- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Aa benim ikisinin de duruyor göbek bağı süper fikirmiş :)bende göbek bağlarını gömmedim =) 18 yaşına gelsinler kendileri gömsünler öyle düşündüm =) hem güzel bir anı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa benim ikisinin de duruyor göbek bağı süper fikirmiş :)bende göbek bağlarını gömmedim =) 18 yaşına gelsinler kendileri gömsünler öyle düşündüm =) hem güzel bir anı olur
Göbek bağı bizimde duruyo kuzm umreye giden bi akrabayla yollıycam inşallahBiz de gömecek yer düşünüyoruz hala. Ya camiye yada okula gomeriz heralde. Göbek bağı da duruyor hala pasamin
Kuzum yıka yıkayın dediyse. Biz yıkamadık iyileşmesi biraz zaman aldıCanım nasıl paşanın durumu? Biz hergun resim atıyoruz doktora.. Normalde bugün yıkayabilirsiniz demisti ama hala iyi değil p8pisi. Bize krem vermedi doktor canim. Sadece her alt degistirm3de batıcon yapıyoruz o kadar.
Inşallah ameliyatsız sadece kaskla düzelirMalesef radyoloji raporu skafosefali ile uygun goruldu ama bir doktor takipte kalalim dedi baska bir doktor cocuk beyin cerrahisine yonlendirdi. Pazartesi gunu arastirma hastanesinden randevu aldik. Kac gundur ne yedigimi ne ictigimi biliyorum zaten az sutlu bir insan oldugumdan onda gidecek diye ayri endise ediyorum. Bu hastaliktan ameliyat gecirmis bir anne ile gorustum Allah razi olsun bana moral verdi birde kask merkezi varmis istanbulda oraya gitmemiz lazim sanirim. Ameliyatlik durum olmasa da goruntu acisindan da sikinti olursa cocuklugunda etkilenmesinden korkuyorum off kafam bi dunya... pazartesi de tam tatmin olmazsak istanbulda pendik arastirma hastanesine gidecegiz
Cok sevindim egim siddetinin artmamasina. O merkeze baktim ama Bursa’dayim hemen gelemedim haftasonu istanbulda olacagim gitmeyi cok istiyorum. Bende ayni dusundum erkek cocuk kafa sekli onemli diye
Kedi kopek kadar olmasada ilgi bekleyen bir hayvan. Bi yanda 5.5 yas ergenim bi yanda ergen hareketli kedim bir yanda minik bebegim. Esimde gidince havlu attim mecbur.
Depresyondan artio benim kedimin de asiri artmisti insallah icine sinen bir yer bulursun. Biz bir talihsizlikte yasadik.
Benimki erkenn uyuyunca ben yatmadan emziriyorum ben yatar yatmaz kalkmasin die
3. Ayda yaptirtik ilk dozu yeni olanin yani bexaconun 3 5 13 olarak yapilacak. Digeri eski olan menecra da 9 12 seklinde yapilacak.
Benim sahsi dusuncem 4 ayda kaka yapmayi ogrenmeye basliyorlar bizde de ayni durum soz konusu 2 kere gliserin fitil vermek zorunda kaldim. Kabiz degil ama.yapmio. bende sabahlari ac karnina 3 tane gun kurusunu 1 bardak kadar suda kaynatip suyuyla beraber iciyorum. Her sabah bir tatli kasigi corek otu yagi iciyorum. Faydasini gordum. Bebege bisey vermeyin bence
çok Zor haklısın
biz ev değiştirdik kedi de biraz yakamızdan düştü büyük eve geçince
istemiyorsa yaptırma
hazır olunca belli eder canım
hayırlı olsun :)
bizim bebekte yok ama benim de bebekken llk yandaki dişim çıkmış
olabiliyor yani
Canım geçmiş olsun Üzme kendini çaresiz değil çok sukur kask kullanan bir sürü bebek var Sakin ol ve sen emin ol bebeğin için en iyisini en doğru tedaviyi yapacaksınMalesef radyoloji raporu skafosefali ile uygun goruldu ama bir doktor takipte kalalim dedi baska bir doktor cocuk beyin cerrahisine yonlendirdi. Pazartesi gunu arastirma hastanesinden randevu aldik. Kac gundur ne yedigimi ne ictigimi biliyorum zaten az sutlu bir insan oldugumdan onda gidecek diye ayri endise ediyorum. Bu hastaliktan ameliyat gecirmis bir anne ile gorustum Allah razi olsun bana moral verdi birde kask merkezi varmis istanbulda oraya gitmemiz lazim sanirim. Ameliyatlik durum olmasa da goruntu acisindan da sikinti olursa cocuklugunda etkilenmesinden korkuyorum off kafam bi dunya... pazartesi de tam tatmin olmazsak istanbulda pendik arastirma hastanesine gidecegiz
