2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

canım mamayı kilo alsın diye vermiyorum ben sütümü sağarak veriyorum sürekli emmiyor bebiş. bu nedenle bazen sütüm az geliyor bebeğe verecek süt olmadığında yada doymadığında ek olarak günde bir defa verdiğim oluyor. eğer sütüm yeterli ise yani bebek doyarsa zaten hiç vermiyorum.

Hmmm şimdi anladım. Bebecik neden direkt içemiyor? Göğüs ucu problemi mi?

deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?

Ya bi sey diycem bunu okuyunca akloma geldi bende kizimi emziremedim aslinda sakir sakir sutum vardi ama kilo almiyodu gogus uclarim icerdeydi biraz acaba ememiuomu alamiyomu diye kurup duruyodum sonunda esim artik ligusa kafama dayanamadigi icin beni estetisyene goturdu meme ucu estetigi yaptiralim iyilesince emer dedi:) adami delirtmisim yazik.
Neyse adam muayne etti dediki süt kanallarin yeterince gelismemis süt uretimi var ama sut toplanip yaglanmiyo beklersen zamanla gelisir.
Meme ucunu yaptirmak istersen sut kanallariyka iliskisini tamamen kesip disari aliyoruz o cok farkli bir konu demisti.boyle sebebini anlayinca kafam rahatladi.emdikce meme ucumda tamamen cikti sutumde yaglandi tabi ama kizima yetmedi baya geriden geliyodu.
Boyle bir durumun olabilir mi

İLk kez duydum bunu
Ne değişik bişeymiş
Göğüs uçlarımdan sağ biraz içerideydi ilk 15-20 gün silikon göğüs ucuyla emzirdim ama şu an hiç öyle bi sorun yok gibi.
Her daim dışarıda ve büyükler ama bilemedim

YOK CANIM hatalar silsilesi hastanede başladı biberona alışma, emmeyi sevmeme gibi... benimde acemiliğim olunca öyle oldu. bende alıştım artık napim anne sütü alıyorya buna şükür diyorum artık..

Sağdığında daha az çıkabilirmiş göğsünde daha çok varmış aslında. Hala geç değil emmeye döndürebilirsin ama dediğin gibi önemli olan süt alması
Bilmiyorum sağma makinen hangisi ama Hastane tipi makine kiralarsan daha iyi
Sağıyor bu arada

Bende senin dusuncendeyim daha bagirsaklari ney ki ek gidayi kaldirabilsin diye düşünüyorum bir hafta gozlemlicem eger yine az ise kilo alimi mamaya baslamayi düşünüyorum zaten ilk bir hafta vermistim sutum gelmedigi icin ayni hemsire biraktirdi sutune odaklansin diye mama karşıtı birisi anlican :)

deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…