Çok sağol canım, inşallah daha da iyiye gider egzamaları. Senin kız da beyaz tenli, güneşe karşı hassas oluyorlar maalesefÇok şükür canım, inşallah tekrarlamaz bu kremle geçmiş gitmiş olur. Dediğin güneş kremini duymamıştım, ben de araştırıp mustela aldım.
Daha önce güneş kremi sürmeden dışarı çıktığımızda hemen güneş alerjisi çıkmıştı kızımda (bende de çok ciddi yara çıkar güneşten) mustelanın güneş kremini sürüp çıktığımızda elhamdulillah hiçbir şey olmadı kızıma.. Ama mustelanın kremi bende işe yaramadı malesef. Benim ellerim ve yüzümde yaralar çıktı mustela sürmeme rağmen, sanırım kendime fazla miktarda sürmeliydim
Benim bebiş bembeyaz yaz da geliyor hangi günde kremini aldın canım ben de bakayımÇok sağol canım, inşallah daha da iyiye gider egzamaları. Senin kız da beyaz tenli, güneşe karşı hassas oluyorlar maalesefben de bi kere çıkarmıştım krem sürmeden hemen pembe pembe oldu yanakları o yüzden hemen aldım güneş kremi, dün de kullandım hiç kızarmadı. Senin belki kendin için doktor önerisiyle farklı bir ürün kullanman gerekebilir. Bebek cildiyle yetişkin cildi farklı.
Bi önceki msjda da yazmıştım canım Dermoeczanem biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tl. Ondan aldım,organik sertifikalı güzel bir ürün,beğendim ben, bakabilirsin ona. Mustela çok iyi aslında ama bayağı pahalıBenim bebiş bembeyaz yaz da geliyor hangi günde kremini aldın canım ben de bakayım
Evet canım, ben normalde sebamed kullanıyorum ama denemek istedim kendime de. Çocuğu emziriyoruz devamlı kucağımda elime yüzüme temas ediyor filan diye düşünmüştümÇok sağol canım, inşallah daha da iyiye gider egzamaları. Senin kız da beyaz tenli, güneşe karşı hassas oluyorlar maalesefben de bi kere çıkarmıştım krem sürmeden hemen pembe pembe oldu yanakları o yüzden hemen aldım güneş kremi, dün de kullandım hiç kızarmadı. Senin belki kendin için doktor önerisiyle farklı bir ürün kullanman gerekebilir. Bebek cildiyle yetişkin cildi farklı.
Dermoeczanem.com biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tlye aldım canım. Ben de beyaz tenliyim kendim için de roc kullanıyorum ama bende senin gibi yara olmuyor. Belki senin biraz daha doktor tavsiyeli bir ürün kullanman daha uygun olur.Evet canım, ben normalde sebamed kullanıyorum ama denemek istedim kendime de. Çocuğu emziriyoruz devamlı kucağımda elime yüzüme temas ediyor filan diye düşünmüştüm
Bu senin güneş kreminin fiyatı ne kadar canım?
Yaa zor olur tuvalet eğitimi ya ablamın ufak kızından biliyorumSorma canım ya şimdi de tuvalet eğitimine başladık ama ilk günden bayrağı çektim her an camdan aşağı atabilirim kendimi
Hamile olduğum için mecburen sütten kestim kuzum ya o uyuyunca suratına bakıp bakıp ağlıyordum zor günlerdi ikimiz için de
Ben de ayşe hocadan başkasına güvenemiyorum ne yalan söyleyeyim gideceğiz güya ama içime sinmiyor ☹
Senin minnoş napıyor iyi misiniz hepiniz ❤
Ya gerçekten nasıl benimsemişiz ayşe hocayı, yusuf ege bile doktoru yabancılayarak katılarak ağladı :/Ben de kime gideceğiz, nasıl güveneceğim bilmiyorum ya.. Doktor konusunu düşünmek bile istemiyorum açıkcası, öyle içime sinmiş ki Ayşe hoca..
Betül hiç durmuyor son günlerde devamlı ağlıyor. Geceleri de aşırı sık uyanır oldu, gündüz zaten uyumuyor. Sanırım uykusuzluktan benim de gözümde arpacık çıkmış, acıyor... Ay işte öyle bir dokun bin ah işit gibi oldu
Sen nasılsın canım, oğluşun nasıl ♥
Kolanda hangi doktora gidiyorsun canım. Ender beyi de deneriz bakalım.Alerjik bebeklere şifa annelerine sabır dilerim. Çok üzüldüm okudukça sıkıntıları.
aydingelini Büyükçekmece Atirus tanEnder Bey var öneririm. Biz 1 kere gittik gerçi. Yakın diye Kolana gidiyoruz. Ordaki doktorumuzu seviyoruz.
