- 3 Ekim 2011
- 196
- 148
Bir arkadaşım var soyle bır cozum buldu sadece bır odanın duvarlarını beyaz duvar kağıtları ile bezedi.Bu odada hersey yapabılırsın dıyor ve kırlendıkce o kağıtları değistırıyor.Cocugun oyun odası oldu yanı,isterseniz bu sekılde deneyın en azından ıcerdekı odalarınızı boyamaz.Duvarı boyamaktan kustu duvar babası çocuğa mani olma yapmayı kesince boyariz evi diyor ama ben rahat edemiyorum pis pis görünce zaten bütün ilgi onda ama yetmiyor demekkiçok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Karton denemiştim kartonu beğenmedi ufaklık bide bunu deneyim çok teşekkür ederim :)Bir arkadaşım var soyle bır cozum buldu sadece bır odanın duvarlarını beyaz duvar kağıtları ile bezedi.Bu odada hersey yapabılırsın dıyor ve kırlendıkce o kağıtları değistırıyor.Cocugun oyun odası oldu yanı,isterseniz bu sekılde deneyın en azından ıcerdekı odalarınızı boyamaz.
Koltuk altı her zaman daha güvenilirdir. Üstünü incelttikten sonra da ölçtün mü, düşme oldu mu?Kizlar iyi geceler
Kizimi uyuturken hafif sicak geldi atesine baktim. Temassiz ates olcerle anli 37 cikiyor ama koltuk altini olcutugumde 38.6 civari. Koltuk altini da hem temassizla hem standart ates olcerle ölctum ayni. Anliyla koltuk alti arasinda baya fark var. Neden olur anlamadim genelde birbirine yakin oluyordu sıcaklığı.
Kizim dis cikariyo daha onceainde hic ates yapmamisti ama suan ateşlenecegi başka sebep yok gibi. Burun akintisi herhangi bisey yok
Calpol veriyorum dusuyor atesi ama ilacin etkisi gecince tekrar cikiyor. Doktoruna randevu alamadim acile goturdum bogazinda kizariklik var dedi antibiyotik verdi. Hemen antibiyotikte kullanmak istemiyorum acikcasi burun akintisi halsizlik hic bi sikayeti yok. Bakalim devam ederse mecbur kullanicamKoltuk altı her zaman daha güvenilirdir. Üstünü incelttikten sonra da ölçtün mü, düşme oldu mu?
38.6 yüksek bir ateş, diş ateşi bile olsa 38in üstüne çıkmaz diye biliyorum, bizim kız dişte hep ateşlenir ısınır 37leri görür sonra kendi kendine düşer. Sizin yerinizde olsam sabah doktoruna götürürdüm canım
Geçmiş olsun canım Inşallah biran önce toparlanır..Calpol veriyorum dusuyor atesi ama ilacin etkisi gecince tekrar cikiyor. Doktoruna randevu alamadim acile goturdum bogazinda kizariklik var dedi antibiyotik verdi. Hemen antibiyotikte kullanmak istemiyorum acikcasi burun akintisi halsizlik hic bi sikayeti yok. Bakalim devam ederse mecbur kullanicam
Benim kızımda memeyi kestikten sonra oldu bu durum. Uykusu geliyor çok yoruluyor ama uyumak istemiyor çünkü meme olmayınca zorlanıyor uykuya geçişte. İki haftadır gece gündüz kucağımda gezdirerek uyuttum ama artık zorlanıyorum. Bikaç kez salıncakta oturur vaziyette uyudu kıyamadım. İki barfiks demiri aldık koridora karşılıklı koyduk eski usul salıncak kurduk birlikte yatıp sallanıyoruz bazen hikaye anlatıyorum bazen küçük bi çizgi film izleyip kapatıp uyuyor numarası yapıyorum bazen direniyor beni uyandırmaya çabalıyor ama tepki vermiyorum mecbur uyuyor oda. Pandemide bir yere gidemiyoruz doğal olarak enerjilerini atamıyorlar yada sürekli ev ortamı sıkıyor çocukları o yüzdende direniyor olabilir. Geçenlerde dışarı çıkmak istedi kızım arabama bineyim üstümü ört uyuyayım dedi evden çıktık anında uyudu bir iki turlayıp dalınca döndük eve.Kızlar, kizim herzaman uyumak istemeyen bi çocuktu ama son zamanlarda bu durum artık çok zor olmaya başladı hiç bir zaman isteyerek uyumuyor yorgun yada dinlenmiş aç tok sakin sesli ortam hepsini denedim amaolmuyor gece uyumak istemem diye ağlıyor gündüz uykusundada aynı hiç bir zaman uyumak istemiyor ne yaptıysam uyku problemini çözemedim ilk günden beri çok nadirdir artık yorgun düşüp uyuduğu belki bu zamana kadar 2 en fazla 3 kez bu işi beceremedim yapamadım bir türlü
Ahh insallah canimmBenim kızımda memeyi kestikten sonra oldu bu durum. Uykusu geliyor çok yoruluyor ama uyumak istemiyor çünkü meme olmayınca zorlanıyor uykuya geçişte. İki haftadır gece gündüz kucağımda gezdirerek uyuttum ama artık zorlanıyorum. Bikaç kez salıncakta oturur vaziyette uyudu kıyamadım. İki barfiks demiri aldık koridora karşılıklı koyduk eski usul salıncak kurduk birlikte yatıp sallanıyoruz bazen hikaye anlatıyorum bazen küçük bi çizgi film izleyip kapatıp uyuyor numarası yapıyorum bazen direniyor beni uyandırmaya çabalıyor ama tepki vermiyorum mecbur uyuyor oda. Pandemide bir yere gidemiyoruz doğal olarak enerjilerini atamıyorlar yada sürekli ev ortamı sıkıyor çocukları o yüzdende direniyor olabilir. Geçenlerde dışarı çıkmak istedi kızım arabama bineyim üstümü ört uyuyayım dedi evden çıktık anında uyudu bir iki turlayıp dalınca döndük eve.
