• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
S Spizella bizim atopik bölgeleri de bayağı yoğun, kolunda dirsek kenarında, bacaklarında ve yanaklarında var. Söylediğin ürüne internetten baktım, alayım diye düşündüm. Sen internetten mi aldın?
Canımlar aynı sorun bizde de var sadece bioderma değil bence diyetle birlikte geçiyor ama işe yaramıyor diyemem bilmeden alerjik bişe yersem yine çıkıyor ... internetten almıştım ben sahte ürün geldi iade ettim en iyi eczaneden almak sanırım

Canımlar aynı sorun bizde de var sadece bioderma değil bence diyetle birlikte geçiyor ama işe yaramıyor diyemem bilmeden alerjik bişe yersem yine çıkıyor ... internetten almıştım ben sahte ürün geldi iade ettim en iyi eczaneden almak sanırım

Bioderma oluşumunu engellemiyor bence
Diyetten sonra zaten yenileri çıkmadı kremle de oluşanlar hafifledi geçti.

Hangi siteden almıştın?? N11 den aldım ben sahte gibi değil sahte olduğunu nerden anladın??

S Spizella bizim atopik bölgeleri de bayağı yoğun, kolunda dirsek kenarında, bacaklarında ve yanaklarında var. Söylediğin ürüne internetten baktım, alayım diye düşündüm. Sen internetten mi aldın?

N11 den aldım canım biobonus puanı kesilmiş olanlar daha ucuz olduğu için 500 ml lik bir şişe aldım 110 tl ye.
Aynı bizim de kollar dirsekler dizler üst bacak ense ve yanaklardaydı

Kızlar benim kızımın her yeri atopik dermatit olmuştu
Doktor bioderma atoderm intensive baume kremi önerdi. Her gün 2 kere sür tüm vücuda dedi
Çok iyi geldi pamuk gibi şimdi
Size de söyleyeyim dedim
Ben de bu kremi kullanıyorum oğlumun egzemaları için hatta şampuan olarak da aynı seriyi kullanıyorum. Nemlendirme açısından iyi gerçekten. Ben Trendyol dan aldım ama küçük 45 ml almıştım deneyip fayda ederse büyüğünü alırım diye. Şuanda bitti yerine mustela nın stelatopia serisini almayı düşünüyorum onu da trendyolda buldum.bu hafta çocuk alerji uzmanına gittim o da bu markaları kullanmamı söyledi fakat önce kortizonlu kremle iyileştirip sonra nemlendirmek için bunları kullanmamı söyledi. Hipokort krem verdi en düşük doz kortizonlu. 2 gündür kullanıyorum bacağındaki geçmeyen egzemayı azaltmıştı çok sevindim.

Kızlar selam
Bizde kasım doğumluyuz . Atopik dermatit ve alerjik bünyemiz var 😢 1 keresin de bronsitten döndük hamd olsun iyiyiz şimdi .
İlk bebegim tecrübesizim . Bu ara acayip karın guruldamamZ ve kusmamız var . Peynir gibi fazlasını cıakrır gibi kusuyor sık sık . İlk dogdugunda böyleydi sonra geçmişti simdi tekrar basladı . Anladıgım kadarıyla bunlar alerji belirtisiymiş değilmi?
Ne yapmak lazım alerjik bebeklere tecrübelerinizi paylaşır maıınız .
Atopik dermatit icin travocort kullanmıstık iyi geldi 20 gün sonra tekrarladı telrar kullandık 4 gün . Kendi doktorumuza gidememiştik . Geçen kontrolunda bahsettim cok zorda kalmadıkca kullanmıylrum kortizonu fazla dedi o hipokort vermişti ama fayda ermedi . Sarı corasatinin iyi geldiğini söyledi kullanan var mı acaba . Kortizon icermeyen tedavi ediciymiş

