2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de devamlı kullaniyorum 50 mg lik öncesi yüksekti simdi normalde

Sabah ac karnina aliyorsun degil mi, ben cok zorlaniyorum ya. Sonrasinda hemen bisey yeme ihtiyaci hissediyorum mide bulantisindan dolayi. O bekledigim yarim saat gecmek bilmiyor

Kızlar selam herkese
Önceki gebeliğimde 10+3 de kalbi durdu kürtaj oldu
Şimdi de iki ay sonra tekrar hamile kaldım
Dün kahverengi leke başladı bugün de devam ediyo
Dünden önce kasık agrılarım vardı şimdi yok
Öyle moralim bozuk ki
Görücem diye tuvalete gitmek dahi istemiyorum
Napmalıyım sizce
Dün gittik küçük olsugu için kese görünmedi bi kaç güne görünür dedi ama bilmiyorum
İlk gebeliğinde kahverengi leke görüp de atlatan arkadaşlarım varsa bana moral olacak :/

Hemen moralini bozma kahverengi lekelenmelerden korkmayın diyorlar artıp kırmızıya dönerse doktora git tabiki inşallah sorunsuz atlatırsın bu günleri

Baş ağrısı normal vücut da çok fazla kan akışı olduğu için oluyor ama tansiyonu da ölçmek lazım şahsen ben yorulunca oluyor ben de baş ağrısı uyku düzeni çok önemli bulantı da bünyeden bünyeye değişiyor Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun insallah:)

Kızlar benim de bi sorum var göbek ne zaman çıkar ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum normalde de biraz göbeğim vardı ama

Daha önce de yazmıştım okuyanlar hatırlar.
benim düşüklerden sonra oğluma hamileliğimi öğrenmemle aşırı kanama ile hastaneye kaldırılmam bir oldu aylarca ne kahverengi leke falan bildiğin akan kan ile ayları geçirdim. şimdi oğluş kocaman oldu okula gidiyor kardeş heyecanıyla zıplıyor..inşallah rabbim sana da sağlıklı doğum nasip etsin. sormak istediğin olursa yaz mutlaka.
tavsiye istersen
olabildiğince yat dinlen özellikle sol tarafına dönüp yat bol su iç ve en önemlisi STRES YAPMA herşey olacağına varır

Kızlar benim de bi sorum var göbek ne zaman çıkar ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum normalde de biraz göbeğim vardı ama
Çok büyük bi göbüş oluşmasını bekleme :) ilk pantolonun düğmesini açmakla başlıycaksın :) ve ben düğme açma işine 7. Haftada başladım çünkü tüm kotlarım dardı:) şimdi de yavaştan hamile pantolonuna geçiş yaptım çünkü karnıma bişey değdiği zaman kusucak gibi oluyorum :) hamile pantolonu karnımın üstüne kadar çıktığı için rahat ediyorum :)

2li test icin ölçüyorlar canım 11 ve 13 hafta arası oluyormuş sadece daha sonra yapılmıyormuş. Sen doktorun dediği tarihte git

İnsanın içine doğuyor hiç istemesende biliyorsun olmayacak benim de bir bebeğimin kalbi durdu. gebelik müjdesini vermek istemedim hiç. bi keseyi göreyim bi kalp atışını duyayım derken içimde bir şey var yok olmayacak belirtiler kayboldu tamamen kalbi durmuş 2 hafta sonrasında kanama geldi az dr gittik aşırı kanama olursa gel dedi gönderdi ertesi gün tekrar gittim kalbi atmıyor Rabbim unutturuyor inan bana konu açılmasa hiç hatırlamıyorum Rabbim sanada en hayırlı şekilde unuttursun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim kiyafetler boldu zaten bi de kilo verdim ona bağladım açıkçası

Sabah ac karnina aliyorsun degil mi, ben cok zorlaniyorum ya. Sonrasinda hemen bisey yeme ihtiyaci hissediyorum mide bulantisindan dolayi. O bekledigim yarim saat gecmek bilmiyor
Evet sabah aç karnına iciyorum sabah evden çıkmadan alıyorum cok sukur 1.86 ya düştü

Bende hamile pantolonu aldim sanki obur turlu huzursuz oldum simdi iyiyim yoksa göbek filan cikmasi

benim karnım hep şiş çoğu zaman pantalonumun düğmesini açıyorm nefes alamıyorum yoksa benim diğer hamileliklerimde de çabuk çıkmıştı karnım yine öyle olacak galiba

teşekkür ederim arkadaşım dün gece 4 kayısı iki ceviz suya koydum sabah bi güzel hüplettim bakalım inşallah faydası olur bide iki gündür sabah akşam birer bardak kefir içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…