Kızlar bizde de emmede isteksizlik var ; biberonla içtiği ölçeyi de azalttı. 2. Dişimiz yolda artık ona bağlıyorum. Sürekli üstü ıslanıyor ağzından akan suyla üst değiştirip duruyoruz. Abilerine ilgisi çok onları izlemeyi çok seviyor kıkır kıkır gülüyor. Gerçi küçük abi bazen saç çekiyor bazen sıkıyor. Çığlık atma ses denemeleri yapıyoruz. Kaşık denemelerimiz oluyor. Havaların ısınmasına çok sevindik parka indiğimizde çok mutluyuz.
Ben de güneş kremi arıyordum ya çok sağolGünaydın kızlar
Dermoeczanemden biodermalarım geldi dün nemlendiriciyi kullandım ilk sürüşte bile biraz yumuşadı gibi egzemalı yerler,teşekkürler S Spizella ürünü söylediğin için.
Doğal bir güneş kremi almak istiyordum bir de. Mustela bayağı pahalıydı. Dermoeczanem biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tl. Dün geldi o da organik bitkisel içerikli, yüzüne sürdüm,hoşuma gitti. Benim bebiş bembeyaz güneşten çok etkileniyor. Düşünenler bakabilir ürüne.
Canım doktor yapacak bir şey yok, sonrasında geçirmek için krem kullanacaksın demişti ama hamileyken veya emzirirken mümkün mertebe kullanma bu kremi, çok zorda kalırsan küçük bölgelere sürebilirsin diye izin verdi. Ben hiç kullanmadım hamilelikten beri. 50+faktör güneş kremi kullanıyorum sadece.Dermoeczanem.com biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tlye aldım canım. Ben de beyaz tenliyim kendim için de roc kullanıyorum ama bende senin gibi yara olmuyor. Belki senin biraz daha doktor tavsiyeli bir ürün kullanman daha uygun olur.
İnşaallah ciddi bir sıkıntısı yoktur da geri döner Ayşe Hanım...Ya gerçekten nasıl benimsemişiz ayşe hocayı, yusuf ege bile doktoru yabancılayarak katılarak ağladı :/
Bütüşün dişleri başladı mı kuzum? Eyvah eyvah ya, betüş cadı olacak demekki Allah kolaylık versin
Benmkide beni görmediği an ve kucakta olmadığı an sürekli ağlıyo
Bende iyiyim bin şükür dediğin gibi uykusuzlukla savaşıyorum :)
Sen bayağı hassasmışsın canım. Sen de iyi fiyata almışsın mustelayı. Bizimkinin atopik dermatiti var,bide güneşten etkilenmesin cildiCanım doktor yapacak bir şey yok, sonrasında geçirmek için krem kullanacaksın demişti ama hamileyken veya emzirirken mümkün mertebe kullanma bu kremi, çok zorda kalırsan küçük bölgelere sürebilirsin diye izin verdi. Ben hiç kullanmadım hamilelikten beri. 50+faktör güneş kremi kullanıyorum sadece.
Tesettürlüyüm zaten ama kıyafetin içinde bile alerji olma kapasitesine sahibim
O yüzden kızım için de yaz başlamadan tedbir almak istedim. Ben de mustela güneş kremi 200ml+mustela şampuan 100ml+ mustela banyo sonrası losyon 100ml çanta içinde 97 liraya aldım. Bana makul geldi fiyatı. Madam10.comdan aldım
Biz neyse de el kadar yavrulara olunca insanın yüreği kaldırmıyor...Sen bayağı hassasmışsın canım. Sen de iyi fiyata almışsın mustelayı. Bizimkinin atopik dermatiti var,bide güneşten etkilenmesin cildi
Ben beğendim, kokusu da çok güzel bitkisel kokuyo, kıvamı da güzel, emdi cildi kalıp gibi kalmadı. Biraz ucuz olduğu için kafama takıldı ama kampanya yaptığı için ucuz heralde. Gayet kaliteli görünüyor.Ben de güneş kremi arıyordum ya çok sağol
Genelde çok yüksek karla satılıyor bu tip ürünler zaten, indirimde uyguna bulmak mümkündür yani takma kafanaBen beğendim, kokusu da çok güzel bitkisel kokuyo, kıvamı da güzel, emdi cildi kalıp gibi kalmadı. Biraz ucuz olduğu için kafama takıldı ama kampanya yaptığı için ucuz heralde. Gayet kaliteli görünüyor.
