- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
1.65iz eşimde bende kızımda bizim kadar olur sanırımAllah sağlık versin hepsine ,öyle böyle büyüyecekler ,siz anne baba da uzunsunuzdur. Bizim ailede çok fazla kısa kişi var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.65iz eşimde bende kızımda bizim kadar olur sanırımAllah sağlık versin hepsine ,öyle böyle büyüyecekler ,siz anne baba da uzunsunuzdur. Bizim ailede çok fazla kısa kişi var.
Biz de burda konuştuktan sonra eşimle bir daha ölçtük, doktorda çok debelenmişti, belki doğru ölçmemiştir dedik, 2 kere yatarak,1 kere ayakta ölçtük 84 cm çıktı, sabahta kilosu 10.7ydi. Bu grubun minyonları biziz ama dediğiniz herşeye katılıyorum, Allah sağlık versin, normal sınırlar içinde kısa ,uzun ,kilolu ya da zayıf olmaları hiç sorun değil Allah sana da sağlık, sıhhat versin canım
Biz de eşimle sizin gibiyiz, ikimiz de 1.65iz, büyük kızım uzun benim de ,şu anda 8 yaşında yüzde 50 ile 75 persentil arasında boyu, bebekliğinden beri uzun gidiyor, ama 2. Minyon oldu ablam da kısa olmasına rağmen eşi 1.80, onun da bir kızı var, onun da boyu 50 75 persentil arası, babasına benzedi o da1.65iz eşimde bende kızımda bizim kadar olur sanırım
Maşallah minnoslara .Biz de eşimle sizin gibiyiz, ikimiz de 1.65iz, büyük kızım uzun benim de ,şu anda 8 yaşında yüzde 50 ile 75 persentil arasında boyu, bebekliğinden beri uzun gidiyor, ama 2. Minyon oldu ablam da kısa olmasına rağmen eşi 1.80, onun da bir kızı var, onun da boyu 50 75 persentil arası, babasına benzedi o da
Maşallah maşallah ailede var demek ki uzun boylularMaşallah minnoslara .
Bizim boy 90 persentilde şuan
sanmıyorum ama bi test yapsan iyi olur. sonuçta varsa bundan kaçış yokMerhaba tüm gebelik belirtilerim adet öncesi başladı şu an adet de oldum ama hala devam edıyor.Göğüslerde şişme ,mide bulantısı,tiksinme.Hiç test yaptırmadım.Bu arada adetten önce covid oldum ilaçta kullandım.Yüzleşmek istemiyorum.
Bu gün idrar ile gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sanırım hastalığın hafıf semptomplarını yaşıyorum.sanmıyorum ama bi test yapsan iyi olur. sonuçta varsa bundan kaçış yok
Büyür inşallah, telaş etmeyin. Doktorunuz kaç gün arayla çağırdıysa mutlaka gidin yumurta takibi yapacaktır. 19mm civarına gelince de iğne olursunuz tahminen. Yine de sizin için en uygun günü doktorunuz hesaplar zaten. Siz olabildiğince sakinliğinizi koruyun, bu süreçte aklınızı başka şeylere verip zihninizi boşaltmaya çalışın derim. Bir de çatlatma iğnesi veya klomen konularına yazarsanız şu an aynı süreçten geçen kişilerle konuşma şansınız olur. Ben de tedavi gördüğüm için cevap yazdım ama çok zaman oldu, çok şükür kızım şimdi 2yaşına girdi bile. Rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla, en yakın zamandaKızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
Amin canım inşallahBüyür inşallah, telaş etmeyin. Doktorunuz kaç gün arayla çağırdıysa mutlaka gidin yumurta takibi yapacaktır. 19mm civarına gelince de iğne olursunuz tahminen. Yine de sizin için en uygun günü doktorunuz hesaplar zaten. Siz olabildiğince sakinliğinizi koruyun, bu süreçte aklınızı başka şeylere verip zihninizi boşaltmaya çalışın derim. Bir de çatlatma iğnesi veya klomen konularına yazarsanız şu an aynı süreçten geçen kişilerle konuşma şansınız olur. Ben de tedavi gördüğüm için cevap yazdım ama çok zaman oldu, çok şükür kızım şimdi 2yaşına girdi bile. Rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla, en yakın zamanda
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu aralar canım ısırma işini gülerek yapıyor duvar boyama yeni başladı çok güzel oluyormus öyle söylüyor dolapları yere indirme uzun zamandır var. Bizimki çizgi film izlemeyi seviyor ama artık süre koyuyorum kızıyor... Kendinden başka hiçbirşeyle ilgilenilmesini istemiyor 2 yaş sendromu sanıyorumki ama çözüm nasıl olacak bilemiyorumSelamlar herkese oğlum iki yaşında bır ayda geçti fakat sürekli bı ısırma olayı var vuruyor saçımızı yoluyor duvarları boyuyor yapma dedikçe iyice yapıyor ,dolapları pat yere indiriyor, hayır diyorum öpücük atıyor azıcık gülsem hemen yine yapıyor, tv izlemiyor tablet e iki saniye bakıyor sonra fırlatıyor. Dikkat çekmeye mi çalışıyor bunlar normal hemen hemen
Duvarı boyamaktan kustu duvar babası çocuğa mani olma yapmayı kesince boyariz evi diyor ama ben rahat edemiyorum pis pis görünce zaten bütün ilgi onda ama yetmiyor demekki çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu aralar canım ısırma işini gülerek yapıyor duvar boyama yeni başladı çok güzel oluyormus öyle söylüyor dolapları yere indirme uzun zamandır var. Bizimki çizgi film izlemeyi seviyor ama artık süre koyuyorum kızıyor... Kendinden başka hiçbirşeyle ilgilenilmesini istemiyor 2 yaş sendromu sanıyorumki ama çözüm nasıl olacak bilemiyorum
Inşallah dışarda koşup oynayacaklar ve bu günlerde çabuk geçecekDuvarı boyamaktan kustu duvar babası çocuğa mani olma yapmayı kesince boyariz evi diyor ama ben rahat edemiyorum pis pis görünce zaten bütün ilgi onda ama yetmiyor demekki çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.