- 26 Aralık 2016
- 1.643
- 511
hayır kardeşim dün acil ameliyata alındıda, nefes alırken batması filan oluyor, kan da verildi gece. Sen bir gecemi kaldın, iyileşme dönemii nasıl oluyorElhamdülillah... Evet yapıldı. Sizde mi dış gebelik geçirdiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır kardeşim dün acil ameliyata alındıda, nefes alırken batması filan oluyor, kan da verildi gece. Sen bir gecemi kaldın, iyileşme dönemii nasıl oluyorElhamdülillah... Evet yapıldı. Sizde mi dış gebelik geçirdiniz?
Serum fizyolojik ile burun temizliği yapabilirsinizTecrübeli anneler sizede sorayım ? sizin bebeklerde burunda tıkanıklık olan oldu mu ? Et gibi burun içi temiz ama sürekli burunda hırıltı var zorlanıyor ara ara bence etler şişti böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
Çok geçmiş olsun cnm biz daha geçirmedik ama annemle kardeşim şuan hastanede yatiyorlar bayağı oldu bu topige bakmayali benimde nasılsınız cocuklar nasıl biz büyüdük abla olacak kızım inşallah evde akşama kadar oyun oynuyoruzSelam kızlar yine çok uzun zaman oldu son yazışmaları okudum covid olanlara çok geçmiş olsun bizde ailecek geçirdik evde geçti gitti çok şükür tekrar dan hamile olan arkadaşlarımız var sanırım Rabbım sağlıcakla kavuştursun inşallah son zamanlar da benimde çok aklımdan geçiyor ikinci bebek fikri arasında gidip geliyorum beraber buyumeleri adına bakalim herseyin hayırlısı olsun :)
Sizlere de çok geçmiş olsun Rabbım safi adı ile sifalarini versin inşallah ne mutlu size canim ikinci evlat sahibi oluyorsunuz sağlıcakla kucağınıza alın insallah benim oğlan büyüdü büyümesine herseyi okey ama konuşmaya gelince konuşmuyor keyfi isteyince işte anne baba vs iki kelimelik cümle kuruyor ama tam anlamıyla konuşmuyor bekliyoruz çokta zorlamak istemiyorum sinirleniyor hemen beyfendi :)Çok geçmiş olsun cnm biz daha geçirmedik ama annemle kardeşim şuan hastanede yatiyorlar bayağı oldu bu topige bakmayali benimde nasılsınız cocuklar nasıl biz büyüdük abla olacak kızım inşallah evde akşama kadar oyun oynuyoruz
Alah kucaginiza almayi nasip etsin canim biz 3 aylik olacagiz 4 haziranda zaman cok cabuk geçiyor.Çok geçmiş olsun cnm biz daha geçirmedik ama annemle kardeşim şuan hastanede yatiyorlar bayağı oldu bu topige bakmayali benimde nasılsınız cocuklar nasıl biz büyüdük abla olacak kızım inşallah evde akşama kadar oyun oynuyoruz
Amin inşallah cnm ama öyle unutmuşum ki kızımda yaşadıklarımı smdi neler olacak hatırlamıyorum kese gözükmüyor bakalım hayirlisiAlah kucaginiza almayi nasip etsin canim biz 3 aylik olacagiz 4 haziranda zaman cok cabuk geçiyor.
Daha cok küçük hakkinizda hayırlısı canimAmin inşallah cnm ama öyle unutmuşum ki kızımda yaşadıklarımı smdi neler olacak hatırlamıyorum kese gözükmüyor bakalım hayirlisi
Merhaba canım. Çok zaman geçmiş üstünden ama yazayım dedim. Benim oğlumda da sürekli burun tıkanıklığı oluyo. Özellikle ilk bahar ve son baharda aşırı artıyo bu durum. Gitmediğimiz dr kalmadı. Burun etinden çok şüphelenmiştik burun etide yokmuş. Alerjik bi bünyesi vardı zaten çocuk kbb sonunda alerjisinden oluyor dedi. Alerji testi yaptırcaz sonunda. Ne burun spreyi ne de serum fizyolojik fayda etmiyo alerjisi tuttuğunda. Çaresini de bulamadık. 10 gün iyiyse 3 gün yine üst üste burnu kötü şekilde tıkanıyo. İnşallah geçer artık bu durum çünkü bende oğlumda bıktık burnunun tıkanıklığındanTecrübeli anneler sizede sorayım ? sizin bebeklerde burunda tıkanıklık olan oldu mu ? Et gibi burun içi temiz ama sürekli burunda hırıltı var zorlanıyor ara ara bence etler şişti böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
