlayacak yaş kalmadı gözümde. Uyusam başım agrıyor uyumasam midem çok bulanıyor. Uykumdan bulantı uyandırıyor. Hayatın yüzde 95i yemek tv telefon konuşmalar her şey yemek . Psikolojim ciddi ciddi bozuldu.Artık dayanamıyorum bulantı ve kusma beni mahvetti iyice halsiz yorgun berbat bir haldeyim Allah ım biran önce kucağımıza sağlıkla aldığımız günler gelsin bende durumlar dayanılmaz
Yok canım arkadaş kanaman olduğunda ağrın oluyor muydu diye sordu. İlk haftalar kırmızı kanama geçirdiğimi, şimdi hiç bi sıkıntımız olmadığını, benim gibi kanama yaşayan varsa moral bozmamaları için anlattım.