ama her gebelikte bulantı kusma baş dönmesi olacak diye bi rutin yok ki bu benim 5. gebeliğim sadece ilk gebelikte bulantım aşırıydı 6. Haftada düştü değer yükselmedi diğerlerinde öyle çok bulantı vs olmadı elhamdülillah bu son gebelikte hiç belirtim yok göğüs acısı dışında arada halsizlik yaşıyorum bu. Bu dünyada nefesi varsa hiç bir şey engel değil zaten sadece sabur inşallah bebişin seninledirCanım sağolasın. İnşallah senden güzel haberler alırız. Seninle konuşmamızı bulamadım, sana yazacaktım. cumaydı evet ama dr. senin kafan çok karışık salı gel bakalım demişti. o nedenle bugun gittim. yolk sac bende de var. ama hiçbir hamilelik belirtim yok ne bulantı ne bişey. ama bugün bu durum biim için çok negatif dedi. kafam hala çok karışık. dediğin gibi bir umut işte.internetten çok araştırıyorum yolk sac varsa bebek yüzde 99 olur yazıyo, kimisi 8 haftalıkken gördük diyor. ben daha 6 artı 5. doktora bunları anlaattım, hani görenler varmış daha ileriki zamanlarda diye. ben seni bir bütün olarak değerlendiriyorum dedi. hamileliğin başından beri takip etmesem, bana bu hafta gelseydin 1 hafta daha beklerdim dedi. hatta bugun bile sana kürtaj demeliydim, ama riske atıp cumaya tekrar bakmak istedim dedi radyolojiye de göndereceğim dedi. ( risk neyse onu da anlamadım.(beni riske attığını mı söyelemek istedi acaba) çok stresliydim ondan mı büyümedi diyorum. suçlayıp duruyorum kendimi canım. neysekaderde yokmuş. dualarım seninle inşallah sen mutlu olursun.
Ben de en baştan beri bulantılarım ne zaman başlayacak diye bekledim ama hiç bulantı ya da kusma yaşamadım. Bu saatten sonra da yaşamam herhalde 1-2 haftaya betahcg düşmeye başlayacak çünkü. Bulantım yok diye telaş etmeyin yani, herkeste olmuyor.
canım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboş
Ben de en baştan beri bulantılarım ne zaman başlayacak diye bekledim ama hiç bulantı ya da kusma yaşamadım. Bu saatten sonra da yaşamam herhalde 1-2 haftaya betahcg düşmeye başlayacak çünkü. Bulantım yok diye telaş etmeyin yani, herkeste olmuyor.
Beta hcg düşüyor mu canım? Bende de bulantı olmadı hiç. Niye düşüyor?Ben de en baştan beri bulantılarım ne zaman başlayacak diye bekledim ama hiç bulantı ya da kusma yaşamadım. Bu saatten sonra da yaşamam herhalde 1-2 haftaya betahcg düşmeye başlayacak çünkü. Bulantım yok diye telaş etmeyin yani, herkeste olmuyor.
2li 3lü test ne zaman olacak acaba?Günaydın kızlar
dün bebişimi görmeye gittim. sata göre 9+3 ama bebiş 9+1 gözüküyor. doktor o kadar fark normal dedi. tedaviyle olmuştu zaten :) minik minik kıpırdamaya başlamıştı ahaa aynı babası dedim kıpır kıpır olacak :)
3 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. çok erken olmaz mı. ne ensesi vardır o minnakın daha :)
Benim yüksek çıkmıştı. Hemen endokrine gittim ilacın dozunu yükselttiler. Çok önemli o. Düşüyor hemen ilaçlaKan tahlillerinde tsh yuksek cikan var mı kizlar
Bende 1 kere kustum sadece. Arkadaşlara doktorlar kusman her şeyin yolunda olduğunu gösterir demiş. Bana da doktorum herkesde aynı olmaz dedibende yaşamadım pek canım. çok nadir ufak ufak bulandı ama kusmadım.