Ben de bu kremi kullanıyorum oğlumun egzemaları için hatta şampuan olarak da aynı seriyi kullanıyorum. Nemlendirme açısından iyi gerçekten. Ben Trendyol dan aldım ama küçük 45 ml almıştım deneyip fayda ederse büyüğünü alırım diye. Şuanda bitti yerine mustela nın stelatopia serisini almayı düşünüyorum onu da trendyolda buldum.bu hafta çocuk alerji uzmanına gittim o da bu markaları kullanmamı söyledi fakat önce kortizonlu kremle iyileştirip sonra nemlendirmek için bunları kullanmamı söyledi. Hipokort krem verdi en düşük doz kortizonlu. 2 gündür kullanıyorum bacağındaki geçmeyen egzemayı azaltmıştı çok sevindim.
Biz de hipokort kullanıyoruz ilk ay tamamen geçirmişti, bu sefer azalttı ama tamamen geçirmedi. Travacort yazdı, o da daha ağır diye kullanmak istemedim. Bir kaç gün daha hipokort sürüp biodermaya başlayayım inşallah kurtuluruz bir an önce egzamalardan 🙏

biz de önce hipokort kullandık
3 defa sürdüm o kızarıklıkları azalınca bıraktım.
mustela da iyi
benim doktor bunu önerince bioderma aldım

çok geçmiş olsun

Kızlar selam
Bizde kasım doğumluyuz . Atopik dermatit ve alerjik bünyemiz var 😢 1 keresin de bronsitten döndük hamd olsun iyiyiz şimdi .
İlk bebegim tecrübesizim . Bu ara acayip karın guruldamamZ ve kusmamız var . Peynir gibi fazlasını cıakrır gibi kusuyor sık sık . İlk dogdugunda böyleydi sonra geçmişti simdi tekrar basladı . Anladıgım kadarıyla bunlar alerji belirtisiymiş değilmi?
Ne yapmak lazım alerjik bebeklere tecrübelerinizi paylaşır maıınız .
Atopik dermatit icin travocort kullanmıstık iyi geldi 20 gün sonra tekrarladı telrar kullandık 4 gün . Kendi doktorumuza gidememiştik . Geçen kontrolunda bahsettim cok zorda kalmadıkca kullanmıylrum kortizonu fazla dedi o hipokort vermişti ama fayda ermedi . Sarı corasatinin iyi geldiğini söyledi kullanan var mı acaba . Kortizon icermeyen tedavi ediciymiş
pembe coresatin kullandım ben bebeğimin yüzüne
çok fazla işe yaramadı.
evet belirtileriniz bişeylere tepki verdiğini gösteriyor.

dün dayanamadım kakaolu çikolatalı truf yedim. gece aşırı karın guruldaması kıvranma oldu. sabah baktım ensesinde 2 kızarıklık çıkmış.

Yaaa ne kadar erken
Bizde diŞ falan yok 5 ay 20 günlük

Benimki 20 gündür falan şırıl şırıl su içiyor mamadan sonra su istiyor
Fuska almıştım ama üşenirsem damacanadan dolduruyorum bişey olmadı şimdiye kadar
Doktora da sormadım memeden sonra istemiyor mamadan sonra saldırıyor suya. Alıştırma bardağına bayılıyor kendi içiyor hatta ufak bi yardımla
Vermeyecektim sonra dedim ki su bu yahu ne olabilir ki :) tamamen içgüdüsel davrandım umarım hata etmemişimdir

Ahhh sorma ben kaç biberon aldım
Avent i alıyodu 2 aydan sonra unuttu
Bebedor falan sevmedi
Nuk first choice aldı en sonunda
Tam alıştı dedim onu bıraktı avent natural e geri döndü
Şu an aventten başka almıyor
Zorlamadan denemelisin yoksa iyice iğreniyor
Emzik kısmı ayına uygun mu? Küçük delikli yavaş akış olanı almadı benimki
3+ emzikle değiştirince aldı
Aaa doğru ya hiç ayını hesaplayarak bakmadım ben taa ilk doğduğu zaman şarjlı olunca mama takviyesi yapmak için almıştım hatırlamıyorum muhtemelen yenidoğan ya da 0-6 aydır. Başka deneyeyim o zaman da hangisini alırsam kabullenme ihtimali yüksek olur acaba

