• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah erken çıkartmış. Kıyamam ya umarım rahat atlatır. Kehribar kolye takıyor musunuz? Küçük abimizde denemiştim. Hiç anlamamıştık dişler 1-2 patlamış olarak görüyorduk. Yapısal mı kolye mi fayda etti bilemiyorum. Bebeğe takamıyorum gıdıklı hemen iz yapıyor.Bizde diş yok bol bol tükürük var. Altı naylon önlük bağlıyorum ara ara onun dışında anca kıyafet değiştiriyoruz.
Yok canım ya biz de de boyun yok 🤣🤣 boğum boğum oralar hatta bi kaç kişi kızarmış yazmış bizde de durum aynı ... çok zormuş ya diş olayı Allah onların yardımcısı olsunn inşallah hemencik çıkar bu da çok az kalmış çook şişmiş damak bi de ishal oldu bu sabah ☹️ Umuyorum bugün patlar 🙏🏻🙏🏻 Tükürük , salya fln çok yok bizde bu aralar biraz kustu o kadar demek herkes farklı etkileniyor bu diş olayından

Hepimize oluyor canım. Yeni düzen yeni hayat arada yaşadığımız sıkıntılar. Her sıkıntının ardında ferahlık vardır, derler. Sevdiklerinden destek al canım. Yalnız kalma sohbet edersin bi temiz havaya çıkarsın enerjin artar.

Yalniz degilsin canim. Du senin yasadigin duruma bir de ilave yapayım kendimden, skiden çok titiz olan ben suan evin daginikligindan temizlige yemeğe yetişememekten oturup ağlıcak duruma geliyorum bazen. Durumun farkına varıp beni gezmeye,yemege götüren kocama da tes3kkur edecegim yerde, salca oluyorum neden mi, cikiyoruz, önce afedersin hayvan gibi yiyorum, sonra biseyler bak kendi üstüne başına diyor çünkü hala balina gibiyim hala hamile pantolonlarıma girebiliyorum sadece. adam da farkında süsten pusten yıkılan karısı bitap. Beğenip kabinde denediklerime giremeyince moral yerlerde. Bir decetraftaki ıncecik bakımlı hatunları gördükçe daha da yerlerde moral.
En sonundada homurdanarak taylimi yiyip eve dönüyoruz 😘 umarım geçecek, yani geçsin, geçmeli bu durum

Canım benim ya o kadar güzel ifade etmişsinki ;)) anlaşılmak çok güzel. İnşallah geçer geçsin çabucak daha 2. Çocuk yapmam lazım

Tabi yaza kadar
Çıldırmazsam 😩Bebeğim ikinci dişini çıkarıyor birincisini hiç anlamamıştık ama bu tam bir felaket oldu sabah 7 den bu saate kadar 3 kez yarımşar saat uyudu belki o kadar bile değil , diş kaşıyıcılar , havuç , jel , pedifen hiçbiri banamısın demedi yıkadım ayakta kucağımda sallaya sallaya uyudu ... perişan oldu çocuk ... keşke bu kadar küçük çıkarmasaydı ya 😩😩😩 daha 4 ay 13 günlük ... sizin çıktı mı dişler ? Asıl psikoloji o zman bozuluyor da 😁

Benim kızım 5 buçuk aylık sadece ksşoyo ama çıkmadı daha. Senin kuzuna maşallah maşallah ay inşallah çabucak kurtulur

Canım benim ya o kadar güzel ifade etmişsinki :KK66:) anlaşılmak çok güzel. İnşallah geçer geçsin çabucak daha 2. Çocuk yapmam lazım
Owww 2.ye cesaretin var demek. O smn o kadar da canim değil sende durumlar.
Gerçi bana da ara verirsem 2.yi yapamam gibi geliyor, hazır dağılmışken vücut, 2. oluverse pirt diye doğururum, sonra 1 kerede toplarim k4ndimi 🤣🤣🤣
Kafamda deki sorular

Nasıl koydun canım? Haşlayıp mı? Ayrıntılı tarif eder misin?
Haslamadim canim ben haslayanda varmis ama bana mantikli gelmedi brokoli haslanmasi falan direk tek pisirimlik parcaladim posetledim ve attim cikarttigimda suda cok bekletmeden buharda hastalayacagim

Ilk yıl dondurulmuş yiyecekleri Dr önermiyor onun için dondurucuya bişey koymadım. Ayrıca meyve ve sebzelerin zamanında yedirilmesi gerektiğini söylüyorlar
İlk kızımda 2 yaşına kadar buzluktan hiç bişey yedirmedim, bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Beni düşündüren ve üzen organik sebze ve meyve bulamamak.

