2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım ben a101den makinada yıkanan halılardan almıştım özellikle yaz için tavsiye ederim boşuna koca halıyla uğraşma at makinaya yıkansın

bugünlerde ek gıdaya düzenli başladık bu sefer de az emzirmis bulundum mastit oldum kızlar sabahtan beri ne can kaldı ne derman o kadar kötü ki. Bol bol emzirdim sagdim. Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. 3 gün ek gıdaya ara verim diyorum siz ne dersiniz hala iki gogsum sızlıyor.

Canım ben a101den makinada yıkanan halılardan almıştım özellikle yaz için tavsiye ederim boşuna koca halıyla uğraşma at makinaya yıkansın
Canim 1 tane oyle eskittim bile ben hamisken yikaya yikaya , dogum sonrasi gelen giden olur diye hali istedim, esim de iyi birsey alalim ucuz ucuz aliyosun parcalaniyor dedi.
Ne dediysem dinletemedim. Siparis vermis netten getirdiler. Doguma kadar sermedim direndim. Kocam da ben hastanedeyken eskiyi atip yeniyi sermis bi güzel
Onu da bebiş mahvediyor.haliyle kocam isyanlarda size hali dayandiramiyorum keske o kadar para verip de iyi birsey almasaydim diyor.
Farz oldu yine bana a101 yollari geleni de vitrine koyariz artik

Bugün tadının başladı kızım kabuğunu soyup bıçakla baya kesip sonra onları nohut büyüklüğünde yuvarladim o dünyalar güzeli parmaklarıyla tutup immm imm yapti

Ben de gecen ay oldum, sagip emzirmeme ragmen kolumu kaldıramayacak duruma geldiğim icin genel cerraha gittim. Koltukaltima kadar cikmusti, bebeğimi kucagima alamiyordum acidan agridan. Masaj, dogru sutyen kullanimi, bol emzirme,sagma ve en önemlisi stresten uzak duracaksin dedi.
Cok sikintili gunler yasamistim gercrkten de oldugunda. Strese bagliyorum ben, dofum sonradinda da ne zmn stres yapsam yadadim cunku. Gecmezse mudahale eder igneyle cekeriz dedi doktor, cok şükür atlattim.
Ek gidaya ara verme derim ben unutmasın. Sag bol bol. Ben cok sagmama ragmen en fazla 30 cc cikiyordu acisa da yilmadan sagdim ama. Gecmis olsun

Gece öğünü vermiyorum ben kizlar. Kahvakto, oglrn,aksam y3m3gi veriyorum. Emip uyuyor. Elzem mi gece öğünü? Sizler mutlaka yapiyormusunuz? Yapiyorsaniz neler veriyorsunuz?

İsmi kaçırmışım bir bebekte nötrofil düşüklüğü vardı ne yaptınız gittiniz mi doktora hematoloji ne dedi. Benim oğlumun da düşük çıkmıştı. Soğuk algınlığı vardı o sebep olabilir demişti doktor. Tekrar bakacaklardı ama henüz gidemedik doktora

tşk ederim canım cevabın için. Dün 2 defa sagdim. Bugün biraz daha iyiyim ama göğüs ağrım devam ediyor.
ek gıda konusunda haklısın ara verince bırakır diye de korkuyorum

Benim oğlumda var ben yazmıştım. Bizim nedeni bilinmiyor. Hematoloğa da götürdüm ama hastalık sonrası düşük çıkarmış bu değeri bizim hiç hasta olmadı çok şükür. Açıkçası nedenini bulamadılar. 1 yaşında tekrar tekrarlanacak tahlilleri olmazsa ek tetkiklere geçeceğiz dedi. Birde çinko düşüklüğü de sebep olabilirmiş ama bizim çinkomuz da normal sınırlarda çıktı. Doktor yaşına kadar tahıl ağırlıklı besleyin, sabırla bekleyin dedi. Birde aklınızda olsun nötrofil düşüklüğü bağışıklık sisteminin zayıfladığına işaretmiş. O yüzden biraz izole hayat yaşayın mikrop kaparsa daha ağır geçirir dedi doktorumuz.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Yavrunuza da Allah şifa versin inşallah tez zamanda normal sonuçlar alırsınız. Bizim doktorumuz da benzer şeyler söylemişti ama değere tekrar baktıramadık daha. Düşük çıktığında soğuk algınlığı geçiriyordu oğlum ateşi falan da çıkmıştı.

Ben hiç vermedim canım. Zeytini normalde tuzsuz seçip, onu da suda bekletip öyle vermek gerekiyor diye biliyordum ama
Evet ya saçma hakkaten. Hem tuz yok diyor hem zeytin ezmesi. Bi de bize her çorbaya mantar koy dedi. Sonuçta o da yapay Bi şekilde yetiştirilmiyor mu? Daha 7 aylığız. Ne garip ya.

Evet ya saçma hakkaten. Hem tuz yok diyor hem zeytin ezmesi. Bi de bize her çorbaya mantar koy dedi. Sonuçta o da yapay Bi şekilde yetiştirilmiyor mu? Daha 7 aylığız. Ne garip ya.
Bize mantar hiç demedi doktor canım. Ne zaman veriliyor bilmiyordum. İnterette bir yaş civarı filan diyor ama bilemedim

Açıkcası hazır zeytin ezmesi de güvenerek veremem. Kendi yediğim bir şey bile değil. Ev yapımı, tuzsuz olsa hadi neyse de

Nette 1 yaştan önce mantar önerilmiyor. Doktorumuza çok güveniyoruz aslında ama ek gıda da şaşırttı bizi biraz.. Bi de bu bebek irmiğini illa netten mi almak lazim acaba? Çoğu yere baktım bulamadım. Migros v. s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…