- 9 Nisan 2018
- 1.421
- 3.798
- 133
Canım kurutma makinesinin ne zararı varmış, açıkladı mı?Bizde bugün doktora gittik kızlar 7360gr 67cm olmuş
Doktoru çok beğendim açıkcası çok detaycı, aklımda ki sorular için yaptığım liste vardı ben sormadan tek tek açıkladı. Bizde yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapıyoruz bana liste verdi. Ben çok memnunum ufak ufak başlamaktan. Doktr da önerince değmeyin keyfime oldum :))
Hebehubele canım bu doktora gitmenide isterim açıkcası, yusuf ege doktoru, odasını asistanı çok yabancıladı çok fazla ağladı ( diğer doktora gülücükler saçıyoken bunda katılarak ağladı) ama ağlarken ve gülerken dudağının hafif sola kaydığını farketti. Bende farketmiştim ama önemli bişey olacağı aklımdan geçmemişti. Nöroloji bi görsün dedi. En kötü senaryosunu anlatıyorum ki önemini anla dedi.
Şampuanından tut deterjanına ( biz sıvı sabunlar için iyi diyoken hayır dedi) kurutma mak. İyi bilirken bidaha kullanma dedi ki daha son taksiti bitmedi makinenin, vitaminlerini kremini herşeyini tek tek saydı söyledi bunları kullan bunları kullanmadiye. Odasını 3. Ayda ayırmam gerektiğini en geç 6. Ayda odasında yatması gerektiğini söyledi. Gece beslenmesi için bile tavsiyelerde bulundu. Sevdim açıkçası inşallah sevmeyede devam ederim :))
@Emira SY sanada yakın zaten bi götür istersen canım Yusuf paşayı
Evet 130 tl civarı n 11 deT Tutunamayanlar777 Türkiye de o pahalı ama getirtebilirsen çok uyguna gelir sana canım :)
Ya açıkladı aslında ama unuttum, petek üzerine koymayacağız kurutma makinesi kullanmayacağız dedi ama şuan kafamı toplayıpta hatırlayamadım kuzum. Okdar çok şey söyledi kiiCanım kurutma makinesinin ne zararı varmış, açıkladı mı?
Evet 130 tl civarı n 11 de
Sağol canım.aklına gelirse söylersin, ben kurutma makinesini çok severek kullanıyorum çünküYa açıkladı aslında ama unuttum, petek üzerine koymayacağız kurutma makinesi kullanmayacağız dedi ama şuan kafamı toplayıpta hatırlayamadım kuzum. Okdar çok şey söyledi kii
Eğer hatırlayamazsam Rota aşısı için tekrardan doktora gideceğiz o zaman sorup yazarım sana canım. Ben de sadece yusuf Ege’nin kıyafetleri için kullanıyordum havalar ısındıktan sonra doktor şimdi böyle deyince ne yapacağımı şaşırdımSağol canım.aklına gelirse söylersin, ben kurutma makinesini çok severek kullanıyorum çünkü
Ben de suluk, mama kabı, kaşığı, önlüğü, mama sandalyesi ve minderini aldım canımBen de başlamadım daha, ama hem heyecanliyim hem de azıcık korkuyorum acikcasi. Alerji yok bizim ama atopik bir bebek benimki. Umarim guzellikle üstesinden gelebilirim. Hazırlıklara başlamayı ben de düşünüyorum. Bardak, mama kabi vs aldim. Sandalye bakıyorum.baska neler aldin cnm?
Ay ben de söylemiyorum valla zaten inanmaz fesatlık yapar millet susup oturuyorumYaa benimki 3 aylıkken başladı. Millet şok oluyordu. Hatta anne mi diyor o diyenlere yoook diyordum nazar değecek diye.
Ya benimki de öyle hem de uzun süredir 1 buçuk ayı geçkindir öyle ha geldi ha gelecek diyorum şu son 1 haftada iyice zıvanadan çıktık akşam 8 buçukta uyuyan bebeğim gitti yerine 3e kadar mızmızlanan bir bebek geldi. Tüm parmaklarını ağzına sokup ısırmaya çalışıyor. Baktım kabaran yerlerden sağ tarafi böyle hafiften beyaz olmus diş gibi geldi bana ama bilen anneler varsa bana söyleyebilir mi öyle mi olur yoksa bir anda fırtlar mı o dişKızlar bu diş sıkıntılarının üstesinden nasıl geliyorsunuz? Birşeyler kullanıyor musunuz jel gibi? Benim bebeğim çok hircinlasiyor,mızmızlanıyor, uyurken emerken bile inliyor bazen, iştahı da azaldı, ishal var, elini değil parmağını sokuyor artık damagini kaşımak için. Geceleri bazen ağlayarak uyanıyor. Yüzümü ısırıyor,saçlarımı çekiyor.
Ne zormuş bu dis
Bende hiç bakmadım içinde ne var ne Yok diye ... Allah yardımcımız olsun ya ne verirsek içimizde hep bir şüphe zor ...Üzüntünü anlayabiliyorum canım geçmiş olsun. Gerçekten aylarca çektiğin boşa gitmiş gibi hissediyorsun.Biz de kullanmaya başlamadık doktor istedi başlamamızı ama ben de korkuyorum vermeye. Fakat araştırırken bestiron u gördüm alerjik bebeklere genelde onu kullanıyorlar.
