• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ayvanın zamanı geçti yiyemezsin ama yeşil elma ye miden yandığı zaman mide suyunu çekiyor. Bide soda içebilirsin ben böyle yapıyorum
hergün yeşil elma yiyorum ama fayda etmiyor soda işe yarıyor oda bi süre sonra yeniden aynı doktoruma mutlaka danışcam hamilemiyim hastamıyım anlamadım

Kizlar gecen hafta kalp kalp atislarini duymustuk. Hafid bir kanama alani var demisti dr dinlen yorulma filan. Dun biraz karadut yedim. Epey saglam kustum. Cikarirken alttanda bi seyler kacti herhalde idrar filan dedim. Ped de vardi bakmadm. Biraz dinlendim. Sonra mutfaga gectim osim vardi. Ardindan akinti sicaklik. Tuvalate kostum kan gelmis:KK43: sonrasinda da bir kac damla hafif geldi. Hala idrara cikinca hafid pembelik geliyor. Peceteye de hafif kahverengi cikiyor. Moralim bozuldu. Dr a sorcam bakalim bugun
Sorun yoktur inşallah merak etme, daha dün yazmıştı bi arkadaş başlarda hep kanaması olmuş ama simdi iyiymis. Haberdar et bizi de.

Kizlar gunaydin herkese

Onuncu haftaya girdim bugun, girmemle birlikte kanama basladi baya sekilde. Iki gundur hastanede yatiyorum. Hormon hapina baslandi. Ilk hamileligim. Korkuyorum, insallah kanama devam etmez artik

Ya benimde bugun kesildi. Bende Korkuyorum. inşallah bişey olmamıştır.
Canım inşallah yoktur ben Akdeniz ateşi taşıyıcısıyım benim korkum o yüzden aslında iki önce atak yaşadım dünde doktora o yüzden gittim ultrasonda gelişiminde gerileme olunca korktum birkaç gün sonra tekrar bakılacak. Ama ikinci çocuk zaten bende riskli ve ataklarım çok fazla olmaya başladı hayırlısı olsun inşallah.

Gunaydin kızlar dün dudagimda küçük bir uçuk çıktı normalde de pek olmaz hamilelikte yaşayan varmı bir zararı olur mu

Kizlar gunaydin herkese

Onuncu haftaya girdim bugun, girmemle birlikte kanama basladi baya sekilde. Iki gundur hastanede yatiyorum. Hormon hapina baslandi. Ilk hamileligim. Korkuyorum, insallah kanama devam etmez artik
Geçmiş olsun tez vakitte kesilsin inşallah. Ağrılı mi kanaman?

kızlar bulantı için ne kullanıyorsunuz? Ben serum bağlattım ama bi işe yaramadı. Serumun içine zofer diye bir ilaç enjekte ettiriyorlarmış. Acaba hiç yaptırdınız mı böyle bişey. Hemen bulantıyı kesiyormuş.

Ben artık fındık,badem,ceviz yemeyi bıraktım, çünkü ilk zamanlar zorladım kendimi yemeğe ve tiksindim sonunda.
Solantenin hamilelik güneş kremini kullanmaya başladım, hamilelik lekesi olmasın diye.
Bugün de gittim 36 beden hamile pantolonu aldım. Kıyafetlerim hep 34 ya da xs. Benim yanlarım kuruyup soyulmaya başladı. Vazelin ya da bebe yağı kullanıyorum şimdilik. İlk fırsatta çatlak kremlerine de başlayacağım. İlk haftalardan bu zamana hiç bulantım olmadı bu yüzden belimin genişlediğini, kilo aldığımı hissettim.
Her gün en az 6 bin adım atıyorum. Benim günlerim böyle geçiyor.

Artık dayanamıyorum bulantı ve kusma beni mahvetti iyice halsiz yorgun berbat bir haldeyim Allah ım biran önce kucağımıza sağlıkla aldığımız günler gelsin bende durumlar dayanılmaz

Aynıyız kardeş ağlayacak yaş kalmadı gözümde. Uyusam başım agrıyor uyumasam midem çok bulanıyor. Uykumdan bulantı uyandırıyor. Hayatın yüzde 95i yemek tv telefon konuşmalar her şey yemek . Psikolojim ciddi ciddi bozuldu.

