• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
korkma tatlım böyle hafif sanki ovuslasyon Agrisi gibi ama yatağa yatınca daha çok oluyor

ben yanlış görmediysem bugün 7 haftalik dedi Dr um demiştin onun için sordum canım eğer 7 hafta ise görünmez zaten bizim 8+3 Dr umda hareketli şu an dedi
Canım şöyle ki sata göre 8+4 bugün ultrasonla baktı 7 haftalık çıktı ama pazartesi gitmiştim 7+5 görünüyor demişti.
canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla en kisa zamanda tekrar nasip etsin bende 4 kayıp sonrası kızıma kavuştum Allah tez zamanda yine nasip etsin

çok normal canım benim ilk bile değil ama bazen bende başı şeyleri endişe ediyorum :)

maşallah canım ikili test zamanı gelmiş yapılmış bile darısı bize güzel haberler duymak nasip olsun cinsiyet için birsey dedi mi Dr :) ya da sormak aklına geldi mi

görürsun inşallah canım daha ilerde neler neler göreceksin merak etme en güzeli hareketlenmesi benim kızım sürekli hickirirdi karnima elini koyan herkes duyardı cok güzel çok özel şeyler Rabbim herkese nasip etsin

yiyebiliyoruz canım maydanoz tüketimine dikkat et birde bitki çayları

Biz 7. Haftada gittik kese küçük dedi doktor. 2 hafta sonra gittim kalp atışları vardı. 2 hafta geriden geliyordu şimdi 10 gün geride. Yani ben sata göre 9 da gördüm. Profildeki bilgimi ona göre geri aldım. Bşraz karışık anlattım galiba daha önce canım.
Şimdi anladım canım bende bakalım 1 ay sonra gidicem artık hep gidip gelmek yoruyo insanı Rabbim bebeklerimizi sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

korkma tatlım böyle hafif sanki ovuslasyon Agrisi gibi ama yatağa yatınca daha çok oluyor

ben yanlış görmediysem bugün 7 haftalik dedi Dr um demiştin onun için sordum canım eğer 7 hafta ise görünmez zaten bizim 8+3 Dr umda hareketli şu an dedi

canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla en kisa zamanda tekrar nasip etsin bende 4 kayıp sonrası kızıma kavuştum Allah tez zamanda yine nasip etsin

çok normal canım benim ilk bile değil ama bazen bende başı şeyleri endişe ediyorum :)

maşallah canım ikili test zamanı gelmiş yapılmış bile darısı bize güzel haberler duymak nasip olsun cinsiyet için birsey dedi mi Dr :) ya da sormak aklına geldi mi

görürsun inşallah canım daha ilerde neler neler göreceksin merak etme en güzeli hareketlenmesi benim kızım sürekli hickirirdi karnima elini koyan herkes duyardı cok güzel çok özel şeyler Rabbim herkese nasip etsin

Ay yukarda yazdım ama yazdığım hiç çıkmadı canım sata göre 8+4 üm bugün 7 hafta ile uyumlu dedi ama pazartesi günü gittiğimde 7+5 ile uyumlu demişti bende dedim geriye gitmiş o zaman bir kaç gün sonra tekrar bakıcam dedi ama kalp atışı var iyi gözüküyor dedi.

Sağol canım

Kızlar benim rahim agzinda hafif kasılma oluyor normal mi acaba bi de migrenim var diye minoset ictim iki gun

Sordum canım ama söylemedi

Kızlar benim rahim agzinda hafif kasılma oluyor normal mi acaba bi de migrenim var diye minoset ictim iki gun
Kasılmalar için magnezyum veriliyor doktoruna söylersen yazacaktır. Hamileyken kullandığımız hiçbir ilacı kafamıza göre alamıyoruz, her ilaç bize uygun değil, ben sadece ağrı kesici olarak parol veriliyor diye biliyorum mesela, doktorunla konuşup alman gerekir. Allah şifa versin bu arada, migren yeterince çekilmez, hamileyken iyice zorlar.

Kasılmalar için magnezyum veriliyor doktoruna söylersen yazacaktır. Hamileyken kullandığımız hiçbir ilacı kafamıza göre alamıyoruz, her ilaç bize uygun değil, ben sadece ağrı kesici olarak parol veriliyor diye biliyorum mesela, doktorunla konuşup alman gerekir. Allah şifa versin bu arada, migren yeterince çekilmez, hamileyken iyice zorlar.
Çok saol Dr sordum al dedi minoset

bulantılara çaren bulan varmı :kusmuk:
Canım taze zencefilden ince bi dilim kes çiğne yut acı ama sadece o kesiyo.yada 1 bardak suyu kaynat içine zencefil at 5 dk kaynat hafif ılıyınca içine limon sık biraz iç çok fayda eder emin ol.kusmaktan iyidir.

Günaydınlar herkese 24 nisan salı gününe ikili test için randevu verildi 12 hafta 3 günlük olacak insallah o gün. İgnem için de rapor cıktı 10 güne 1 yazdırma derdim bitti ilkinde hibor 3500 dü devlet 3 aylık veriyordu bunu 1aylık karışılıyor 10 günden iyidir tabi... benimle ilgili iyi olan sey hiç kilo almamışım ohhh dedim :)

Günaydın Güzeller...
Cumanızda kandilinizde mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günler hürmetine bilip bilmediğimiz tüm sıkıntılarımızı gidersin.Evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin .
Nasılsınız..Bi haftadır hastalık temizlik misafir derken çok bakamadım.Çok yorgunummmm:KK53:

Kizlar gecen hafta kalp kalp atislarini duymustuk. Hafid bir kanama alani var demisti dr dinlen yorulma filan. Dun biraz karadut yedim. Epey saglam kustum. Cikarirken alttanda bi seyler kacti herhalde idrar filan dedim. Ped de vardi bakmadm. Biraz dinlendim. Sonra mutfaga gectim osim vardi. Ardindan akinti sicaklik. Tuvalate kostum kan gelmis:( sonrasinda da bir kac damla hafif geldi. Hala idrara cikinca hafid pembelik geliyor. Peceteye de hafif kahverengi cikiyor. Moralim bozuldu. Dr a sorcam bakalim bugun

Kizlar gecen hafta kalp kalp atislarini duymustuk. Hafid bir kanama alani var demisti dr dinlen yorulma filan. Dun biraz karadut yedim. Epey saglam kustum. Cikarirken alttanda bi seyler kacti herhalde idrar filan dedim. Ped de vardi bakmadm. Biraz dinlendim. Sonra mutfaga gectim osim vardi. Ardindan akinti sicaklik. Tuvalate kostum kan gelmis:KK43: sonrasinda da bir kac damla hafif geldi. Hala idrara cikinca hafid pembelik geliyor. Peceteye de hafif kahverengi cikiyor. Moralim bozuldu. Dr a sorcam bakalim bugun
Canım kan gelmediği sürece korkmayın diyorlar hep hafif lekelenmeler olabilirmiş tabi doktora sor ve için rahatlasın inşallah hiç bi sorun çıkmaz

Back