• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar çok sağolun içime sinmedi kendi doktorumu aradım. tek bezle bişey diyemeyiz. Takipte olacağız dedi. Hiç bir şey yapma nasıl besliyorsan öyle devam et izleyelim bakalım ne olacak dedi. Ona göre konuşalım dedi. İnanın şaşırdım kaldım. Annemlere gelmiştim buradaki dr sütten demişti.süt ve süt ürünleri tüketme dedi Kendi doktorumuz bekle dedi. Of ne saçma ya ne yapacağım şimdi ben

Bende de oldu ama bir kere oldu ondan sonra düzeldi birşey Yok, ama huzursuzluk var haftasını bilmem de sanki dişten kaynaklı gibi eli sürekli ağzında , hırslanıp ısırmak istiyor bazen parmağımı veriyorum sert sert bastırarak ısırmaya çalışır gibi - kaşınıyor gibi- ama daha çok erken değil mi diş için ?
Ben diyet falan yapmadım bir kere olduğu için doktora da sormadım, tekrar olursa gidiicem

Bebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo burnunun üstünde sürünüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?

Bebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo burnunun üstünde sürünüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
Duruyor canim bnmki 2.5 ayligiz. Sen yaninda dur hergun koy yuzuste sert bir zemine ellerinide guzelce yerlestir onune.gun gectikce kuvvetlenir. Bn bayagidir koyuyorum alisti artik

A Angel-2018 alıştırma yapmadığın için kaldırmıyordur canım. Her gün en az 10 dk koy, yapmaya başlar. Ben ilk 1.5 Ay hiç koymamıştım, sonra koymaya başladım 1 haftada kaldırmaya başladı. Başlarda sevmiyordu öyle durmayı,alıştı artık kızmıyor:)
@Emilyslittlepeanut evet canım kafası dik doğruluyor

Canlar günaydınlar uzun zamandır girmemistim bu foruma beraber doğum yaptık beraber de büyütüyoruz bebişleri hepinizi burada görmek çok güzel:))
Biz bebeğimle 3 buçuk aylık olduk doğduğundan beri yanaklarında kızarıklık vardı yenidoğan kızarıklığı zannettik doktor alerji olabilir süt ve süt ürünlerini yumurtayı yemeyi bırak dedi 2 buçuk aydır hiçbir şey yemiyorum kahvaltıda sadece zeytin akşam da ankara marka makarna yiyiorum ciddi ciddi başka hiçbir şey koymuyorum ağzıma ama kızarıklığı geçmiyor doktor da kortizonlu krem verdi kullanmak istemedim mustelanin nemlendirici kremini aldım onu sürüyorum. Kakasında kan da yok kusma ıshal de yok besin alerjisi yok mu acaba diyorum internetten baktım dermatitin 2 çeşidi varmış atopik ve seboreik diye. doktora sordum seboreik olabilir mi diye olabilir atopik ise de deneye yanıla bulacaksın alerji testleri net sonuç vermiyor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım besin alerjisi ise de bulamıyorum neye alerjisi olduğunu

Bende de oldu ama bir kere oldu ondan sonra düzeldi birşey Yok, ama huzursuzluk var haftasını bilmem de sanki dişten kaynaklı gibi eli sürekli ağzında , hırslanıp ısırmak istiyor bazen parmağımı veriyorum sert sert bastırarak ısırmaya çalışır gibi - kaşınıyor gibi- ama daha çok erken değil mi diş için ?
Ben diyet falan yapmadım bir kere olduğu için doktora da sormadım, tekrar olursa gidiicem
Ay canım ümit ediyorum ki inşallah bizimde tek seferliktir. Bakalım kendi doktorumuz takip et dedi. Yapmıyorum diyet. Buradaki kızlarda sağ olsun hemen yardımcı oldular. CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet :dua: sen de sağ ol içime su serptin.İyi ki kendi doktorumu aradım. Varsa bile en azından takip edip göreceğim. Diş için erken değil canım LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in kızı çıkardı bile.Belki seninki de erkencidir.