Egzamalar için bizim doktor kortizonlu krem yazmıştı kullanmak istemedim zararlı diye mustelanın atopik dermatit bebekler için ürettiği kremi kullandım baya 2 ay kadar o da yatıştırıyordu tamamen geçirmedi biz de. Sonra internetten doğal bir çözümü olamaz mı diye araştırırken bitkisel ürünlerden krem yapan bir amca buldum, kremi kullanan kişiler ile konuşup tatmin olunca kremi sipariş verdim, bizimkinde bir de alerjiye bağlı başında konaklar vardı duştan önce zeytinyağı masajı filan hic kar etmedi onun için de şampuan verdi. Krem gelince inanır mısınız 2 gün sürdüm ve aylarca yüzünden geçmeyen kızarıklıklar geçti pamuk gibi oldu cildi. Başına da o kremden sürdüm bir gece durdu ertesi gün versigi şampuanla duş aldırdık anında geçti hepsi. Şimdi ara ara çıkınca yine gece uyumadan önce sürüyorum sabaha cildi temizlenmiş oluyor. Sadece yüz değil kulak arkası boyun sırt için de geçerli ben çok memnun kaldım amcaya hep dua ediyorum iyi ki rastladım internette diye.

Egzamalar için bizim doktor kortizonlu krem yazmıştı kullanmak istemedim zararlı diye mustelanın atopik dermatit bebekler için ürettiği kremi kullandım baya 2 ay kadar o da yatıştırıyordu tamamen geçirmedi biz de. Sonra internetten doğal bir çözümü olamaz mı diye araştırırken bitkisel ürünlerden krem yapan bir amca buldum, kremi kullanan kişiler ile konuşup tatmin olunca kremi sipariş verdim, bizimkinde bir de alerjiye bağlı başında konaklar vardı duştan önce zeytinyağı masajı filan hic kar etmedi onun için de şampuan verdi. Krem gelince inanır mısınız 2 gün sürdüm ve aylarca yüzünden geçmeyen kızarıklıklar geçti pamuk gibi oldu cildi. Başına da o kremden sürdüm bir gece durdu ertesi gün versigi şampuanla duş aldırdık anında geçti hepsi. Şimdi ara ara çıkınca yine gece uyumadan önce sürüyorum sabaha cildi temizlenmiş oluyor. Sadece yüz değil kulak arkası boyun sırt için de geçerli ben çok memnun kaldım amcaya hep dua ediyorum iyi ki rastladım internette diye.
Canim kimmis o amca bizi de yeşillendir hayrina 🤗🤩😍

Canım bizide bilgilendirir misin bizde dua edelim amcayada sanada :)

Kızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum. Sadece ağız çevresinde var kaşıktan gibime geliyor ama bi bakar mısınız

Eklentiler

• 019679A4-CDE2-405E-BCAA-68379BC29977.jpeg
    019679A4-CDE2-405E-BCAA-68379BC29977.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum. Sadece ağız çevresinde var kaşıktan gibime geliyor ama bi bakar mısınız

ilk başta böyle şeyler olabiliyormuş. muhtemelen yoğurttan, az miktarda vermeye devam edebilirsin bence. vücut ilk defa bu besinle karşılaşıyor, belki de o yüzden tepki vermiştir.

22 aylıktan 33 aya kadar devam etti canım. Tabi koca adam olduğu için oturup konuştuk öyle bıraktık. İnternetten birlikte suluk seçtik artık suyu abiler gibi sulukla içeceksin sütü de pipetle bardaktan içeceksin dedik. Sonra kargo gelince aşırı heyecanlandı. Hemen sterilize edip su koyduk verdik çok sevdi. Koliye de eski biberonları beraberce koyduk bunları bebeklere hediye edeceğiz dedik. İlk gün gece uyumadan önce biberon diye tutturdu ağladı ben de uzun uzun tekrar konuştum sen artık abiler gibi sulukla içeceksin pipetle içeceksin biberonları bebeklere vereceğiz diye. O zaman sadece biberonuma bakıcam dedi koliyi açtık biberonlara baktık sonra kendi koydu bunlar bebeklerin dedi. Neredeyse bir hafta biberonlara bakmak istedi sonraki hafta anneme gitmiştik geldiğimizde biberonları hatırlamadı bile hiç sormadı.
Sizinki daha bebekmiş bu şekilde anlar mı bilmiyorum. Biberonu bırakınca gece uykusu da düzeldi ama biliyor musun deliksiz uyuyor elhamdülillah.

Ay okurken gulsem mi aglasam mi bilemedim:KK48: Allahim yerim onun ayriligini:KK70:

Back