- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Evet canim aldim basladim.cok ama cok tesekkur ederim.gercekten büyük iyilik yaptin bana.degilse gebermek uzereydim.Canım osteocare e başladın mı?
Şifa olsun inşallah canım..Evet canim aldim basladim.cok ama cok tesekkur ederim.gercekten büyük iyilik yaptin bana.degilse gebermek uzereydim.
Birde ben ilac icme özürlü olduğum icin ilaci yutamadim cok büyük geldi.3 e bölup atıyorum
Allah razi olsun çikilopum benimŞifa olsun inşallah canım..
Cok sagol.canim dedigin gibi hep bir korku icinde yaşıyoruz. Bugun normale dondu :)
Bir cok modele baktim fiyat ozellik.konusunda en iyisi neko gibi duruo yoksa en cok lillebaby begendim ama 1100 tl gibi bir fiyati var.
Istabulda olsan gastrocu fugen hoca var. Aslinda diger sehirlendende geleni cok ama randevu zor aliniyor die biliorim..bi donem yeni hasta almiyordu. Benim sahsi gorusum bu bebek her ay kilo alio boyi uzuyo ayiana uygun gelisimler gosteriyor mutlu huzurlu bi bebek. Minyon bi yapida olacak muhtemelen. Ve minyon olacaksa dogum kilosu cokda etkili degil cunku ben 4300 gr dogmusum 1 yasinda 13 kilo olmam gerekir bu donemin hesaplarina gore ancak ben 7 yasindayken ancak 15 kilo idim. Cocukda yiprandi muhtemelen doktor doktor gezmekten.
Hanımlar bu arada sağlık ocağından bize 4.ay aşılarım yaptırmaya gittiğimizde vegaferon Demir ilacı da vermişlerdi kızıma bunu 2 3 gün verdim ama sonrasında her emdiğini kusmaya başladı kızım. Sonra kestim ben de vermedim ve aylık kontrole gittiğimizde doktora danıştım o da paraben içermeyen diş ve diş erlerine de zarar vermeyen emilimi kolay diye sidefer damla verdi. Kullanan var mı acaba ? Umarım bunda da benzer sıkıntıları yaşayamayız
kizlar bebekleriniz icin hangi oyuncaklari aldiniz oyun halisi disinda? en cok sevdikleri oyuncaklar hangileri? bebegimin hem rahatca tutabilecegi, hem de damaklarini kasiyabilecegi oyuncaklar istiyorum da siz neler kullaniyorsunuz?
Kızlar mrb. Burda kedileri olan arkadaşlar vardı. Bebekle nasıl oluyor, nasıl başediyorsunuz, temizliği nasıl sağlıyorsunuz, bakımına nasıl yetişiyorsunuz öğrenmek istiyorum. Benim 2 kedim var tam kontrolü sağlayamıyorum zor durumdayım.
veririz yaAh kilo ah. Ben de 71 olmuşum. Doğum sonrası 63tüm halbuki.
Biz de süt alerjisi yok canım. İlgilenip yazdığın için çok sağolCanim bebeginde alerji varsa bos yere sidefer alma.icinde süt proteini var çünkü
Aynı gün almışız müjdeyi. Hoşgeldin ne iyi ettin de geldin diye diye seviyorum agliyorum gunlerdir. Rqbbim acılarını göstermesin evlatlarimizin ❤Bugün yusufa hamile olduğumu öğrendiğim günün yıl dönümü❤
A Aypastam ahh o kilolar. Doğum sonrası verdigimi aldım. Sürekli acım. Daha da kilo almayayım diye ac yatiyorum geceleri. Insallah sutum kesilmez. Yürüyüş falan da yapıyorum ama olmuyor. Kıyafetlerim çoğu olmuyor, eşim sana bikac parca biseyler alalım diyor ama bu kiloyla alışveriş yapmak istemiyorum bu yasima kadar 40 bedeni bile görmeyen 55 kg geçmeyen ben ben bu halimi hiç sevmiyorum. 70 e ramak kaldi. Kendimi hiç beğenmiyorum. Zaten bakamıyorum da kendime. Burnuma süt yada kakali bez kokusu geliyor ara ara. Kollarim da kalinlasti. Ayak numaram buyumus. Kuaföre gitmeyeli yıl oldu. Regl de olmadım hala. Belki olunca azalır. Tmm saglik olsun, tmm yeter ki evlatlarımız iyi olsun , tmm çok sukur ama buna dur demem lazım böyle gitmez gerçeğini de gözardı edemiyorumAh kilo ah. Ben de 71 olmuşum. Doğum sonrası 63tüm halbuki.
Amiinnnnveririz ya
yani inşallah
Osteocare Brn de katın ağrısı yaptı kizlar. Doktor un ac tok farketmez demişti siz nasıl aliyorsunuzŞifa olsun inşallah canım..
Kızlar oglusum yarın sünnet oluyor. Cok heyecanliyim ve korkuyorum da. Yanında girmek istiyorum ben de. Var mı giren?
