- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Olunca oluyormuş yani. Ben artık bu çocuk kolik herhalde demeye başlamıştım ama koliğim bile saati olur, bizim kız devamlı ağlıyordu.. Dişi de düşünüyor ama konduramıyor insan çok küçük olunca. Neyse sonuç olarak 4diş patlayınca anladık ki diştenmiş. Şimdi dişler çıksın bitecek diye teselli ediyorum kendimi :)Bi kaçı var bizde şuan ama bakalım sağol canım
Müdahale etmiyorum ama bildiğin o yanaklarını acıtıyor parmaklarını emmekten. Hatta elini komple sokmaya çalışıyor yumruk yapıp.Canım ellerini keşfediyor, o yüzden ağzına sokması çok normal. Ben hiç müdahale etmiyorum. Neredeyse 2-3 haftadır ellerini ovuşturma hareketi de yapıyor bizim kız.
Ateş sanırım tam diş çıkarırken oluyor. Bizim kızın devamlı ateşi çıkıyor. 37,2-37,4 filan oluyor. Bazen daha da yükseldiği olabiliyor. Ama hasta değil, bir süre sonra düşüyor, çok huysuz canı yanıyor gibi ağlıyorsa artık birkaç kere calpol de verdiğim oldu.
Tükürük yapma da normal, tam ayının hareketiymiş canım :)
Bende merak ediyorum bunu elini keşfediyo diye müdahale etmiyodum ama etmek mi gerek acaba
Çok methettikleri için özel muayenesine gidiyorum. Doktorlar çeşit çeşit biri bişey diyorsa diğeri tam tersi söylüyor. İştah açmaya gerek var mı bunu düşünüyorum. Üstelik bunu Antihistaminik ilaç ile yapmak tuhaf. İlaç hangi amaçla kullanılıyor bi bakacağım.Bence o doktordan kosarak uzaklas. Hala 4. Ayda ek gida oneren doktorlarin olmasi beni dehsete dusuyor. Ki senin bebeginde alerjik yatkinlik var. 4. Ay da baslamak geri donulmez sonuclar dogurabilir. Belki tolere edebilecekken edemez hale gelebilir. Onun disinda 3 aylik bebege istahi artsin die antihistaminik vermek nedir. Ayrica bebegin cok uyuyormus antihistaminikler istah acmanin yaninda asiri uykuda yapior. El kadar bebenin karacigerini nasil yordugundan hic bahsetmeye bile gerek yok.
Benimkide komple elini ağzına sokuyo yumruk yapıpMüdahale etmiyorum ama bildiğin o yanaklarını acıtıyor parmaklarını emmekten. Hatta elini komple sokmaya çalışıyor yumruk yapıp.
Birşeylere uzanıyor ama,dokunmuyor.
Öyle öyle öğrenecekler artıkLezzetliCipetpet güzel açıklamış. Normalse sorun yok ama ne kadar devam eder ki? Elini emecek diye kendi canını yalıyor sonra da ağlıyor. Bugün ağzının kenarını kanatmış çizip minnacık tırnağıyla sonra da bastı yaygarayı.
Çok da tatlı ama cork cork saplatiyo. Gerçi o eller bende olsa ben de yerdim
Sagolasin canim ❤Geçmiş olsun canım.. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah bu süreci..
Ben kaloriferin uzerine koydum bu gece bakalim nasil uyucakYok ben başucuna koydum önce 5 dakikada burnu açıldı sonra belki rahatsız eder diye yere koydum oda biraz kötü koktu ama işe yaradı.
İnşallah güzel uyur :) bide ıslak havlu koyuyorum ben buhar makinem yok oda işe yarıyor.Ben kaloriferin uzerine koydum bu gece bakalim nasil uyucak
Kendi istediği kadar emiyor canım. Bakınmaktan diğer aylarda emdiği kadar aktif emmedi sanırım ,hareketliliği de arttı,bide uyumayı seven bi bebek,gece uyanmiyo emmek için,ben göğüslerim dolduğu için saat kurup emziriyorum, bıraksam daha da az alacakmış demekki. Çişi,kakasi fazla, keyfi,uykusu çok iyi,o yüzden besleyemedim diye düşünmedim hiç, her öğünde de tek meme emiyo , süt az olsa,doymamış olsa diğer memeyi de alır, zaten biraz az emdi diye düşünüp zorlarsam ısırıyo,cekiştiriyo memeyi, yada fazla emerse bayağı fazla miktarda kusuyo.3.aydan sonra kilo alimi yavaslayacak demisti bana doktorum. Aşılardan sonra da iştahı azalıyormuş bazi bebeklerin ,özellikle rota asısindan sonra. Bizim asiya daha var. Acaba ondan mi 3. Ayda az aldi bebegin? Gerçi kilonun asla sağlıkla ilgisi yok da indan merak ediyor ve takılıyor acaba besleyemiyor mu diye
Ben de biraz da sütüm azalır diye korkumdan alıp emziriyorum. Düzenimiz şöyle.gece uyanmıyo demişsin ya kaç saatte bir emziriyosun alarm kurarak? Memede süt fazla kalınca bi süre sonra az üretirmiş ya ben ondan korkuyorum bi kaç kere uyanmadı bende uyandırmamıştım sonra sütüm azaldı
Geçmiş olsunKızlar 4 ay kontrol ve aşı yaptırdık. Kilo 5 700 boy 63. Ebe normal dedi. Aşılar çok ateş yaptı gece hiç uyumadık rabbim şifa versin
Yazacaklarımı yazmışsın katılıyorum 4. Ayda ek gıdaya geçmek nedir şurup olayı zaten ayrı bir faciaBence o doktordan kosarak uzaklas. Hala 4. Ayda ek gida oneren doktorlarin olmasi beni dehsete dusuyor. Ki senin bebeginde alerjik yatkinlik var. 4. Ay da baslamak geri donulmez sonuclar dogurabilir. Belki tolere edebilecekken edemez hale gelebilir. Onun disinda 3 aylik bebege istahi artsin die antihistaminik vermek nedir. Ayrica bebegin cok uyuyormus antihistaminikler istah acmanin yaninda asiri uykuda yapior. El kadar bebenin karacigerini nasil yordugundan hic bahsetmeye bile gerek yok.
Bizimki o canım. Ben memnunum ama çok küçük olmuyor katlanınca haberin olsun. Yine de tekerini çıkarmadan bagaja sığıyor. Kullanımı çok kolay, takılmıyor sürerken filan. Eşimin boyu 180 rahat kullanıyor, bizim için önemliydi. Ana kucağıyla kullanıyoruz daha, bastonu deneme fırsatımız olmadı henüz. O daha hafiftir kesin. Yine de ben rahat indirip kaldırıyorum bagaja
Ben onu bilmiyorum canim ama joie litetrax 4 diye bi araba aldim,sürümü o kadar guzelki.tavsiye ederim.oyle cok ağır birseyde degil :))
Yok canım baston hali de doğumdan itibaren kullanılıyor. 10 kilo ama bence hantal değil. Yine de belki sana ağır gelir, bilemiyorum. Bi mağazaya gidip bakma şansın olmaz mı canım?Ağırlığı 10 kilo yazıyor biraz ağır sanırım tasimasi. Ben puset takmadan kullanmayı düşünüyorum yenidogan dan itibaren kullanılıyor yazıyordu puset takarsan mı demek istiyor acaba
Baktım cnm dediğin modele de o bana biraz kaba gibi geldi rahat edemem sanki onunla yine de teşekkür ederim cnm sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?