2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende merak ediyordum babası sürekli eldiven giydir emmesin elini diyor. Valla bide güzel emiyor ki benim göğsümü emmedi öyle iştahlı

Bi kaçı var bizde şuan ama bakalım sağol canım
Olunca oluyormuş yani. Ben artık bu çocuk kolik herhalde demeye başlamıştım ama koliğim bile saati olur, bizim kız devamlı ağlıyordu.. Dişi de düşünüyor ama konduramıyor insan çok küçük olunca. Neyse sonuç olarak 4diş patlayınca anladık ki diştenmiş. Şimdi dişler çıksın bitecek diye teselli ediyorum kendimi :)

Akşam yine ateşi yükseliyordu, çok şükür şimdi düşüşe geçti :)

Müdahale etmiyorum ama bildiğin o yanaklarını acıtıyor parmaklarını emmekten. Hatta elini komple sokmaya çalışıyor yumruk yapıp.
Birşeylere uzanıyor ama,dokunmuyor.

Bende merak ediyorum bunu elini keşfediyo diye müdahale etmiyodum ama etmek mi gerek acaba
LezzetliCipetpet güzel açıklamış. Normalse sorun yok ama ne kadar devam eder ki? Elini emecek diye kendi canını yalıyor sonra da ağlıyor. Bugün ağzının kenarını kanatmış çizip minnacık tırnağıyla sonra da bastı yaygarayı.
Çok da tatlı ama cork cork saplatiyo. Gerçi o eller bende olsa ben de yerdim

Çok methettikleri için özel muayenesine gidiyorum. Doktorlar çeşit çeşit biri bişey diyorsa diğeri tam tersi söylüyor. İştah açmaya gerek var mı bunu düşünüyorum. Üstelik bunu Antihistaminik ilaç ile yapmak tuhaf. İlaç hangi amaçla kullanılıyor bi bakacağım.
Ek gıda işi bir garip kimisi başlıyor kimisi tam 6. Ayını bekliyor. Hoş doktor bu konuda tam açıklayıcı konuşmadı, ama anlatmak istediği bi çay kaşığı kadar falan olsundu herhalde.

Öyle öyle öğrenecekler artık hep eldiven giyseler de bu sefer ellerini parmaklarını keşfedemezler..

rabarbaa canim polly de aklimi cok karıştırıyor ya,ikea alicam muhtemelen ama icimde bi poly alma hevesi de var nedense :/ cok mu ağır.ebati cok mu büyük.o sandalyede bebek uuuyabiliyormus ayni zamanda.oyle yaziyor.benim kizim cok minyon

Kendi istediği kadar emiyor canım. Bakınmaktan diğer aylarda emdiği kadar aktif emmedi sanırım ,hareketliliği de arttı,bide uyumayı seven bi bebek,gece uyanmiyo emmek için,ben göğüslerim dolduğu için saat kurup emziriyorum, bıraksam daha da az alacakmış demekki. Çişi,kakasi fazla, keyfi,uykusu çok iyi,o yüzden besleyemedim diye düşünmedim hiç, her öğünde de tek meme emiyo , süt az olsa,doymamış olsa diğer memeyi de alır, zaten biraz az emdi diye düşünüp zorlarsam ısırıyo,cekiştiriyo memeyi, yada fazla emerse bayağı fazla miktarda kusuyo.

gece uyanmıyo demişsin ya kaç saatte bir emziriyosun alarm kurarak? Memede süt fazla kalınca bi süre sonra az üretirmiş ya ben ondan korkuyorum bi kaç kere uyanmadı bende uyandırmamıştım sonra sütüm azaldı

Ben de biraz da sütüm azalır diye korkumdan alıp emziriyorum. Düzenimiz şöyle.
9.30 emme uyuma
2 emme
6.30 emme
Sonra da 9 9.30 gibi uyaniyo o zaman emme
Tek meme emdiği için bu aralıklar bile fazla ama sağmak zor geliyo uykulu uykulu. Gün içinde de 2 saatte bir emziriyorum. Sütüm azalmadı şimdiye kadar inşallah azalmaz. Senin sütün arttımı yine?benim ilk kızımda azalmıştı 3 4 gün sonra eski haline dönmüştü. Gece uyandırmadığım için olmuştu benim de.

Yazacaklarımı yazmışsın katılıyorum 4. Ayda ek gıdaya geçmek nedir şurup olayı zaten ayrı bir facia

Son düzenleme:

Ağırlığı 10 kilo yazıyor biraz ağır sanırım tasimasi. Ben puset takmadan kullanmayı düşünüyorum yenidogan dan itibaren kullanılıyor yazıyordu puset takarsan mı demek istiyor acaba

Ben onu bilmiyorum canim ama joie litetrax 4 diye bi araba aldim,sürümü o kadar guzelki.tavsiye ederim.oyle cok ağır birseyde degil :))

Baktım cnm dediğin modele de o bana biraz kaba gibi geldi rahat edemem sanki onunla yine de teşekkür ederim cnm sagolasin

Kizlar kizim kakasini 2 gunde veya 3 gunde yapmaya baslamisti.uzun zamandır böyleydi.bende tabi cok uykusuzdum.sabah 8 de kakasini yapmis.aglamaya basladi.bende zannediyorum ki acliktan agliyor.uyku sersemi altını acmak gelmiyor hic aklima aptal kafam.kakasi da hic kokmuyor.nasil bi kaka anlamadim.suan gördüm altini degistireyim derken.kaka altinda kurumus resmen cok kotuyum ya.bu üçüncü oldu.bebegim kiz birde.enfeksiyonlara acik vajen bolgesi.birsey olur mu korkuyorum basina gelen varmi

Yok canım baston hali de doğumdan itibaren kullanılıyor. 10 kilo ama bence hantal değil. Yine de belki sana ağır gelir, bilemiyorum. Bi mağazaya gidip bakma şansın olmaz mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…