Bugün ilk defa kendim uyumak istiyorum yatağa yatır dedi döne döne uyudu çok sevindim. Umarım sizde bian önce çözersiniz
Ahşap yapboz seviyor benim kızım. Arada piyano ve ksilofon. Onlar çalacak bizimki dans edecek. Oyuncaklarını konusturmayı seviyor. Genelde bir anne bir de yavru seçiyor. Birini benim konusturmamı istiyor. Bazen anne o oluyor bazen ben. Boyama ile filan pek arası yok henüz. Karalıyor ve çabuk sıkılıyor. Ya da sürekli benim bir şeyler cizmemi istiyor. Bizde durumlar böyle şimdilikBu zamanda hangi oyuncağı ile vakit geçiriyor çocuklarınız? Bugün ahşap mutfak aldım, bayıldı gelip gidip yemek pişirdi. Sizde durum ne? Oyun oynama zamanı başlamış
Nereden aldınız acaba, eminim benim kızımda bayılırBu zamanda hangi oyuncağı ile vakit geçiriyor çocuklarınız? Bugün ahşap mutfak aldım, bayıldı gelip gidip yemek pişirdi. Sizde durum ne? Oyun oynama zamanı başlamış
Çok uzun zamandır yazamıyorum buraya, herkes ailesiyle evlatlarıyla iyidir inşallah... İşle birlikte 24 saat asla yetmiyor neredeyseNereden aldınız acaba, eminim benim kızımda bayılır
Ebebek şubat indiriminden aldım, 217 gibi bir fiyata. Çok da sağlam bişey. Edu dizayn adıNereden aldınız acaba, eminim benim kızımda bayılır
Doğrusu daha geçen 6 aya kadar asla 2. Yi istemiyorum diyordum 1 aydır da aklımı 2. Olsa mı fikri kurcalıyor :) birinciyi kolaylaştırıp nefes almaya başlayınca ikinciyi düşünmeye başladım ama eşim asla diyor. İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorum doğrusu 5 sene sonra istanbulda yaşamayacağımı bilsem hiç tereddüt etmez ikinciyi bu zamanda yaparım.Bir sorum olacak tecrübeli annelere, 2 çocuk arasında ideal yaş ne olmalı sizce? Evet tartışmaya açık bir konu ve nasip meselesi, ancak yorumlarınızı merak ediyorum, 2yi isteyip istememekten emin bile değilim(yeni dünya düzeni, gelecek kaygısı vs) aslında ama tecrübelileri dinlemek isterim
merhaba ozaman iç kanamanız mı olmuştuArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Merhaba evet hem iç hem dış gebelik varmış çok nadir de olsa olabiliyormuş. Rahimde olanı evde düşürdüm aradan 10dk geçmeden fenalaştım hastaneye zor yetiştim iç kanama varmış sol tüpüm patlamış içim tamamen kan doluydu ultrasonda kandan hiçbişey görememişti drmerhaba ozaman iç kanamanız mı olmuştu
çok şükür atlatmışşsın... kan takviyesi yapıldı mı sanada canımMerhaba evet hem iç hem dış gebelik varmış çok nadir de olsa olabiliyormuş. Rahimde olanı evde düşürdüm aradan 10dk geçmeden fenalaştım hastaneye zor yetiştim iç kanama varmış sol tüpüm patlamış içim tamamen kan doluydu ultrasonda kandan hiçbişey görememişti dr
Elhamdülillah... Evet yapıldı. Sizde mi dış gebelik geçirdiniz?çok şükür atlatmışşsın... kan takviyesi yapıldı mı sanada canım