Ek gıdaya başladığımızda yoğurtla başlıyoruz ya acaba keçi sütünden yapılmış yoğurt versek ağır mı olur mu bi bilginiz varmı ?

Pirasayi kucuk kucuk dogradim posetlerle attim brokoliyi de kucik bolerek attimhavucu yikadim kuruladim oyle attim balkabagini da soyup dograyip tek pisirimlik hepsini posetledim attim
Tmm canim ben de yapicam da püre olarak mi saklasam acaba? Seninki daha pratikmis.havucu soymadın dimi?hiç soklamadin direkt çiğ attin dimi? Et suyu da hazırlicam bu arada kucuk buz poşetlerine

İlk kızımda 2 yaşına kadar buzluktan hiç bişey yedirmedim, bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Beni düşündüren ve üzen organik sebze ve meyve bulamamak.
Ayn fikirdeyim ama etrafımda ve burda çoğu kişi bu sekilde hazırlık yapinca kendimi düşüncesiz hissetim. Ek gıda döneminden acayip korkuyorum. En kotusu de dedigin gibi organigini bulmak.
Malum yazin meyve bulunur çokça ama bebegrin yiyecegi sebze biraz sınırlı sanki.
Benimki derin dondurucudan çıkan sagmaxsutlerimi bile beğenmiyor bazen

Merhaba güzel anneler. Bir konuda fikrinizi almak ve danışmak istiyorum. İkizlerim var benim ❤❤Bebeklerimden birinin aşırı derecede salyası var diş zamanı geldi çattı. Kaç önlük değiştiriyorum sayamıyorum o derece. Şimdi;
1-) Kehribar kolye veyahut bileklik kullanan var mı? Faydasını gören, yakınlarında birinde gören var mı? ❤
2-) Kolyeden eşimle korkuyoruz Allah korusun bir zararı olur mu? Ne bileyim tutar çeker falan. Sadece bileklik taksak onun faydası olur mu ? ❤
3-) Bildiğiniz orijinal satan bir yer var mı? ❤
4-) Siz neler düşünüyorsunuz, almayı düşünen var mı? ❤
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. 😍

Merhaba güzel anneler. Bir konuda fikrinizi almak ve danışmak istiyorum. İkizlerim var benim ❤❤Bebeklerimden birinin aşırı derecede salyası var diş zamanı geldi çattı. Kaç önlük değiştiriyorum sayamıyorum o derece. Şimdi;
1-) Kehribar kolye veyahut bileklik kullanan var mı? Faydasını gören, yakınlarında birinde gören var mı? ❤
2-) Kolyeden eşimle korkuyoruz Allah korusun bir zararı olur mu? Ne bileyim tutar çeker falan. Sadece bileklik taksak onun faydası olur mu ? ❤
3-) Bildiğiniz orijinal satan bir yer var mı? ❤
4-) Siz neler düşünüyorsunuz, almayı düşünen var mı? ❤
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. 😍
Kullanıyoruz hemde anne kız 😍 salyaları baya azalttı 3.aydan beri boynunda herhangi bir sikinti yasamadik. Sofimaya4den almıştım bileklik pek payda etmiyor kullanan ark hiç memnun değildi. Benden bukadar😂

Malesef öyle kv köyünden toplayacam artık yazın ne bulursam köylü pazarı kuruluyor ordan alıp eristesini ve tarhanasini yaptırcam kecisutude var geriside Allah kerim

Nerde yasiyorsun canım aslinda organik pazarlar var istanbul şişlide varmis mesela + bağdat cd ipek hanimin ciftliginin dükkanı varmış. Internetten de taze direk diye biyer var organik satan o da migrosun sanirim. Birde city farm var organik satan. Ama biraz pahalılar sebzeleri normal pazardan alıyorum ama pirinci falan buralardan alicam

Back