LezzetliCipetpet
canım ancak girebildim doğru düzgün okuyabildim yazdıklarını. Çok çok teşekkür ederim bu kadar detaylı uzun yazdığın için.bende 3 gün yaptım ama ne zormuş yahu psikolojim mahvoldu açlıktan öldüm artık sütüm kesilecek diye korktum
10 gündür de tüm kuruyemişleri ve tahini hatta portakalı bile tüketmiyorum.bizim durum sizinkine göre daha hafif. Kusma yok bezde kan falan yok çok şükür. Yüzünde egzama vardı nerdeyse doğduğundan beri ve yeşil kaka yapıyordu. Memeyi ilk günden beri reddediyordu.Bugün doktora gittik atopik bir cildi var dedi.ben yüzüne bioderma atoderm serisi kullanıyorum ve geçirdi aynı serinin şampuanını da kullanmamızı önerdi. Alerji için de sen her ürünü 3 gün yemeyerek gözlemle ona göre belirle alerjisini dedi.ben yarından itibaren 3 gün yumurta yememeye başlayacağım. Sonra domates sonra kırmızı et gibi sırayla deneyeceğim.bu arada en can sıkıcı sorun oğlumun kilo alması çok az bu ay 400 gr almış 5400 gr olmuş. Boy ve baş çevresi iyi ama kilo nerdeyse 1 kilo eksik alt sınırdan
aptamil HA mamaya (hipoalerjenik) başlamamızı söyledi. Gaita tahlili vereceğiz ama o yarına kaldı bakalım onun sonucu ne çıkacak. Bir de alerji değil laktoz hassasiyeti de olabilir dedi. Onun testine de bakacak gaitadan. Senin diyet nasıl gidiyor Betül de olumlu etkilerini görebiliyor musun yemediklerinin