2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bizim doktor bir şikayeti olmadığı sürece kan tahlili yapılmasına da karşı. Şuan demir eksikliği olduğuna dair bir belirti yok, o yüzen gereksiz demir ilacı kullanmayacağız dedi. Demek size de kullandırtmamış.

demir eksikliğin belirtikeri neymiş canım sordun mu?
ben ve baba taraf aile de yani demir eksikliği ve Akdeniz anemesi de var. bilmiyorum kafam karışık bu konuda verip vermemek. bugün eczacı sadece 'sidefer' paraben içermez dedi oda 69 tl

Size de g3cmis olsun canim. Allah damatliklarini da göstersin inşallah. Yarabandini bardağın neresine yapıştırdın canim? Tarif eder misin?

Öyle çok şükür. Amiiiiin.

Başınız sağ olsun canım. Çok çok üzüldüm...

Ben 3 defa regl oldum ama şimdi ayın sadece regl haftası sönüyorum. Onun dışında hep ödemli göbekli baldırlıyım. Ben gebelik öncesi evlilikten dolayı kilo almıştım baya. Hamilelikte kusmaktan kilo vermiştim. O yüzden kilolu halimi biliyorum ama korktuğum başıma geldi çünkü ben hormonlarım gebelikle düzeldi ondan özüme dönerim sanmıştım ( evlilikten önce hep 59-60 kiloydum) Demek ki artık kilo almaya çok müsaitim. Sen de sıkma canını bence vereceksin kilolarını sütünün kesileceğine kilolu ol 2 yıl hiçbi şey olmaz.

Bilmiyorum ki canm belirtilerini sormadım:)

Bizim doktorumuz 4.ay kontrolünde demir ilacı yazdı, 9.ayda tahlil yapıp devam edip etmeyeceğimize karar vericez dedi. Benim de kafam karışık bazı doktorlar başlatıyor , bazı doktorlar başlatmıyor. Doktorumuza güveniyorum aslında ama yine de gerekli mi kullanmak diye düşünmeden edemiyorum. Almadım daha alırsam da sidefer almayı düşünüyorum.

Ben doğum öncesi kiloma döndüm kızlar, süt olsun diye de bayağı yiyorum ama genetik benim durumum hayatım boyunca hiç kilolu olmadım. Doğuma 63 kilo ile girmiştim,şu an 53 kiloyum. Ama selülitlerim var, onlardan hoşlanmıyorum hiç. Sütün tadı bozulmasın diye de spor yapmak istemiyorum. 6 aylık olsun da yavaş yavaş pilatese başlıcam, selülitler çok inatçı gerçi, oluştumu gitmiyor

Anladım teşekkür ederim. Demek ki kullandıran doktor da var kullandırmayan da var. Doktorumuzu dinleyelim şimdilik bakalım belki ilerde başlarız.

İşte benim durumum aynen böyle canım. Çok huzursuz oluyorum kendimden sanki hiç doğum yapmamış gibi hissediyorum. Yüzüm kocaman oldu
Ah kilo ah. Ben de 71 olmuşum. Doğum sonrası 63tüm halbuki.
Nasıl kilo alıyoruz anlamıyorum bi de emzirdik 4 ayda olsa. Emzirmeseydim ne olacak
Haklısın aslında canım kendimi telkin ediyorum ama bi yere giderken hamileyken giydiğim bir şeyi gitmek zorunda olunca sinirim bozuluyor.

Çok çok geçmiş olsun canım Şükür şimdi iyisin. Onunla geçmiş olsun

Bizim doktorumuz da aynısını dedi, bana 4.ay aşısında verdiler kullanmıyorum

haklisin canim. Evlât bize verilen en güzel emanet. Kilo almada en güzel en özel ve en haklı bahanemiz bu bizim. Çok sukur. Sıkıntılı hamileligimi zor doğumumu bu günlere kadar olan zor günlerimi hatta geçen sene düşüğümden sonra ölmek istediğim gunleri bile unutturdu bana meleğim. Kilo nedir ki? Kaldı ki keyfimize almadık. Anayiz haklıyız
Ek gıda zamanı veririz diyet spor falan.
Eski Kıyafetlerimi kaldırmak agirima gidiyor biraz, 2 taytım var hayat kurtarıyor resmen. Yeni şeyler de almak istemiyorum kolondan dolayı. Idare edicem bi şekilde bu sene. Seneye dediğin gibi allah kerim .yeter ki sağlık olsun

Tatlı sevmeyen ben her akşam tatlı krizine giriyorum. Yapmaya vaktim olmuyor. Dışardan alıyoruz genelde. Malum glen gidene de ikramlar falan derken sistim iyice. Annem geliyor arada oda sağolsun besiye çekti beni. Ben çözümü sütlü tatlıda buldum canim. Bos vakit bulduğumda yapıp arıyorum dolaba. Hem cidden süt yapıyor. Kuruyrmislerden de bar yapip tek tek strecledim , o da iyi oldu.

Peki 4. Ayda tahlil yaparak mi veriyorlar kan ilacını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…