Emira SY senin tavsiyelerini kaydetmiştim canim. Sen girdin mi yanında bebeğinin? Ve lokal miydi genel anestezi mi? Doktor bize g4nel tavsiye etti ama ben lokal ist3dim
Canım öncelikle hayırlı olsun, oğlun sünnet oluyormuşOsteocare Brn de katın ağrısı yaptı kizlar. Doktor un ac tok farketmez demişti siz nasıl aliyorsunuz
Çok teşekkür ederiz teyzesi.Canım öncelikle hayırlı olsun, oğlun sünnet oluyormuş
Ben tok içiyorum genelde kahvaltıdan sonra. Devamlı kramplar giriyordu, güçsüzlük hissediyordum, hepsi geçti elhamdulillah. Tok içmeyi denedin mi canım?
Çok sağol teyzesi. Doktor farketmez dey8nce aklimq geldiği herhangi bir zaman diliminde aldim. Midem Agriyinca da duzenli kullanmadim acikcasi. Ilaç içmeyi oldum olası hiç sevmem, mübarek ilaç da kocaman. Acaba psikolojik mi ki?Canım öncelikle hayırlı olsun, oğlun sünnet oluyormuş
Ben tok içiyorum genelde kahvaltıdan sonra. Devamlı kramplar giriyordu, güçsüzlük hissediyordum, hepsi geçti elhamdulillah. Tok içmeyi denedin mi canım?
Amin canim çok sağol teyzesi. Bu kadar kesicem diye gösterdi doktor baktım yarisı gidecekGeçmiş olsun canım emeklemeden yaptırdığın çok iyi olmuş. Şuan böyle hissetmen çok normal ama çok kısa sürede iyileştiğini görünce iyi ki yaptırdım diyeceksin.
Ben iki oğlumda da yanında girmiştim ikisi de lokal anesteziydi. Bebiş ağlarsa da korkma canı yandığı için değil ışıktan veya kıpırdamasın diye bacağına bastıklarından dolayı korkup ağlayabilir. Emzik kullanıyorsa emzik al yanına ağlarsa verirsin.
Zaten diğer önerilerimi kaydetmişsin onları yazmayayımhadi ikinize de şimdiden çok geçmiş olsun. Sünnet üzere bir hayat yaşasın inşallah minik paşa
Yok estağfurullah canım yardım edebilirsem mutlu olurumAmin canim çok sağol teyzesi. Bu kadar kesicem diye gösterdi doktor baktım yarisı gidecek
Ayy çok heyecanliyim sanki benimkini kesecekler.
Doktorun benim de gireceğinden haberi yok henüz bugun arayıp soylicem.
Baticon ve kağıt bardak dışında birşey istemedi doktor. Gerekli ekstra birşey var mı? Bakımı nasıl yaptınız canim? 1 buyuk beden bez zalayim mi, yoksa bol bağlamak yetiyor mu?
Çok sordum dimi? Hakkını helal et.
Tmm canim çok sağol. Insallah kolayca atlatırız biz de allah in izniyleYok estağfurullah canım yardım edebilirsem mutlu olurumkağıt bardak koyacaksan 1 büyük boy bez daha rahat kullanırsın canım. Biz batikon değil de anestol ve antibiyotik krem sürmüştük. Bir kaç gün banyo yaptıramayacaksın o yüzden yıkayıp götür
Ben de yanındangirdim oğlumun canım. Çok iyi yapmışsınız erkenden yaptırarak çok çabuk iyileşiyolar maşallah. BendeKızlar oglusum yarın sünnet oluyor. Cok heyecanliyim ve korkuyorum da. Yanında girmek istiyorum ben de. Var mı giren?
Emira SY senin tavsiyelerini kaydetmiştim canim. Sen girdin mi yanında bebeğinin? Ve lokal miydi genel anestezi mi? Doktor bize g4nel tavsiye etti ama ben lokal ist3dim
Bazi doktorlar önce kan testi yapıp sonra kullanılması taraftarı, bazıları hemem kullanın diyor değişiyor yani.bir de sağlık ocağında verdiği ilaçta sanırım paraben vardı, o yüzden eczaneden başka bir ilaç aldırıyor çoğu Dr. Benim doktorum şu an kullanma 5.ay kontrolüne geldiğinde beraber konuşalım bu konuda dedi.kızlar merhaba. Daha önce bu sayfaya yazmamıştım hiç. Aralık annelerindeyim. Ama 24 aralık beklerken 16 kasımda erken doğum yaptım. Cumartesi günü 4 aylık oldu kızım:) size bir şey sormak istiyorum cuma günü kontrolde kendi doktorumuz aile hekimliğinden bu ay demir ilacı vereceklerini ama demir ilacı kullanmayacağımızı söyledi. Size doktorunuz ne diyor bu konuda? Doktorumuza da güveniyorum ama kullandırtmayınca acaba kullanmak mı gerekirdi diye de düşünmeden edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?