Amin canım ♥
Fitil daha etkili oluyor canım. Biz de ikinci ayda fitil ve calpol kullanmıştık ama çok şükür 4.ayda bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizin de 6.ayda ateş filan olmaz, rahat atlatırsınız ♥
Ben iyiyim işte, Betüş bayadır ishal kusmayla uğraşıyordu, kilo alımı da olmamış o sürede. Ek gıdaya başladık hipp in 4.aydan sonra kullanılan pirinç unlu bir ek gıdası varmış. Çok şükür kesti ishali de kusmayı da. İnşallah kilo da alır bu ay
4.ay kontrolünde Betüş 62cm 5800gr çıktı. Senin kuzunun maşallahı var, tam yemeliktir şimdi boğum boğum
Ablam sayesinde katılmaya başlamıştım ben de yemek yarışmalarına, çok eğlenceli oluyor fırsat olursa mutlaka katıl. Birinciye de harika hediyeleri oluyor. Ablam iki kere ben bir kere birinci olduk, unutulmaz bir şey
Bu mama yarışması daha bu ay başladı, herhalde yemek bölümüne çorbalar, et yemekleri vs gibi mamalar diye de yeni kategori açılır bu ayki yarışma sonunda. Kazen her ay yapılacak dedi mama yarışması, aynı yemek yarışması gibi bir de mama yarışması oldu yani. Bizim de çok işimize yarayacak gibi duruyor
Bu arada mama yarışmasının ödülü çok büyük olacakmış, daha büyük çocuğu olup güzel mama tarifi bilenlere duyrulur
en az 6aylık çocuğunun olması lazımmış katılabilmek için