2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Amin çok haklısın, çok şükür sağlıkları yerinde olduğu sürece gerisi mühim değil

1.65iz eşimde bende kızımda bizim kadar olur sanırım
Biz de eşimle sizin gibiyiz, ikimiz de 1.65iz, büyük kızım uzun benim de ,şu anda 8 yaşında yüzde 50 ile 75 persentil arasında boyu, bebekliğinden beri uzun gidiyor, ama 2. Minyon oldu ablam da kısa olmasına rağmen eşi 1.80, onun da bir kızı var, onun da boyu 50 75 persentil arası, babasına benzedi o da

Maşallah minnoslara .
Bizim boy 90 persentilde şuan

Merhaba kızlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Atlatanlara da çok geçmiş olsun. Memeyi bırakmayan bi biz kaldık sanırım. Kızım 8 kasım doğumlu hala emiyor. Benim de omirilik ile ilgili bir rahatsızlığım oldu. Kalıcı tedavi yaptıramadim emzirmeden dolayı geçici tedavi ile baya rahatladim. Nisan mayıs gibi ayırmayı düşünüyorum memeden bi yandan da korkuyorum hasta olursam ilaç emzirmeye uyumlu degilmis pat die kesmek zorunda kalırsam die. 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz. Oğlum böyle değildi. Kızım resmen canımıza okuyor. Ve sürekli tehlike pesinde. Bu arada benim kızım ortalama bir bebek oğlum kilo boy hep 97 persentildeydi kızım 12.5 kilo 90 cm. Minyon bebek anneleri icin bisey soylemek istiyorum ben 7 yaşındayken 15 kilo idim. Sapasağlam sağlıkla büyüdüm. Zayıf olmanın zorluğunu yaşamadım hiv hayatımda şuan pandemiyle beraber 3 4 kilo fazlam var o bile çok yoruyor beni. Oğlum tombis bir bebekti şuan da yaşıtlarından iri ama yawrum hep nefes nefese ter içinde kalırdı yaşıtları kadar hızlı koşamazdı kilodan dolayı şimdi 8 yaşında boy kilo orantısı iyi kilolu bi çocuk değil çok şükür. Sağlıklı ise belli oranlarda gelişimi devam ediyorsa az da olsa kilo alıyor boyu üzüyorsa dert etmeyin. Ama tabi gelişimi durmuşsa kilo almıyor boy uzamıyorsa bi uzmana danışmakta fayda var.

Merhaba tüm gebelik belirtilerim adet öncesi başladı şu an adet de oldum ama hala devam edıyor.Göğüslerde şişme ,mide bulantısı,tiksinme.Hiç test yaptırmadım.Bu arada adetten önce covid oldum ilaçta kullandım.Yüzleşmek istemiyorum.

sanmıyorum ama bi test yapsan iyi olur. sonuçta varsa bundan kaçış yok

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Büyür inşallah, telaş etmeyin. Doktorunuz kaç gün arayla çağırdıysa mutlaka gidin yumurta takibi yapacaktır. 19mm civarına gelince de iğne olursunuz tahminen. Yine de sizin için en uygun günü doktorunuz hesaplar zaten. Siz olabildiğince sakinliğinizi koruyun, bu süreçte aklınızı başka şeylere verip zihninizi boşaltmaya çalışın derim. Bir de çatlatma iğnesi veya klomen konularına yazarsanız şu an aynı süreçten geçen kişilerle konuşma şansınız olur. Ben de tedavi gördüğüm için cevap yazdım ama çok zaman oldu, çok şükür kızım şimdi 2yaşına girdi bile. Rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla, en yakın zamanda

Amin canım inşallah
Bekleyeceğim artık yapacak bişey yok

Selamlar herkese oğlum iki yaşında bır ayda geçti fakat sürekli bı ısırma olayı var vuruyor saçımızı yoluyor duvarları boyuyor yapma dedikçe iyice yapıyor ,dolapları pat yere indiriyor, hayır diyorum öpücük atıyor azıcık gülsem hemen yine yapıyor, tv izlemiyor tablet e iki saniye bakıyor sonra fırlatıyor. Dikkat çekmeye mi çalışıyor bunlar normal mi acaba.

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu aralar canım ısırma işini gülerek yapıyor duvar boyama yeni başladı çok güzel oluyormus öyle söylüyor dolapları yere indirme uzun zamandır var. Bizimki çizgi film izlemeyi seviyor ama artık süre koyuyorum kızıyor... Kendinden başka hiçbirşeyle ilgilenilmesini istemiyor 2 yaş sendromu sanıyorumki ama çözüm nasıl olacak bilemiyorum

Duvarı boyamaktan kustu duvar babası çocuğa mani olma yapmayı kesince boyariz evi diyor ama ben rahat edemiyorum pis pis görünce zaten bütün ilgi onda ama yetmiyor demekki çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Inşallah dışarda koşup oynayacaklar ve bu günlerde çabuk geçecek

Selamlar
Bizde de 2 yaş sendromu bangır bangır geldi, her şeye tamam diyen çocuk gitti , en temel ihtiyaçlarına bile hayır diyen, itiraz eden, ağlayıp bağıran bir çocuk geldi karnı aç, yemicem
Gözünden uyku akıyor, uyumucam
Bezi kirli, alma yere kurabiye düşer, yenisini vermek isterim ,illa yere düşeni yiyecek
Bir dönem böyle sürecek, dişimizi sıka sıka atlatacağız inşallah

Merhaba hanımlar nasılsiniz?
Tuvalet eğitimine başlayan var mı?
3 hafta önce bezin cırtcitli yeri kızımda yara yapınca bıanda bezi bırakalım tuvalete yapalım mı diyince kabul etti.( Lazimligi vardı evde ve büyük tuvaletini lazimliga yapıyordu bu durumdan önce )
Neyse bı heves başladık lazımlığa oturmaya.onu oturttukça yaptığı da oluyor yapmadığı da.gun içerisinde 1 2 defa kaçamakta oluyor.
Geceleyin bağlamiyorum. Uyumadan önce su içme gibi bı alışkanlığı var kızımın çok içerse ve ben kaldırmayı unutursam belli saatten sonra sonra altını islatmisligi var. Ama suyu abartmadiysa 4 5 saate kadar altı kuru kaldığı oluyor.
Sorun şu ki kendi çok çok nadir söylüyor sürekli ben soruyorum.normal mi henüz alışır mi bilemedim? Ara ara bez bağlayalım dediğim oldu istemiyor bezi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…