Malesef canım hala çıkmadı bekliyorum aile hekimi aradı ilaç için bekleyelim dedi sonucu henüz başlamadım içmeye insallah herşey yolunda gider de bir an önce biter pandemi Rabbim kimseyi zorda darda koymasın insallah...Hala çıkmadı mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım hala çıkmadı bekliyorum aile hekimi aradı ilaç için bekleyelim dedi sonucu henüz başlamadım içmeye insallah herşey yolunda gider de bir an önce biter pandemi Rabbim kimseyi zorda darda koymasın insallah...Hala çıkmadı mı canım?
Amin amin inşallah canım... İyi haberlerini bekliyoruz aile hekimi test verdiğini mi gördü de aradı acabaMalesef canım hala çıkmadı bekliyorum aile hekimi aradı ilaç için bekleyelim dedi sonucu henüz başlamadım içmeye insallah herşey yolunda gider de bir an önce biter pandemi Rabbim kimseyi zorda darda koymasın insallah...
Evet sanırım test verince de bilgi gidiyor demekki çünkü sonucu bekleyelim bi kaç saate çıkar dedi ona göre konuşuruz tekrar dedi kendini nasıl hissediyorsun diye sordu aRadigini görünce açıkçası dedim kesin pozitif çıktı neden arasınki ama çıkmamış henüz.Amin amin inşallah canım... İyi haberlerini bekliyoruz aile hekimi test verdiğini mi gördü de aradı acaba
Kızlar şükürler olsun testim negatif çıktı
Çok sağol canım çok destek oldunuz i sallan doğumlarımızı Hayirlisiyla atlattigimiz gibi bu pandemiyide sağlıkla hepbirlikte atlatacagizÇok şükür canım çok sevindim
Amin canım, inşallah tez zamanda kurtuluruzÇok sağol canım çok destek oldunuz i sallan doğumlarımızı Hayirlisiyla atlattigimiz gibi bu pandemiyide sağlıkla hepbirlikte atlatacagiz
Bizde covid geçirdik bizdede oldu hapşırık burun akıntısı bende mesela çok fazla eklem ağrısı sırt ağrısı ve göz ağrısı oldu 2 gün gözlerim kapalı gibi gezdim resmenİnşallah canım bize de hber ver mutlaka
covidde ilk defa burun akıntısı ve hapsuruo duyuyorum sizde mi gecirdiniz çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun peki grip gibimi sonlandı mesela benim bugün burun akintim yoknefes almam rahat tıkanıklık falanda yok ağrım falan yoktu hiç bazen diyorum acaba test yanlismi çıktı Allahım kafamda deli sorularBizde covid geçirdik bizdede oldu hapşırık burun akıntısı bende mesela çok fazla eklem ağrısı sırt ağrısı ve göz ağrısı oldu 2 gün gözlerim kapalı gibi gezdim resmen
Çok geçmiş olsun canım şuan nasılsınız atlattiniz miBizde covid geçirdik bizdede oldu hapşırık burun akıntısı bende mesela çok fazla eklem ağrısı sırt ağrısı ve göz ağrısı oldu 2 gün gözlerim kapalı gibi gezdim resmen
2 yaş kontrolünde de boy 82 cm , kilo 10.7 çıktı. Persentil değerleri bayağı düşük, pandemiden dolayı şu an hastanelere gitmek istemiyorum ama pandemi bitince bir araştıma hastanesinde endokrinoloji bölümüne götürmeyi düşünüyorum.
Bu persentilde giderse boyu 18 yaşında 1.57 gibi bir şey oluyor , ben de bıraktım artık, teyze kısa, anneanne kısa, babaanne kısa, onlara benzeyecek herhalde. Ama persentil daha da düşerse o zaman götüreceğim.Sen bilirsin tabi baktır bi ama ben de götürdüm 2 yaş kontrolüne 81 cm 9.5 kilo
Tüm kan değerlerine baktık çok iyi çıktı.raporlu mamaya devam ediyor hala tanısı gelişim geriliği ama doktor yapısı bu dedi.ben artık kabullendim
Hiç takmayın kafanıza sağlığı yerinde ise ne güzel minyon olacak demekki. Bu arafa Yaş hesabini nasıl yapıyorsunuz 18yasinda kaç cm olacağını yani.Bu persentilde giderse boyu 18 yaşında 1.57 gibi bir şey oluyor , ben de bıraktım artık, teyze kısa, anneanne kısa, babaanne kısa, onlara benzeyecek herhalde. Ama persentil daha da düşerse o zaman götüreceğim.