İlk 6ay tavsiye edilmiyor diye okudum ben de araştırırken. Fakat içeriği temiz, zararlı kimyasal bulunmayan krem kullanmayı hiç krem kullanmayıp çocuğumun alerji çıkarmasına tercih ederim. O alerjiyi tedavi etmek için belki kortizonlu krem kullanmam gerekecek... Üstelik şimdiye kadar iki kere sürdüm. İki haftada bir anca sürmüşüm yani.Kızlar güneş kremini Dr unuza danışmadan kullanmayın, bazı doktorlar ilk 1 yıl kesinlikle güneş kremi önermiyor.
Hahaa cok iyi yaa kiyamam e 22 aylik sevgiliden ayrilmak zor olsa gerekisir yerime kolundan
S Spizella yapıyor canım. Bende ilk basta yaptim sonra havalar ısınsın ozaman yaparim dedim simdi de işe basliycam bakıcı bakacak bi öyle bi böyle çocuğun duzeni bozulmasın diye başlamadımKızlar bu topikte tuvalet iletişimi hakkında yazılmıştı, uygulayan, devam eden var mı? Ben başta iki kez denedim bıraktım, durmak istemiyordu çiş tuttuğumda, geriyordu kendini kızım. Şimdi başlasam geç midir? Az çok gözlemledim çiş yaptığı zamanları, havalar ısınınca uygulaması kolay olur diye umut ediyorum
Ben canımKızlar bu topikte tuvalet iletişimi hakkında yazılmıştı, uygulayan, devam eden var mı? Ben başta iki kez denedim bıraktım, durmak istemiyordu çiş tuttuğumda, geriyordu kendini kızım. Şimdi başlasam geç midir? Az çok gözlemledim çiş yaptığı zamanları, havalar ısınınca uygulaması kolay olur diye umut ediyorum
Kızlar bu topikte tuvalet iletişimi hakkında yazılmıştı, uygulayan, devam eden var mı? Ben başta iki kez denedim bıraktım, durmak istemiyordu çiş tuttuğumda, geriyordu kendini kızım. Şimdi başlasam geç midir? Az çok gözlemledim çiş yaptığı zamanları, havalar ısınınca uygulaması kolay olur diye umut ediyorum
Tebrik ederim sizi, ben de çok istiyorum bu yaz her fırsatta tutarım inşallah.. kakasında zorlanıyor zaten, üç-dört günde bir yapıyor. Belki oturursa işi kolaylaşır. Popoya bez değmezse daha rahat yapar..Ben kızım 15günlük olduğunda başladım halada devam ediyorum. Bizim için büyük bir kolaylık oldu tuvaletini ve gazını çok rahat yapabildiği için oda keyif alıyor. Artık tuvaleti geldiğinde anlatmaya çalışıyor önceleri ıkınmasını takip edip tutuyordum. Artık oturmaya başladığı için lazımlığa oturtmaya başladım 1 haftadır çok keyif alıyor kendisi oturduğu için. Bu sayede kullandığımız bez sayısında çok azaldı. İyiki yapmışım dediğim şeylerden birisi oldu. Geçen gün eşim ben uyurken lazımlığa oturtmuş tuvaletini yapınca çok hoşuna gitmiş. Beni takdir etti ne kadar güzel öğretmişsin diye bir gururlandım hani:)))
Her Uykudan uyandığında 2-3dk sonra tutarak başlayabilirsin. Büyük tuvaletinin zamanı oturmuştur artık azçok onu daha rahat takip edersin ıkınmaya başladığında anlar tutarsın ama çiş için her uyandığında tutmak önemli. Böyle böyle oturacak zamanla. Geçen ay benimkide karnı ağrıdığında yada mukustan dolayı zorlandığında tutmamı istemiyordu kendini gerip ağlıyordu hemen kaldırıp altını bağlıyorum asla ısrar etmedim ara ara tutup devam ettim ama o geçici bir dönem olup bitiyor.
Geçen bir arkadaşım geldi oğlu1,5yaşında yavrum öyle zorlanıyor ki tuvaletini yaparken şekilden şekile giriyor ve 1kerede yapıp rahatlayamıyor. Annesi 15 20dkda bir bez değiştirmek zorunda kalıyor e malum o yaşta koku yoğun olduğundan bekletemiyor. Ogün anladımki bu eğitim mutlaka verilmeli çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?