Benimde öyle ilk değil bu ikinci ama sanki daha çok bunda birde kızıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor eşim işte mecburum ben yapmak zorundayım o da tüm mahvediyor beni öyle günün bir saati değil her saat bulanıyor ve günde 4-5 kusuyorum Okulda dersten çıkıyorum eski Neşeli hayat dolu beni özledim bazen kendime kızıyorum isyan etme çok şükür diye ama gerçekten dayanılmaz artık

İntihar etmeye karar verirseniz haberim olsun birileri öncülük ederse cesaretlenirim belki :)) yoksa bu gidişle bulantılardan ölcez :KK43:

Kızlar Allah sabır versin bize. Sözde 10. Haftadan itibaren azalması gerek değil mi? 3540 senin azalmamış. Güneşin annesinin daha var. Ben de 9+5im azalacağına arttı. Noluyoruz ya benim ilk gebeliğim ve isteyerek oldu ama buna rağmen dayanamıyorum. Böyle olacağını baştan bilsem yine de hamile kalmak ister miydim bilmiyorum. 2. Çocuktan vazgeçmiş gibiyim. Allah büyük dert vermesin ama bu ne ya? Hamileliğime sevinemedim ya. Ultrasonda gördüğüm an bi mutluyum sonrası hüsran. Kussam asit kustugumdam gırtlagım kanıyor kusmasam midem karman çorman. Yoruldum be kızlar üstelik hiçbi şey yapmadığım halde. Annemlere geldim kalmaya. Eşimle olan güzel günlerimizi özledim.

Kaderdaşlarım ben de bitik durumdayım
Yani böyle olacağımı bilsem gerçekten hamileliği asla asla düşünmezdim
Evim darmadağın
Eşimin yüzüne bakamıyorum bile kendi derdimden
Dün gece ilaç aldım saat 10 da ama 2 de bir uyandım ki yok böyle bir bulantı. Zaten 24 saat geçmiyor, bazen hafifliyor sadece
İlaç alınca istifra da edemiyorum
Yarım saat tuvaletin yanında oturdum
Yediğim içtiğim hiçbir şey işe yaramıyor
Kilo vermeye devam ediyorum, artık çok halsizim.
Doktora gidip serum taktırmak falan istemeli miyim sizce?
Hayattan bir gram zevk almıyorum.
Ben dayanamıycam galiba :( bugün 9+0
5 ten beri bulantı var 6 dan itibaren de kusma başladı her gün 3-4-5 kere.

ayyy bugün bulantım yok telaş yaptım ben. Bişey olmuş olmasın Allah korusun. Korkuyorum.

Canım bende de 1 kere oldu kendimi yedim ama meğer fırtına öncesi sessizlikmiş
Keşke o günün keyfini çıkarsaydım
Bir sonraki gün iki katı şiddetle devam etti çünkü

Kaderdaşlarım ben de bitik durumdayım
Yani böyle olacağımı bilsem gerçekten hamileliği asla asla düşünmezdim
Evim darmadağın
Eşimin yüzüne bakamıyorum bile kendi derdimden
Dün gece ilaç aldım saat 10 da ama 2 de bir uyandım ki yok böyle bir bulantı. Zaten 24 saat geçmiyor, bazen hafifliyor sadece
İlaç alınca istifra da edemiyorum
Yarım saat tuvaletin yanında oturdum
Yediğim içtiğim hiçbir şey işe yaramıyor
Kilo vermeye devam ediyorum, artık çok halsizim.
Doktora gidip serum taktırmak falan istemeli miyim sizce?
Hayattan bir gram zevk almıyorum.
Ben dayanamıycam galiba :KK43: bugün 9+0
5 ten beri bulantı var 6 dan itibaren de kusma başladı her gün 3-4-5 kere.

Canım bende de 1 kere oldu kendimi yedim ama meğer fırtına öncesi sessizlikmiş
Keşke o günün keyfini çıkarsaydım
Bir sonraki gün iki katı şiddetle devam etti çünkü
Bende aynı durumda doktora Ağlayarak gittim serum taktı ama o günlük işe yaradı sonra yine aynı hergün de serum taktıramam hergün hastaneye gidemem evde küçük kızım var çekiyorum malesef bugün kandil Allah ım tez zamanda geçirsin bu durumu hepimiz için

Canım inşallah yoktur ben Akdeniz ateşi taşıyıcısıyım benim korkum o yüzden aslında iki önce atak yaşadım dünde doktora o yüzden gittim ultrasonda gelişiminde gerileme olunca korktum birkaç gün sonra tekrar bakılacak. Ama ikinci çocuk zaten bende riskli ve ataklarım çok fazla olmaya başladı hayırlısı olsun inşallah.
Canım benim Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey güzel olacak. Ben inanıyorum. Allaha emanet evlatlarımız.

Bende aynı durumda doktora Ağlayarak gittim serum taktı ama o günlük işe yaradı sonra yine aynı hergün de serum taktıramam hergün hastaneye gidemem evde küçük kızım var çekiyorum malesef bugün kandil Allah ım tez zamanda geçirsin bu durumu hepimiz için

İlkinde de olmuş muydu?
Çevremdeki kimsede olmadı böylesi. Annem falan da yaşamamış. Eşim bile başta abartıyorum naz yapıyorum falan sanıyordu.
Şimdi de korkuyor neden böyle oluyor diye. Bi tek sizi biliyorum işte burada bile kaç kadınız çok az kişi bu kadar yoğun geçiriyor galiba

Back