bende bir gariplik mi var dedim doktora.
sağlıklı kadınlar hiç kusmaz dedi doktorum. kusmaktan kork asıl dedi.
ama her gebelikte bulantı kusma baş dönmesi olacak diye bi rutin yok ki bu benim 5. gebeliğim sadece ilk gebelikte bulantım aşırıydı 6. Haftada düştü değer yükselmedi diğerlerinde öyle çok bulantı vs olmadı elhamdülillah bu son gebelikte hiç belirtim yok göğüs acısı dışında arada halsizlik yaşıyorum bu. Bu dünyada nefesi varsa hiç bir şey engel değil zaten sadece sabur inşallah bebişin seninledir
16-22 haftalarda diye biliyorum2li 3lü test ne zaman olacak acaba?
Canım Allah yardımcın olsun ,vardır bir bildiği rabbimin.inşallah canım. ama hazırladım kendimi. dr. bulantı olamamışına negatif demedi. gördüğü tabloya dedi. bir önceki düşüğüm de son hafta hiç bulantım kalmamıştı ya da belirtiler. gittiğimde kalb durmuştu. Bu da öyle oldu , geçen haftalar yatamıyor uyuyamıyordum bulantıdan. geçen hafta sonu yoğun adet ağrısyla tüm belirtilerim kayboldu. 1 haftadan fazla karın ağrısı yaşadım. anormal bişeyle olduğunu anlamaştım. nitekim doktor da anormal buldu görüntüyü. hayırlısı olsun diyorum. En azından kalbinin attığını duymadım. hiç canlanmadığı için kayıp saymıyorum. sağlıksız olduğu için hücreler bölünemedi istenilen ölçüde. nasipse vardır kaderimde .Allah bağışlasın sana yavrunu. tek diyeceğim. ne olur stres yapmayın oluruna bırakın. tüm hamilelelr için söyklüyorum. ben 2 düşüğümde de hep kaybetme korkusuyla aşırı stres yaşadım. bu da etkiled diye düşünüyorum. inşallah tekrar olursa hamilelik bu defa destek alacağım, yoksa saplığım gidecek.
Canım Rabbim sabır versin çok zor bir durum yaşadığın. İnşallah cuma bir mucize olur ve bebişini görebilirsin. Herşey Allah tan vardır bir sebebi, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inşallah. İçini ferah tut.
Canım Allah yardımcın olsun ,vardır bir bildiği rabbimin.
inşallah canım. ama hazırladım kendimi. dr. bulantı olamamışına negatif demedi. gördüğü tabloya dedi. bir önceki düşüğüm de son hafta hiç bulantım kalmamıştı ya da belirtiler. gittiğimde kalb durmuştu. Bu da öyle oldu , geçen haftalar yatamıyor uyuyamıyordum bulantıdan. geçen hafta sonu yoğun adet ağrısyla tüm belirtilerim kayboldu. 1 haftadan fazla karın ağrısı yaşadım. anormal bişeyle olduğunu anlamaştım. nitekim doktor da anormal buldu görüntüyü. hayırlısı olsun diyorum. En azından kalbinin attığını duymadım. hiç canlanmadığı için kayıp saymıyorum. sağlıksız olduğu için hücreler bölünemedi istenilen ölçüde. nasipse vardır kaderimde .Allah bağışlasın sana yavrunu. tek diyeceğim. ne olur stres yapmayın oluruna bırakın. tüm hamilelelr için söyklüyorum. ben 2 düşüğümde de hep kaybetme korkusuyla aşırı stres yaşadım. bu da etkiled diye düşünüyorum. inşallah tekrar olursa hamilelik bu defa destek alacağım, yoksa saplığım gidecek.
Kan tahlillerinde tsh yuksek cikan var mı kizlar
Ben de devamlı kullaniyorum 50 mg lik öncesi yüksekti simdi normaldeBenim cikti. Ilac kullaniyorum 50 mg lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?