2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Egee alerjisi var ise keci sutunu de tolere edemiyor olabilir. Aminoasit bazli alerjili bebekler icin kullanilan mamalar var. aleejiden suphelenirlerse rapor cikartirlar o mama icin
Doktora gitmistik normal cocuk doktoruna alerji okabilir dedi yaninda o raporlu mamadan vardi bir tane verdi ama kizim hic icemedi yani kesin alerji demedigi icin ciddiye almamistim ama yuzu hic gecmeyince alerji bolumune randevu alicaz bakalim alerjimi degil mi anliyocaz

Ayni seyleri yasiyoruz ben de biodermanin kremini kullaniyorum fayda etmiyor kortizonlu krem kullaninca geciyor tekrar basliyo

Ya kızlar bakıyorum nerdeyse bebeklerimizin çoğunda alerjik sorunlar var. Yani nasıl olur anlamıyorum. Bütün bebekler mi alerjik olur !!! Bir dönem gaz her bebekte olur diye kabul edilir hale geldi şimdi de alerji. İyice psikolojimiz mahvoldu.gönül rahatlığıyla bebeklerimizi emziremiyoruz birşeyler yiyemiyoruz. Nasıl olacak halimiz böyle. Çocuklarımız belki de hayatları boyunca sıkıntı çekecekler düşündükçe kafam allak bullak oluyor çok üzülüyorum çok

Haklısın malesef canımm daha 2016 temmuz annelerinde ilk oğlum doğduğunda bile bu kadar yaygın değildi şu alerji meselesi

Banadan normal geliyordünya ama kan testinde nöroloji problem çıktı zihinsel o kadar kötüyüm ki
Ali fuat serpen var durumunuz iyice bebeklerin kilo almasında şikayetçi bi arkadaş vardı gittiler çok memnun kaldılar muane ücreti ortasında derecede tavsiye ederim.
Amin bebeğim de zeka geriliği tespit edildi

Ayni seyleri yasiyoruz ben de biodermanin kremini kullaniyorum fayda etmiyor kortizonlu krem kullaninca geciyor tekrar basliyo
Bende şimdiye kadar 3-4 kez oldu her gün süt ürünü tüketiyordum ya bazılarını tolere edebiliyor ya da başka birşeye alerjisi var ... ne yediysem öğün öğün yazıyorum hergün tepkilerini yazıyorum cildi sürekli aynı alerjene maruz kaldığı için bu kadar hassaslaşmış olabilir ... yıkamak istemiyorum ya (

Cok zor ya alhah yardimcimiz olsun doktora gitmediniz mi esim randevu alabilirse biz goturucez

Allah yardımcın
Cok zor ya alhah yardimcimiz olsun doktora gitmediniz mi esim randevu alabilirse biz goturucez
Doktorumla birlikte hareket ediyoruz deneme yanılma en iyi yöntem dedi süt ürünleri, yumurta ve domatesle başladık bakalım ne olcak ? Sonucunu buraya yazabilir misin gidebilirseniz ?

Atopik dermatit mi var sizdede ?

Bebeğinde süt alerjisi mi var diyete başladın canım? Benimki hep kusuyo hep ishal doktorada söyledim takip edelim deyip duruyo ama bebeğimin kilo alımı iyice düştü.Vücudunda çok döküntüler var atopik dedi ama yediklerimden dolayıda kötü olduğunu düşünüyorum doktor bişey demesede.Sürekli huzursuz kusuyo yediklerimdense diye vicdan yapıyorum

Allah yardımcın

Doktorumla birlikte hareket ediyoruz deneme yanılma en iyi yöntem dedi süt ürünleri, yumurta ve domatesle başladık bakalım ne olcak ? Sonucunu buraya yazabilir misin gidebilirseniz ?
Ankadim canim ya izmirde yasiyorum buyuk sehirde randevu zor oluyor bakalim esim yarin alicak ne zamana vericekler tabiki yazarim

Cok dogru bana doktor alerji olabilir dedi hic ciddiye almadim cunku herkese ayni sey soyleniyordu ama yuzu gecmeyince alerji olsbilirmis dedim daha bizim kesin tani yok ama buyuk ihtimal alerji cikicak cunku yuzu hic iylesmiyor bu gun baktim kulak arkasinada atmis egzemasi

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah en en en minimum seviyede bir geriliktir. Ya da yanlış teşhistir. Allahtan ümit kesilmez.

Kızlar bebeğimi gece bu şekilde yatırdım ve

Bu şekilde buldum. Ev merkezi sistem gece 12 de kapanıyor sıcaklık. Biz de yağlı radyatör yakıyorduk ama o gece yakmamıştım, terliyor diye. Böyle üstü açıkta ayakları çıplak kalmış. Muhtemelen 20 dakika falan. Kızım her zaman ağlayarak uyanmıyor, sessiz sessiz takılıyor kimi zaman. Sorun şu ki annem korkuttu ya kafasını yorganına soksaydı diye. Siz geceleri ne örtüyorsunuz?

Masallahhh hareketli bir bebis ben kizimi hala kundak yapip yatiriyorum o yuzden gareket edemiyor zavallim ama ince bir battaniye ortuyorum tabi nerdeyse sadece bacaklarina kadar gecenlerde battaniye burnunu kapatmisti allahtan uyandim o gunden beri korkuyorum seneye allah nasip ederse uyku tulumu alicam

Cok gecmis olsun insallahhh cok onemli bir gerilik yoktur rabbim safi adiyla sifa versin

Benimkininde önce yüzünde başladı sonra kulak arkası şimdi gövdesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…