Kızlar oyun halısı kullanan varmı öneren varmı
Ben fisherprice piyanolu aldım, güzel vakit geçiriyor ve gün gün ilgisini daha çok çekiyor. Çırpınırken ayağının piyanoya değmesi ve ses çıkması hoşuna gitti.Oyalanma süresi de artıyor gün geçtikçe. Sağı solu toparlıyorum hızlıca orada oynarken.Çok alternatif var ama ben halımızdan memnunum

Canım Ella18 Ella18 etiketleyince fark ettim yazdığını. Benim kızım aynı anda 4 diş birden patlattı 2,5aylıkken ama yavaş çıkıyorlar. İlk biri çıkmıştı, şimdi iki tanesi da geliyor. Emzirirken ısırıyor, dişleri hissediyorum iyiden iyiye. Yani erken değil, her bebek kendine has :) dişli doğan bile oluyormuş.

Aynı anlattığın şeyler vardı, emzik vermeye çalışırken emziği çiğniyor atıyordu filan. Ateşi ara ara çıktı ama 37,5 filan oluyordu. Mesela bugün de sanırım dişten dolayı ateşi 37,8e kadar çıktı.

Canim benim oglum dogdugundan beri kaldirabiliyor kafasini ama buyuk oglum uzun bi sure tutamadi basini 4. Ayda falandı basladi dik tutmaya her bebek farklı oluyor sanirım

Canım şimdiye kadar alıştırma yaptın mı hiç ben uzun süredir önce başlamıştım her gün iki kez 1 dakika fln benim yardımımla yüzüstü koyuyordum şimdi 2 ay 21 günlük 1 dakikaya yakın kendisi tutabiliyor çok sıkılıyor ama sevmiyor hiç

Canlar günaydınlar uzun zamandır girmemistim bu foruma beraber doğum yaptık beraber de büyütüyoruz bebişleri hepinizi burada görmek çok güzel:))
Biz bebeğimle 3 buçuk aylık olduk doğduğundan beri yanaklarında kızarıklık vardı yenidoğan kızarıklığı zannettik doktor alerji olabilir süt ve süt ürünlerini yumurtayı yemeyi bırak dedi 2 buçuk aydır hiçbir şey yemiyorum kahvaltıda sadece zeytin akşam da ankara marka makarna yiyiorum ciddi ciddi başka hiçbir şey koymuyorum ağzıma ama kızarıklığı geçmiyor doktor da kortizonlu krem verdi kullanmak istemedim mustelanin nemlendirici kremini aldım onu sürüyorum. Kakasında kan da yok kusma ıshal de yok besin alerjisi yok mu acaba diyorum internetten baktım dermatitin 2 çeşidi varmış atopik ve seboreik diye. doktora sordum seboreik olabilir mi diye olabilir atopik ise de deneye yanıla bulacaksın alerji testleri net sonuç vermiyor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım besin alerjisi ise de bulamıyorum neye alerjisi olduğunu
Aynı dertten muzdaribim locoderm krem verdi bize de bende kullanmak istemedim ama o kadar çok yayıldı ki iz kalacak diye korktum ve çok kaşıyordu 3 güne geçti günde bir kez kullandık ... şimdi tekrarlamadı henüz biz de deneme aşamasındayız ... kızarıklık tamamen geçmeden nasıl anlayacaksaksın neye alerjisi olduğunu ? Ben calpolden şüphelendim şu an ona bakıyoruz

Canım şimdiye kadar alıştırma yaptın mı hiç ben uzun süredir önce başlamıştım her gün iki kez 1 dakika fln benim yardımımla yüzüstü koyuyordum şimdi 2 ay 21 günlük 1 dakikaya yakın kendisi tutabiliyor çok sıkılıyor ama sevmiyor hiç
Hiç yapmadım sayılır 1-2 kez falan reflüsü olduğu için hep kusmadığı bi anı bekledim böyle oldu şimdi başladım

Back