2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sağol canım, inşallah daha da iyiye gider egzamaları. Senin kız da beyaz tenli, güneşe karşı hassas oluyorlar maalesef ben de bi kere çıkarmıştım krem sürmeden hemen pembe pembe oldu yanakları o yüzden hemen aldım güneş kremi, dün de kullandım hiç kızarmadı. Senin belki kendin için doktor önerisiyle farklı bir ürün kullanman gerekebilir. Bebek cildiyle yetişkin cildi farklı.

Benim bebiş bembeyaz yaz da geliyor hangi günde kremini aldın canım ben de bakayım

Benim bebiş bembeyaz yaz da geliyor hangi günde kremini aldın canım ben de bakayım
Bi önceki msjda da yazmıştım canım Dermoeczanem biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tl. Ondan aldım,organik sertifikalı güzel bir ürün,beğendim ben, bakabilirsin ona. Mustela çok iyi aslında ama bayağı pahalı

Evet canım, ben normalde sebamed kullanıyorum ama denemek istedim kendime de. Çocuğu emziriyoruz devamlı kucağımda elime yüzüme temas ediyor filan diye düşünmüştüm

Bu senin güneş kreminin fiyatı ne kadar canım?

Dermoeczanem.com biobaby markalı ürüne yüzde 50 indirim yapmış. Güneş kremi 50+ 100ml ve güneş sonrası losyonu bir arada 35 tlye aldım canım. Ben de beyaz tenliyim kendim için de roc kullanıyorum ama bende senin gibi yara olmuyor. Belki senin biraz daha doktor tavsiyeli bir ürün kullanman daha uygun olur.

Yaa zor olur tuvalet eğitimi ya ablamın ufak kızından biliyorum ramazandan sonra toparlarsınız insallah canım dışarı parka falan çıkarsın öylece alışır inşallah. Alıştırma kilodu falan kullansan nasıl olurdu acaba

Ben büyüdüğü için sütten kestin sandım canım :/ olsun okadar emmiş olmasına da şükür:)
Benim minnoşta çok felaket kucakçı oldu, gündüzleri pertim çıkıyor resmen. Gündüz uykuları kısacık geceleri defalarca uyanıyo ama buna şükür diyorum :) sağlığı yerinde olsunda..

Ben gittiğim doktoru sevdim aslında adam çok bilgili bu bariz belli. Ama benden sonra 3 arkadaş daha gitti onlarada bana tavsiye ettiği ilaçların aynılarını tavsiye etmiş. Mümessillerin tanıttığı damlalar şampuanlar kremler deterjanlar yani. Herkese bu şekilde pazarlamacı olması beni soğuttu kendisinden açıkcası
Ya gerçekten nasıl benimsemişiz ayşe hocayı, yusuf ege bile doktoru yabancılayarak katılarak ağladı :/
Bütüşün dişleri başladı mı kuzum? Eyvah eyvah ya, betüş cadı olacak demekki Allah kolaylık versin
Benmkide beni görmediği an ve kucakta olmadığı an sürekli ağlıyo
Bende iyiyim bin şükür dediğin gibi uykusuzlukla savaşıyorum :)
Kolanda hangi doktora gidiyorsun canım. Ender beyi de deneriz bakalım.
Dİşlerinize maşallah yaa :)

Ben de güneş kremi arıyordum ya çok sağol

Canım doktor yapacak bir şey yok, sonrasında geçirmek için krem kullanacaksın demişti ama hamileyken veya emzirirken mümkün mertebe kullanma bu kremi, çok zorda kalırsan küçük bölgelere sürebilirsin diye izin verdi. Ben hiç kullanmadım hamilelikten beri. 50+faktör güneş kremi kullanıyorum sadece.
Tesettürlüyüm zaten ama kıyafetin içinde bile alerji olma kapasitesine sahibim

O yüzden kızım için de yaz başlamadan tedbir almak istedim. Ben de mustela güneş kremi 200ml+mustela şampuan 100ml+ mustela banyo sonrası losyon 100ml çanta içinde 97 liraya aldım. Bana makul geldi fiyatı. Madam10.comdan aldım

İnşaallah ciddi bir sıkıntısı yoktur da geri döner Ayşe Hanım...

Mama sandalyesine alıştı Betül, en azından biz yemek yerken filan duruyor canım. Oturmaya başladıysa tavsiye ederim kesinlikle çok iyi anlıyorum seni, Allah yardımcımız olsun.

2,5aylıkken kenarı çıkmıştı bir dişin, geçen gün o uzamış gibi geldi, göğsümü ısırdığında fark edip elimle kontrol ettim. Belki de ondan bu kadar huysuz yine

Sen bayağı hassasmışsın canım. Sen de iyi fiyata almışsın mustelayı. Bizimkinin atopik dermatiti var,bide güneşten etkilenmesin cildi

Ben de güneş kremi arıyordum ya çok sağol
Ben beğendim, kokusu da çok güzel bitkisel kokuyo, kıvamı da güzel, emdi cildi kalıp gibi kalmadı. Biraz ucuz olduğu için kafama takıldı ama kampanya yaptığı için ucuz heralde. Gayet kaliteli görünüyor.

Genelde çok yüksek karla satılıyor bu tip ürünler zaten, indirimde uyguna bulmak mümkündür yani takma kafana

Mustela parfümsüz, o yüzden pek güzel koktuğu söylenemez.. Cildini korusun da ama önemli olan o dedim sürdüm

Kızlar güneş kremini Dr unuza danışmadan kullanmayın, bazı doktorlar ilk 1 yıl kesinlikle güneş kremi önermiyor.
İlk 6ay tavsiye edilmiyor diye okudum ben de araştırırken. Fakat içeriği temiz, zararlı kimyasal bulunmayan krem kullanmayı hiç krem kullanmayıp çocuğumun alerji çıkarmasına tercih ederim. O alerjiyi tedavi etmek için belki kortizonlu krem kullanmam gerekecek... Üstelik şimdiye kadar iki kere sürdüm. İki haftada bir anca sürmüşüm yani.

Bebekler üzerinde yeterli test çalışması olmadığından tavsiye edilmiyor bu arada, krem de alerji yaparsa diye korkuluyor.. Ben önce küçük bi bölgeye denedim kremi, sıkıntı çıkmadı, ondan sonra yüzüne sürdüm

Hahaa cok iyi yaa kiyamam e 22 aylik sevgiliden ayrilmak zor olsa gerek isir yerime kolundan
S Spizella yapıyor canım. Bende ilk basta yaptim sonra havalar ısınsın ozaman yaparim dedim simdi de işe basliycam bakıcı bakacak bi öyle bi böyle çocuğun duzeni bozulmasın diye başlamadım

Ben canım
Kakasını öyle yaptırıyorum hala
Çişi yakalayamıyorum
Uykudan uyandıktan sonraki 10 dk içinde tutarsan yapar ama

18 aya kadar tam zamanlı ya da kısmi tuvalet iletişimi kurabilirsin.

Tebrik ederim sizi, ben de çok istiyorum bu yaz her fırsatta tutarım inşallah.. kakasında zorlanıyor zaten, üç-dört günde bir yapıyor. Belki oturursa işi kolaylaşır. Popoya bez değmezse daha rahat yapar..
Eskiler nasıl yapıyordu, biz de alıştırabiliriz. Bezler aslında tamamen bize yönelik bir kolaylık. Bebeklere hiç bir artısı yok ki.. bezi bırakana kadar ortalama 2 ton bez kirletiyormuş her bebek, bu da işin ekolojik kısmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…