Bebişin hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip eylesinHerkese merhaba nasılsınız canlar evlatlar nasıl bayagi zaman olmuş buraya yazmayalı üç yaş sendromunuz ne alemde bizimki tam sürat devam ediyor çok zormuş üç yaş sendromu
Amin cnm çok sağol kardeş gelsin istedik artık büyüdü diye ama şuan beni o kadar zorluyor ki acaba erken mi demeden duramıyorum maşallah sen doğum yapmışsın buyutuyorsun bile Allah yardımcın olsun kıskanıyor mu kardeşiniBebişin hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip eylesin
Biz iyiyiz şükür.sen nasılsın?Gün geçtikçe huyu suyu değişiyor vallahi inatlasmalar ağlamalar.bi yandan 5 aylık oğlum var. Gerisini siz düşünün
Oo MaşaAllah sen doğum yapmışsın. 2 çocuklu hayata dair tüyoları bekliyoruz senden canım :)Bebişin hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip eylesin
Biz iyiyiz şükür.sen nasılsın?Gün geçtikçe huyu suyu değişiyor vallahi inatlasmalar ağlamalar.bi yandan 5 aylık oğlum var. Gerisini siz düşünün
Amin cnm çok sağol kardeş gelsin istedik artık büyüdü diye ama şuan beni o kadar zorluyor ki acaba erken mi demeden duramıyorum maşallah sen doğum yapmışsın buyutuyorsun bile Allah yardımcın olsun kıskanıyor mu kardeşini
Oo MaşaAllah sen doğum yapmışsın. 2 çocuklu hayata dair tüyoları bekliyoruz senden canım :)
Yaa bu ameliyat çok pahalı mi zor mu? Düşünmüyor değilim kiloya bağlı büyüme üstüne 2 emzirme dönemi derken aldı başını gittiSelam kızlar hepinizi kocam öpüyorum bizdede 3 yaş sendromu son sürat değişik bir moddayız ısırma başgösterdi herseyi kendi yapacak 2. Çocuk hayal oldu Artik bu arada meme kucultme ve toparlama ameliyatı oldum öyle takılıyoruz
Ahh canım güzel günlerde büyüsün bebislerin ben eğitim araştırma hastanesinde oldum biraz sıra bekledim pandemiden dolayı ertelendi falan rapor çıkarttık artık gerçekten zorlaniyorudum sirt omuz agrisi omurilik egriligim falan vardı ve çok fazlaydi rapor cikinca herhangi bir ücret ödemedik tamamen ucretsizoldu 2.5 -3 kilo çıkarmış doktorum şuan 3. Haftamdayım kolay deildi ama zor da deil asla....buzamana kadar keşke olsaydım emzirince cokk sarkmıştı kıyafet sıkıntısı ağrılar derken karar verdim çok araştırdım özel hastanelerde 20-80 bin arası değişiyor fiyatlar canımİlk eve gelince bebişle acaba hata mı yaptım diye içimden geçirdim açıkçası çünkü kızım her şeyi benden istemeye başladı eve geldiğimizl gibi her şeyi annem versin annem tuvalete götürsün vs. Sezaryenle oldugum için çok zorlandım ilk zamanlar.2 ay kayinvalidenin yanına gittik -baska şehirlerde kaliyoruz- bu çok iyi oldu diyebilirim.kizim kuzenleriyle hep vakit geçirdiği için o 2 ayı geçirdik bı sekilde.
Kıskanmıyor desem yalan olur seviyor ama bastırıyor kolunu bacağını falan cekistiriyor kolay diyemem ama basedilmeyecek gibi de değil.aralari 28 ay.
Sizin araları daha çok olacağı için büyük olanın yaklaşımı daha farklı olabilir belki.
Yaa bu ameliyat çok pahalı mi zor mu? Düşünmüyor değilim kiloya bağlı büyüme üstüne 2 emzirme dönemi derken aldı başını gitti
Biz iyiyiz canım sen nasılsın :)Herkese merhaba nasılsınız canlar evlatlar nasıl bayagi zaman olmuş buraya yazmayalı üç yaş sendromunuz ne alemde bizimki tam sürat devam ediyor çok zormuş üç yaş sendromu
Çok geçmiş olsun canım.Ahh canım güzel günlerde büyüsün bebislerin ben eğitim araştırma hastanesinde oldum biraz sıra bekledim pandemiden dolayı ertelendi falan rapor çıkarttık artık gerçekten zorlaniyorudum sirt omuz agrisi omurilik egriligim falan vardı ve çok fazlaydi rapor cikinca herhangi bir ücret ödemedik tamamen ucretsizoldu 2.5 -3 kilo çıkarmış doktorum şuan 3. Haftamdayım kolay deildi ama zor da deil asla....buzamana kadar keşke olsaydım emzirince cokk sarkmıştı kıyafet sıkıntısı ağrılar derken karar verdim çok araştırdım özel hastanelerde 20-80 bin arası değişiyor fiyatlar canım