Çok teşekkür ederim, sen demesen bakmayacaktım bir daha. Evet aldım bu sefer. Bu ay e bebek indirimi batırdı beni :) bebek arabası, pişirici, bez, pişik kremi, alt açma, deterjan, leke çıkarıcı, çöp torbası bunları stokladım. Besafe in oto koltuğu kaldı bir de onu alırsam bu ay kesin batıyorum :)Bibliyo canım umarım satın alabilmişşindir pişiriciyi
Rica ederim canim,bu ay e bebekten bende baya bi alışveriş yaptim.bebek arabasi, pişirici,korbel cop poseti,bez,humana stil tea,mama termosu,cam rende.ihtiyacim olan hersey.şükür ki indirimden aldik :)) bir tek mama sandalyesi kaldi onu da alsam mi almasam mi diye düşünüyorum kara kara.Çok teşekkür ederim, sen demesen bakmayacaktım bir daha. Evet aldım bu sefer. Bu ay e bebek indirimi batırdı beni :) bebek arabası, pişirici, bez, pişik kremi, alt açma, deterjan, leke çıkarıcı, çöp torbası bunları stokladım. Besafe in oto koltuğu kaldı bir de onu alırsam bu ay kesin batıyorum :)
Mama termosu ne işe yarayacak? Ek gıda zamanı için mi? Sıcak ya da ılık mı yedireceğiz? Ben mama sandalyesini basit bişey alacağım, mutfağım müsait değil büyük bişeye. Sen iyi bişey alacaksan indirimi kaçırma derim. Baya farkediyor çünkü. 1400 sayılı korbellerden stok yaptım 5 tane aldım 1 sene rahat ederim :). Bezi az almışım ona pişman oldum. Ben de arabayı casual cadillac air aldım, evde kullanıyoruz şimdilik. Hareketleri çok iyi hiç takılmıyor, alt bölmesi de büyük. Ben de memnun kalacak gibiyim.Rica ederim canim,bu ay e bebekten bende baya bi alışveriş yaptim.bebek arabasi, pişirici,korbel cop poseti,bez,humana stil tea,mama termosu,cam rende.ihtiyacim olan hersey.şükür ki indirimden aldik :)) bir tek mama sandalyesi kaldi onu da alsam mi almasam mi diye düşünüyorum kara kara.
Bebek arabasi ne aldin? Ben joie litetrax 4 aldim sürümü inanilmaz rahat
Evet canim icine corba koymak icin,veya suyu yiyecekleri falan sicak tutmasi icin aldim.baby plustan.bende bezi 2 kutu almistim salak gibi :/ keske daha cok alsaymisim.joie nin mama sandalyesini alsam cok mu gereksiz olir acaba diyorum.350 tl az bi para da değil.bilmiyorum ki.gercekten değer mi fikrim yok.bi bakicam artik duruma gore.casuali ne kadara aldinMama termosu ne işe yarayacak? Ek gıda zamanı için mi? Sıcak ya da ılık mı yedireceğiz? Ben mama sandalyesini basit bişey alacağım, mutfağım müsait değil büyük bişeye. Sen iyi bişey alacaksan indirimi kaçırma derim. Baya farkediyor çünkü. 1400 sayılı korbellerden stok yaptım 5 tane aldım 1 sene rahat ederim :). Bezi az almışım ona pişman oldum. Ben de arabayı casual cadillac air aldım, evde kullanıyoruz şimdilik. Hareketleri çok iyi hiç takılmıyor, alt bölmesi de büyük. Ben de memnun kalacak gibiyim.
Evet canim icine corba koymak icin,veya suyu yiyecekleri falan sicak tutmasi icin aldim.baby plustan.bende bezi 2 kutu almistim salak gibi :/ keske daha cok alsaymisim.joie nin mama sandalyesini alsam cok mu gereksiz olir acaba diyorum.350 tl az bi para da değil.bilmiyorum ki.gercekten değer mi fikrim yok.bi bakicam artik duruma gore.casuali ne kadara aldin
3.5 aylık canım ama dogdugu günden beri dik tutabiliyor başını.bizim abimiz tutamazdı nerdeyse 4 aylıkken tutmaya baslamıştı.Kaç günlük acaba bebeğin?
Cani istemezdir benimkide bazen birakabiliyor ozellikle uykusu varsa mayismissa ugrasmak istemiyorKarın üstü yatarken kafasını doksan derece kaldıran bir bebek kollarından asıldığımda kafası niye geriye düşer peki? Canı istemediğinden mi?