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinleMalesef radyoloji raporu skafosefali ile uygun goruldu ama bir doktor takipte kalalim dedi baska bir doktor cocuk beyin cerrahisine yonlendirdi. Pazartesi gunu arastirma hastanesinden randevu aldik. Kac gundur ne yedigimi ne ictigimi biliyorum zaten az sutlu bir insan oldugumdan onda gidecek diye ayri endise ediyorum. Bu hastaliktan ameliyat gecirmis bir anne ile gorustum Allah razi olsun bana moral verdi birde kask merkezi varmis istanbulda oraya gitmemiz lazim sanirim. Ameliyatlik durum olmasa da goruntu acisindan da sikinti olursa cocuklugunda etkilenmesinden korkuyorum off kafam bi dunya... pazartesi de tam tatmin olmazsak istanbulda pendik arastirma hastanesine gidecegiz
Çok geçmiş olsun canım, çabucak atlatırsınız inşallahKızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
4.5 aylık kızım bir haftadır sürekli uyanıyor. Dün gece kabus gibiydi her saat başı ağlayarak uyandı ne emdi ne kala yaptı, kucağıma alınca sustu.Kızlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar gece yattığında 6-7 saat uyuyan bebeğim 1 haftadır her saat başı uyanmaya başladı. 4. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. O yüzden mi acaba? Umarım öyledir, bu tempoda yaşamak çok zor. Var mı bu ay uyku gerilemesi yaşayan?
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşallahKızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
Biz hep o moddayız Allaha bin şükür :) :))Kızlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar gece yattığında 6-7 saat uyuyan bebeğim 1 haftadır her saat başı uyanmaya başladı. 4. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. O yüzden mi acaba? Umarım öyledir, bu tempoda yaşamak çok zor. Var mı bu ay uyku gerilemesi yaşayan?
İndirimdeykrn 4 no bez almıştık, 6400 kgdan beridir canbebe 4 no kullanıyoruz canım4 numaraya geçen var mı? Benim kızım 6.300 denedim, fena olmadı.
Geçmiş olsun canım ya insanları anlamıyorum şu çiçeği kızamık olan çocukları alıp kalabalığa cikariyolar hamileleri bebekleri düşünmüyo kimse ilaç falan verdi mi kuzum ya hafif atlatir insallahKızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
Off cok uzuldum yawruya insallah kolayca atlatir. Cok korkuyorum bende hasta olacak kizim die. Surekli yaz olsa keske.Kızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
Oglumda 6 ayda basladi bu durum 2 yasinda nemeden ayirana kadar devam etti 6. Aydan sonra gece beslenmesini tamamen kesmek gerekior kaliteli bir uyku icin tabi calisan annelerde bu durum pek mumkun olmuor.Kızlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar gece yattığında 6-7 saat uyuyan bebeğim 1 haftadır her saat başı uyanmaya başladı. 4. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. O yüzden mi acaba? Umarım öyledir, bu tempoda yaşamak çok zor. Var mı bu ay uyku gerilemesi yaşayan?
Ben 4. Ay kontrolunda doktorumuza sordum kucagimizda oturtuyoruz die tabi tabi sikinti yok dedi. Kimi cocuk.erken ister oturmayi dedi arada cok nadir koltukta destekli oturtuyorum. Cok sevio yavas yavas az az oturtmakta sakinca yok bence de ama surekli degil tabiKızlar benim tosbik 4 buçuk aylık oldu destekli oturtmaya başlayan oldu mu yoksa erken mi daha? Instagramda bir çocuk doktoruna sormuştum 4. Aydan itibaren oturtabilirsin demişti ama yine de emin olamıyorum
Ben 2 hafta sonra fln geçeceğim en son geçen hafta tartıldık 6820 idi4 numaraya geçen var mı? Benim kızım 6.300 denedim, fena olmadı.