Okuyorum mesajları ama fırsat bulupta yazamadım, en son yazdığımda hastaydım-halaa hastayım ağır grip şeklinde, eşim ailem ve bebeğime de geçti,doktora gittik calpol ile bi şurup daha verdi peditus diye sanırım, iki kere verdim , dün gece kakası yaptı iki kere, birinci de hiçbirşey yokken ikinci bezde kanlı lekeler gördüm kakası içinde mukuslu...
Bizde 3. Ayımızı doldurduk, 62.5 cm 6700gr geçen ay mecbur kaldığım için anne devam sütü verdim ( bi kaç kez) ama devam etmiyoruz...
Kanlı kakayla da ilkkez karşılaştık, doktordan sonra oldu... tekrar doktora gitmeli miyim ?
Burnu da çok tıkalı-açıyorum ama bas bas bağırarak ağlayarak- sonra gene tıkanıyor... çok hareketli, kucak bebeği hep gezmek bakmak ilgi istiyor - benden ziyade babasıyla konuşmaktan hoşlanıyor,
Bütün bunlar haricinde kendi babam rahatsız bir ay içerisinde iki kere pıhtı attı ve bir ayın yarısını hastane de geçirdi şimdi bendeler, ev hasta dolu- bir aydır daha kendimi yeni iyi hissediyorum- ölü bitkin enerjim düşüktü, hatta kilo vermişim....
Şimdi bu kanlı kaka neyin habercisi ?
Öksürük ve burun tıkanıklığı var oğlumda nasıl düzelecek ?
Doktorun verdiği şuruplara devam etmeli miyim ?
Bu bahsettiğiniz inek sütü ürünleri diyeti falan yapmam gerekiyor mu ?