• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vallahi tatlım bana galeta ye dediler her yediğimde kustum. Daha fena oldum. Sonra burçak bisküvi yemeğe başladım. O biraz iyi geldi. Ama yinede pek bi çare olmuyor. Akşamları patates haşlıyorum. Tuzlayıp yiyorum. O biraz rahatlatıyor. Ama bunun çözümü yok. Mecbur yaşıyoruz.
Neyse ki benim sadece sabah oluyor

Gittim canm gitmez olaydım ilgisiz dr gittim dedi belli belirsiz sonra dedi yarn gel vajinadan bakalm dedi görelim dedi hemen çıktım moralimiz bozldu hiçbirşey anlamadm üzüldm şükür melegm tutundu değerm güzel arttı. Pazar 146. Çarsmba 522 ydı cnm sen vajinad baktrdn mı hiç
Canim baktirdim ilk 2 seferde de. Hatta ilk kalp atisinida vajinal muayeneyle duydum. Yanlis haturlamiorsam 6 inci haftada ilk muayenemi olmustm kese gorunuyordu. 7 inci haftada da kalp atisini duyduk vajinal muayeneyle. Bence sen tekrar yarin gitme bosuna ikidebir muayene olmus olma birkac gun bekle. Yoksa stres olursun.

İnş cnm ne güzel artmş minigin vajinadn muayene olmşmuydn
Ben 1 kez oldum bebeği görmek için gitmiştim karından zor göründü ve ben çok telaşlıydım daha önce kayıplarımız olduğu için. Kalp atışını görmeden gidersem stres yaparım bebeğimi üzerim diye düşündüm ve benim ricam üzerine baktı doktorum. Kalp atışını gördüm içim rahatlamıştı.

Canim baktirdim ilk 2 seferde de. Hatta ilk kalp atisinida vajinal muayeneyle duydum. Yanlis haturlamiorsam 6 inci haftada ilk muayenemi olmustm kese gorunuyordu. 7 inci haftada da kalp atisini duyduk vajinal muayeneyle. Bence sen tekrar yarin gitme bosuna ikidebir muayene olmus olma birkac gun bekle. Yoksa stres olursun.
Oh rahatladm cnm sayende iki kere oldun yani ben zaten yarn gidcem snra iki haftalk muayene zamanm var ya onn son günü gidcm 14 gün snra geçmş olur o zaman kalp atşnı duyarm yarn gtmzsm içim rahstlamz cnm küçüktr olsa birşey çıkar inş kese içim rahatlasn onu demek istedm:)

Ben 1 kez oldum bebeği görmek için gitmiştim karından zor göründü ve ben çok telaşlıydım daha önce kayıplarımız olduğu için. Kalp atışını görmeden gidersem stres yaparım bebeğimi üzerim diye düşündüm ve benim ricam üzerine baktı doktorum. Kalp atışını gördüm içim rahatlamıştı.
Bende cnm yarn küçüktr olsa görim snra 13 gün snra felan giderm cnm o zaman kalp srşı hepsini duyarm rahatlamş olur içim

Oh rahatladm cnm sayende iki kere oldun yani ben zaten yarn gidcem snra iki haftalk muayene zamanm var ya onn son günü gidcm 14 gün snra geçmş olur o zaman kalp atşnı duyarm yarn gtmzsm içim rahstlamz cnm küçüktr olsa birşey çıkar inş kese içim rahatlasn onu demek istedm:)
Anliyorum seni canim insan sabirsizlaniyor gerçekten. Insallah yarin ufakta olsa kendini gösterirde icin rahatlar: ) sonra keseyi gordukten sonrada kalp atisina kadar insan gene rahat olamiyor. Kalp atisini duyuyorsun bu seferde su 3 ay bir gecsin biran once karnim ciksin diyorsun. Acayip bir surec yani:)

Evet canm beni iyi anlıyorsun inş ya görünür mingm senn cnm az kalmş 3 ayn dolmasına maşallah atlatmşsn :) ne güzel darısı bana inş:)

Evet canm beni iyi anlıyorsun inş ya görünür mingm senn cnm az kalmş 3 ayn dolmasına maşallah atlatmşsn :) ne güzel darısı bana inş:)
Amin canim insallah. Evet canim zaman yavas geciyor gibi gelsede geciyor. Ay sonu muayenem var bende onu bekliyorum sabirsizlikla. İkili tarama testi yapilacak. Cinsiyeti merak ediyorum.

Dikkat et kendine de bebeğine de. Biliyorsun ki kendimiz ve bebeğimiz herşeyden önemli. Allahın emanetleri onlar bize. Koruyabildiğimiz kadar korumalıyız.
haklısın canım, bakalım ilerleyen günlerde ağrım artarsa evde istirahat ederim. herşeyin hayırlısı :anne:

Amin canim insallah. Evet canim zaman yavas geciyor gibi gelsede geciyor. Ay sonu muayenem var bende onu bekliyorum sabirsizlikla. İkili tarama testi yapilacak. Cinsiyeti merak ediyorum.
Şimdiden ckar mı ki kız cinsiyet inş cnm hayırlı haberlerle gelrsn iyi sonclarla cnm

Size moral olsun diye söylüyorum bu sayfada kırmızı kanama yaşayanlardan biriyim. İlk haftalar 2 güne bir kırmızı kanamam oldu. Kese etrafında kan görüldü. Fitil verildi çare olmadı iğne verildi. 3 kez iğne yaptırdım ve fitili de kullandım 5-6 tane. Başka bi doktor kullanmana gerek yok dedi kestim. Yürüyüşlerimi yapıyorum hemen hemen hiç yatmadım. O günden sonra hiç kanamam olmadı, kalp atışımız da var şükür. Kanamanız oldu diye kötü gelişecek değil. Akışına bırakın. Strese girmeyin boşa.
Kanamalariniz agrisiz miydi peki?

bende masa başı çalısıyorum çok oturunca batma oluyor bende de canım sızı gibi tuhaf bişey.
Bende cnm masa başı çalışıyorum vc den vc ye kalkıorum kalkınca bırden alt kısımdan batma oluyor kasıkta kasılma oluyor normal mi die simdi netten bakıyordum senın yazını okudum normal sanırım dımı

Bende cnm masa başı çalışıyorum vc den vc ye kalkıorum kalkınca bırden alt kısımdan batma oluyor kasıkta kasılma oluyor normal mi die simdi netten bakıyordum senın yazını okudum normal sanırım dımı
Vallahi canım bilmiyorum ki normal diye düşünüyorum bide rahim hızla büyüyormuş ondan da olabiliyormus ama sende yaşıyormussun normaldir inşallah

Vallahi canım bilmiyorum ki normal diye düşünüyorum bide rahim hızla büyüyormuş ondan da olabiliyormus ama sende yaşıyormussun normaldir inşallah
benim de batma özellikle sağ tarafta sizi şeklinde oluyor bu rahimin büyümesinden kaynaklı şiddetli değilse sorun yok merak etmeyin canım . Önceki gebeliğimdede vardi sorun yok yani

Back