2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım kurutma makinesinin ne zararı varmış, açıkladı mı?
T Tutunamayanlar777 Türkiye de o pahalı ama getirtebilirsen çok uyguna gelir sana canım :)
Evet 130 tl civarı n 11 de

Sağol canım.aklına gelirse söylersin, ben kurutma makinesini çok severek kullanıyorum çünkü
Eğer hatırlayamazsam Rota aşısı için tekrardan doktora gideceğiz o zaman sorup yazarım sana canım. Ben de sadece yusuf Ege’nin kıyafetleri için kullanıyordum havalar ısındıktan sonra doktor şimdi böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım

Ben de suluk, mama kabı, kaşığı, önlüğü, mama sandalyesi ve minderini aldım canım

Ya benimki de öyle hem de uzun süredir 1 buçuk ayı geçkindir öyle ha geldi ha gelecek diyorum şu son 1 haftada iyice zıvanadan çıktık akşam 8 buçukta uyuyan bebeğim gitti yerine 3e kadar mızmızlanan bir bebek geldi. Tüm parmaklarını ağzına sokup ısırmaya çalışıyor. Baktım kabaran yerlerden sağ tarafi böyle hafiften beyaz olmus diş gibi geldi bana ama bilen anneler varsa bana söyleyebilir mi öyle mi olur yoksa bir anda fırtlar mı o diş

Bende hiç bakmadım içinde ne var ne Yok diye ... Allah yardımcımız olsun ya ne verirsek içimizde hep bir şüphe zor ...

Ayniyiz canim. Damakları kontrol ediyorum ama kızarıklık dışında şişlik sertlik falan yok bizde. Kalasında bazen mukus oluyor dişten mis o da.

Ay ben de söylemiyorum valla zaten inanmaz fesatlık yapar millet susup oturuyorum
Aynen canim aptal insan çok. Bir karşı komsum var her gördüğümde ay tosun ay tospik ayy buyumis kocaman olmuş kilo almış deyip duruyor. Sınır oluyorum .hastaneden ilk eve geldiğimiz gün görmüştü çok miniyi bebeğim hala öyle olacak sanıyor. Kaldı ki epi topu 7kg bebek.gsyet de normal.
Ay parmak emiyor normal mi bu çocuk
Ayy kafasını kaldirdi normal mi
Ayy doyle yapti normal mi
Bigun çok fena bozucam.

Emerken falan çok hırçın. Bildiğin vuruyor bana . Tişörtümu çeke çeke sundurdu. Annem yeşil soğan vermiş eline geçen gün hicbir etkisi yok.. Pirasa deneyeyim bari.

Canım bestiron da kabız yapıyor bilgin olsun.

Herkese selam
Bizim kız 5.5 aylık oldu
Kilo 5850 . Boy 60.5
Atopik dermatit olmuş kortizonlu krem verdi doktor
5 gün önce odasını ayırdım
Atak döneminde olduğundan biraz zor oldu sık uyanıyor ama geçecek umarım
Uyku eğtimi neredeyse tamamlandı ataktan önce yatağa bırakıp çıkacak seviyedeydi
Atakla beraber biraz kucak ister oldu

Odasını ayırmak ona değil de bana zor geldi
Aramızda bir duvar var ama özlüyorum

Bugün aklımdan geçmiştin bayadır görünmüyorsun diye .ne kadar güzel ya uyku eğitimi verebilmisin nasıl yaptın? Ben Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı ile Tracy hogg un bebek bakımına mucize çözümler kitabında uyku eğitimi kısmını okudum ama uygalayacak cesaretim yok ya ağlarsa ve ben ağlayınca bırakırsam herşeyi diye

rsoktori beğenmene çok sevindim ismi neydi canım eğer uyarsa ona gideriz bize yakın kalırsa. .

Günler önce kızımın yüzündeki kabarcıkları paylaşmıştım besin alerjisi mi diye, değilmiş isilik olmuşuz. Hatta o görselden daha da kötü oldu. Yüzü benek benek kırmızı kuru kuru. Her gün ılık duş alıyoruz, geçecek umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…