• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende pazartesi günü duydum kalp atışını 6 haftalıktı.. kızlar kötü bir boğaz ağrısı ile savaşıyorm aranızda böyle olan var mı ‘? Doktora gittim antibiyotik verdi ama çok korkuyorum içmeye ilk bebeğim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım 2 aylıktı içmeye korkuyorm aranızda böyle olup antibiyotik içen var mı

Himm doktor anormal birsey olsa söylerdi zaten ya kafana takma canım ne güzel duymussun sonuçta darısı basimiza :) biz de salı günü keseyi gördük ama taaa 3 hafta sonraya çağırdı kalp için :KK43:
Inşallah sizde bebişinizin kalp atışını duyar buraya güzel haberlerinizi yazarsınız :)
Kaç haftalık sizin

Ay

Aynısı dün bende oldu cnm benim normalde 6+5ti ama 6+2 çıktı karından zorda olsa az bişi duyduk bende endiseleniyorum ama haftaya başka bı doktora gidip dinlemek istiyorum tekrar
Benide bir hafta sonra çağırdı acaba başka yere de mi bende gitsem canım

Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben de aynı şekilde normal insan gibiyim bulantıyı bırakın tiksinme bile yok uyku hali filan hiçbişiy. Oğlumda yine uyku hali vardı. Ama şu an sağlıklıyız çok şükür. Bulantı olmaması gebelikten önce iyi beslendiğimizi vitaminlerimizin tam olduğunu filan gösteriyor. Öyle demişti doktorum.

Benim de bulantim 2 gun ara verir gibi oldu. Azalacak her halde dedim ama bu sabahtan beri yine fenalardayim suyu içmekte zorlandim. Simdi zar zor ıspanak yedim. Tutsun diye. Biraz bastırdı ama ne kadar sürer bilmem. Benim de 3.randevum 11 nisanda bakalim. Aksilik yoksa o zaman 10 hafta 3 günlük olur. 1 hafta sonra da ikili icin çağırır hersey yolundaysa insallah

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışı için doktor karından duyamadı alttan baktı duydu oda çok zor duydu ve çok yeni daha dedi 6+2lük bide sizce bu normal mi çok zor duyması beni biraz endişenelndirdi
Canım endişelenme seninle aynıyız benim de sadece atımını gördük dün haftaya 11 inde kontrol var onda sanirim duyacağız zaten en iyi 8.hafta diyorlar bunun için bence rahat ol ♥️

Inşallah sizde bebişinizin kalp atışını duyar buraya güzel haberlerinizi yazarsınız :)
Kaç haftalık sizin

Sat a göre 6+5 di doktora gittiğimde ama 5haftalik çıktı canım. İnsallah sağlıkla güzel haberlerle beraber olalım bebisleri kucağımıza alana dek :)

Bende pazartesi günü duydum kalp atışını 6 haftalıktı.. kızlar kötü bir boğaz ağrısı ile savaşıyorm aranızda böyle olan var mı ‘? Doktora gittim antibiyotik verdi ama çok korkuyorum içmeye ilk bebeğim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım 2 aylıktı içmeye korkuyorm aranızda böyle olup antibiyotik içen var mı
Cok geçmiş olsun. Ben daha 4 haftalıkken antibiyotik kullandım. Hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var, a ve b grubu oluyor. Büyük ihtimalle bu gruplardan vermiştir. Karbonatlı su ile gargara yapıyorum boğaz ağrım için hafifletiyor biraz.

Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben de onu demek istedim bayana.

kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim :KK70:
12. Haftaya kadar doktor yasakladı ve kanamam vs hiç olmadığı halde. Riskli oluyor dedi.

Hamile olduğunu bilerek mi verdi antibiyotik. Bana parol bile kullanma dedi aile hekimi ilk 12 hafta çok önemli bebeğin organları gelişiyor dedi ben ilaç kullanmadan geçirdim hastalığı.

Seninki yine iyiymiş benimki 6 haftalık aslında ama doktor 3 haftalık diyor bi de değerim 4663 :KK64:

Döllenmeden sonra 3hafta demek istemiş olabilir mi ya çünkü 3haftada kese filan gorunmez

Hamile olduğunu bilerek mi verdi antibiyotik. Bana parol bile kullanma dedi aile hekimi ilk 12 hafta çok önemli bebeğin organları gelişiyor dedi ben ilaç kullanmadan geçirdim hastalığı.[/QUOTE
Evet bilerek verdi bana doktor kadın doğum doktoru 2 farklı kişite sordum ama benim boğaz ağrım hem çok dayanılmayack kadar hemde enfeksiyon dolu yaa hayırlısı olsun hakkımızda

Aypastam bu nasıl bir tavsiye? Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz? Kendi düşmesin beklese 12-16 haftaya kadar bekleyecek. Ve acı çekecek. Doktorlar ne yazık ki baştan kesenin şeklinden yerleşim yerinden gebelik içi oluşumlardan ve hatta yolk sac ın iç renginden bile gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlar. Gebelik haftası büyüdükçe yapılan kürtajın riski artıyor. Belki sizin bekle canım aldırma yazısından sonra aldırmayıp 12 haftada düşğk yapacak ama yapışıklık olup bi daha hamile kalamayacak. Lütfen bilim dışı ve uzmanı olmadığımız alanlarda tavsiyeler vermeyelim.
Katılıyorum sana ya allah korusun bekletmek hiç doğru değil..

kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim :KK70:
Bana yasak dedi doktorum 12. Haftaya kadar ama benim daha önce kayıplarım var herkesin durumu farklı oluyor sanırım doktor bir şey demediyse olabilir mi bilmiyorum ki bu durumlarda yorum yapmak pek doğru değil sanırım herkes başka bir şey söylüyor.

Bir hafta sonra çağırdıgsa bence başka yere gitmene gerek yok cnm benimki Mayıs'ta çağırdı o yüzden haftaya başka bı doktora kalbi iyi dinlemek için gitmek istiyorum
Ya ne bilim kendisi de de makina pek iyi değil duyamıyorz falan dedi kalp atışını

Back