Ayniyiz canim. Damakları kontrol ediyorum ama kızarıklık dışında şişlik sertlik falan yok bizde. Kalasında bazen mukus oluyor dişten mis o da.Ya benimki de öyle hem de uzun süredir 1 buçuk ayı geçkindir öyle ha geldi ha gelecek diyorum şu son 1 haftada iyice zıvanadan çıktık akşam 8 buçukta uyuyan bebeğim gitti yerine 3e kadar mızmızlanan bir bebek geldi. Tüm parmaklarını ağzına sokup ısırmaya çalışıyor. Baktım kabaran yerlerden sağ tarafi böyle hafiften beyaz olmus diş gibi geldi bana ama bilen anneler varsa bana söyleyebilir mi öyle mi olur yoksa bir anda fırtlar mı o diş
Aynen canim aptal insan çok. Bir karşı komsum var her gördüğümde ay tosun ay tospik ayy buyumis kocaman olmuş kilo almış deyip duruyor. Sınır oluyorum .hastaneden ilk eve geldiğimiz gün görmüştü çok miniyi bebeğim hala öyle olacak sanıyor. Kaldı ki epi topu 7kg bebek.gsyet de normal.Ay ben de söylemiyorum valla zaten inanmaz fesatlık yapar millet susup oturuyorum
Suluk ne aldın canim? Alıştırma bardagiyla suluk aynı sey mi?Ben de suluk, mama kabı, kaşığı, önlüğü, mama sandalyesi ve minderini aldım canım
Emerken falan çok hırçın. Bildiğin vuruyor bana . Tişörtümu çeke çeke sundurdu. Annem yeşil soğan vermiş eline geçen gün hicbir etkisi yok.. Pirasa deneyeyim bari.Bizde bu konuda Çok sıkıntı çekiyoruz bütün dişlerin yerleri iyice şişmiş ama çıkan yok henüz gece ağlayarak kalkıyor disleryuzunden calgel aldık bugun kullandık hiç bir değişiklik olmadı pırasa sürünce çok rahatliyordu ama artık onuda istemiyor ne yapacağımızı şaşırmış durumdayiz
Canım bestiron da kabız yapıyor bilgin olsun.Üzüntünü anlayabiliyorum canım geçmiş olsun. Gerçekten aylarca çektiğin boşa gitmiş gibi hissediyorsun.Biz de kullanmaya başlamadık doktor istedi başlamamızı ama ben de korkuyorum vermeye. Fakat araştırırken bestiron u gördüm alerjik bebeklere genelde onu kullanıyorlar.
Yaaaa kurutma makinesi benim resmen sağ kolum. Hayat kurtaricim gibi. Ne yapacakmışız ki peki?Sağol canım.aklına gelirse söylersin, ben kurutma makinesini çok severek kullanıyorum çünkü
Petek üzerinde de kurutmayacakmışız, asarak eski usül kurutacakmışız canım. Ama sebebini unuttum gittiğimde sorucam tekrardanYaaaa kurutma makinesi benim resmen sağ kolum. Hayat kurtaricim gibi. Ne yapacakmışız ki peki?
Bugün aklımdan geçmiştin bayadır görünmüyorsun diye .ne kadar güzel ya uyku eğitimi verebilmisin nasıl yaptın? Ben Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı ile Tracy hogg un bebek bakımına mucize çözümler kitabında uyku eğitimi kısmını okudum ama uygalayacak cesaretim yok ya ağlarsa ve ben ağlayınca bırakırsam herşeyi diyeHerkese selam
Bizim kız 5.5 aylık oldu
Kilo 5850 . Boy 60.5
Atopik dermatit olmuş kortizonlu krem verdi doktor
5 gün önce odasını ayırdım
Atak döneminde olduğundan biraz zor oldu sık uyanıyor ama geçecek umarım
Uyku eğtimi neredeyse tamamlandı ataktan önce yatağa bırakıp çıkacak seviyedeydi
Atakla beraber biraz kucak ister oldu
Odasını ayırmak ona değil de bana zor geldi
Aramızda bir duvar var ama özlüyorum
rsoktori beğenmene çok sevindim ismi neydi canım eğer uyarsa ona gideriz bize yakın kalırsa. .Bizde bugün doktora gittik kızlar 7360gr 67cm olmuş
Doktoru çok beğendim açıkcası çok detaycı, aklımda ki sorular için yaptığım liste vardı ben sormadan tek tek açıkladı. Bizde yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapıyoruz bana liste verdi. Ben çok memnunum ufak ufak başlamaktan. Doktr da önerince değmeyin keyfime oldum :))
Hebehubele canım bu doktora gitmenide isterim açıkcası, yusuf ege doktoru, odasını asistanı çok yabancıladı çok fazla ağladı ( diğer doktora gülücükler saçıyoken bunda katılarak ağladı) ama ağlarken ve gülerken dudağının hafif sola kaydığını farketti. Bende farketmiştim ama önemli bişey olacağı aklımdan geçmemişti. Nöroloji bi görsün dedi. En kötü senaryosunu anlatıyorum ki önemini anla dedi.
Şampuanından tut deterjanına ( biz sıvı sabunlar için iyi diyoken hayır dedi) kurutma mak. İyi bilirken bidaha kullanma dedi ki daha son taksiti bitmedi makinenin, vitaminlerini kremini herşeyini tek tek saydı söyledi bunları kullan bunları kullanmadiye. Odasını 3. Ayda ayırmam gerektiğini en geç 6. Ayda odasında yatması gerektiğini söyledi. Gece beslenmesi için bile tavsiyelerde bulundu. Sevdim açıkçası inşallah sevmeyede devam ederim :))
@Emira SY sanada yakın zaten bi götür istersen canım Yusuf paşayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?