Benim oglumunda kac gundur burnu tikaniyor geceleri rahatsiz oluyor emzik almak istemiyor bu sebepten.acaba gripmi olucak diye korkuyorum valla abimiz gripti bende ole korkuyorum o yuzden bulasmasin diyeBana pek alabiliyor gibi gelmiyor, dün burnu tıkanmıştı sık sık uyandı.
Diş genelde gece çığlıkla ağlatır durduk yere. bazen gaz sıkıştırması da öyle çığlığa sebep olabiliyorKizlar kac gundur bebegim gece uykusundan aglayarak kalkiyor, boyle bi durum yasayan oldu mu sizlerden? Sebebi ne olabilir
3 ay 6 günlük :)Kaç aylık bebeğiniz tam olarak? Maşallah bu arada.
Ben ikeadan aldım mama sandalyesini canım. Kdv indirimi de var şu an. Sade, hantal değil, kolay temizleniyor. Ben daha kullanmadım ama yeğenlerimden biliyorum.Evet canim icine corba koymak icin,veya suyu yiyecekleri falan sicak tutmasi icin aldim.baby plustan.bende bezi 2 kutu almistim salak gibi :/ keske daha cok alsaymisim.joie nin mama sandalyesini alsam cok mu gereksiz olir acaba diyorum.350 tl az bi para da değil.bilmiyorum ki.gercekten değer mi fikrim yok.bi bakicam artik duruma gore.casuali ne kadara aldin
Benim kizimda grip oldu bebeğe geçecek diye ödumuz kopuyorBenim oglumunda kac gundur burnu tikaniyor geceleri rahatsiz oluyor emzik almak istemiyor bu sebepten.acaba gripmi olucak diye korkuyorum valla abimiz gripti bende ole korkuyorum o yuzden bulasmasin diye
Aynen işte tam temizlenmeden anlamam imkansız kremi kullanmaktan başka çare yok mu yaa nasıl iş bu anlamadımAynı dertten muzdaribim locoderm krem verdi bize de bende kullanmak istemedim ama o kadar çok yayıldı ki iz kalacak diye korktum ve çok kaşıyordu 3 güne geçti günde bir kez kullandık ... şimdi tekrarlamadı henüz biz de deneme aşamasındayız ... kızarıklık tamamen geçmeden nasıl anlayacaksaksın neye alerjisi olduğunu ? Ben calpolden şüphelendim şu an ona bakıyoruz
Benim bebek çok istikrarsız bazen tüm gündüz uyur gece uyumaz. Bazen ne gece ne gündüz uyur ve sürekli ağlar. Bazeb gündüz ve gece olması gerektiği gibi uyur. :/ o yüzden bi şey diyemiyorum çünkü benim bebeğin normali sizin bebeğinizin anormal hali. Kaç aylık kaç günlük bebeğiniz?Bende oyle dusunuyorum ama iki gun ust uste boyle olmasi... gunduzleri nasil uyuyor senin bebegin? Benimkinin gunduz uykulari da bozuldu. Halbuki bu zamana kadar uyku konusunda hic problemimiz yoktu
İnşallah canım. İnternette okumamak gerek. Sadece bebekler ne zaman başını dik tutar diye arattım internette aratmaz olaydım :)Kız daha ne yapsın bi yürümemiş yahu bilgecik :)
Yakında onu da keşfeder sıkma canını
O kaslar henüz yeterince güçlü değildir hazır değildir belki
Maşallah. Bizimki değişik ya bazı şeyleri önde gidiyor bazılarını yapmıyor.3.5 aylık canım ama dogdugu günden beri dik tutabiliyor başını.bizim abimiz tutamazdı nerdeyse 4 aylıkken tutmaya baslamıştı.
Zaten hep arkaya arkaya gerinen bir bebek. Hala gerinirken anne karnı pozisyonuna sokuyor vücudunu.Cani istemezdir benimkide bazen birakabiliyor ozellikle uykusu varsa mayismissa ugrasmak istemiyor
Oy minnoş :) benim ki 3 ay 22 günlük.3 ay 6 günlük :)
Canım bir gün bir günü tutmuyor bir gün önce yapamadiklari hareketi ertesi gün yapabiliyorlar ve her çocugun farklı gelişimsel özelliği gelişiyor bizimki de henüz eliyle birseyi tutamıyor ama aynı haftadaki başka cocuk uzanıp kavrayabiliyorBenim bebeğim karın üstü durduğunda baya dik duruyor kafası, keza kucakta da ama yatar pozisyondaylen iki elini tutup kendime çektiğimde başı arkaya sarkıyor. Bazen yatarken kendisi kafasını hafif yukarı kaldırıyor. Buna rağmen kollarından asılınca kafası geride kalıyor. Anlamadım ben bu gelişme durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?