Bu persentilde giderse boyu 18 yaşında 1.57 gibi bir şey oluyor , ben de bıraktım artık, teyze kısa, anneanne kısa, babaanne kısa, onlara benzeyecek herhalde. Ama persentil daha da düşerse o zaman götüreceğim.
Şu andaki boyu kaç persentilse 18 yaşın karşısındaki persentil değerine bakarak yorum yapabilirsiniz ama tabiki birebir tutacak diye bir şey yok, kimi ergenliğe erken girer, kimi sporla uğraşır ,bunlar etkili olur ama 2 yaşında 15 persentildeyse, 18 yaşın 15 persentili kaç diye bakarak yorumladım benHiç takmayın kafanıza sağlığı yerinde ise ne güzel minyon olacak demekki. Bu arafa Yaş hesabini nasıl yapıyorsunuz 18yasinda kaç cm olacağını yani.
Ben 1.65im, ablam 1.57, aramızda 3 yaş var ama hep kim büyük diye sorarlardı,ben de zayıf ve küçük gösteriyorum ama ablam iyice çıtı pıtı bir şey kızım da onun gibi olacak sanırım
154 boyu olan biri olarak çok da sorun değil diyebilirim. Ama gönül ister en az 165 ve üstü olsun ama bizdeki genetik bu :)
Çok teşekkür ederim bizimki uzun olacak sanırım kilomuzda fazla doktorumuz yemeklerimize düzenleme getirdi fzla yediği için herkesin farkli şekilde sorunları var çocuk yetiştirmek zor iş Allahevlatlarimiza sağlık versin gerisi mühim deilŞu andaki boyu kaç persentilse 18 yaşın karşısındaki persentil değerine bakarak yorum yapabilirsiniz ama tabiki birebir tutacak diye bir şey yok, kimi ergenliğe erken girer, kimi sporla uğraşır ,bunlar etkili olur ama 2 yaşında 15 persentildeyse, 18 yaşın 15 persentili kaç diye bakarak yorumladım ben
Allah sağlık versin hepsine ,öyle böyle büyüyecekler ,siz anne baba da uzunsunuzdur. Bizim ailede çok fazla kısa kişi var.Çok teşekkür ederim bizimki uzun olacak sanırım kilomuzda fazla doktorumuz yemeklerimize düzenleme getirdi fzla yediği için herkesin farkli şekilde sorunları var çocuk yetiştirmek zor iş Allahevlatlarimiza sağlık versin gerisi mühim deil
Biz de burda konuştuktan sonra eşimle bir daha ölçtük, doktorda çok debelenmişti, belki doğru ölçmemiştir dedik, 2 kere yatarak,1 kere ayakta ölçtük 84 cm çıktı, sabahta kilosu 10.7ydi. Bu grubun minyonları biziz ama dediğiniz herşeye katılıyorum, Allah sağlık versin, normal sınırlar içinde kısa ,uzun ,kilolu ya da zayıf olmaları hiç sorun değil Allah sana da sağlık, sıhhat versin canımBugün tekrar ölçtüm de, benim kızım da tam 83cm 10kg. Boyu %10 kilosu %6 persentilde görünüyor. Kızım, annem ve ablalarım gibi minyon olacak belli ki... Ben hayatım boyunca hormonal, hastalık vs diye kilo sorunu yaşadım. Hesap etmeden bir muz bile yemem mümkün değil. Eşimin de kilo sorunu yaşamışlığı vardır, aslında onun gayet uzun boyu ama devamlı dikkat eder, yoksa kilo alır hemen benim gibi. Kızımın bu dertleri çekmesini hiiiç istemiyorum. O yemeğini yedikten, vitamini tam aldıktan sonra varsın kilosu az olsun. Eşim de çok şükür benimle aynı şekilde düşünüyor da çatışmıyoruz