- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
canım fotoğraf var mı biberonunCanım ben avent kullandım, meme reddi yaşamadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fotoğraf var mı biberonunCanım ben avent kullandım, meme reddi yaşamadık
Fotoğrafını internetten buldum ama avent natural diye ararsan çıkar zaten canım. Hem camı hem pp var, cam biraz ağır onu genelde evde kullandım, pp sırt çantamda oluyordu.canım fotoğraf var mı biberonun
canım bunların cc büyük olanı var mıFotoğrafını internetten buldum ama avent natural diye ararsan çıkar zaten canım. Hem camı hem pp var, cam biraz ağır onu genelde evde kullandım, pp sırt çantamda oluyordu.
Var canım 260lığı mesela şu şekildecanım bunların cc büyük olanı var mı
İlgisi olduğunu sanmıyorum ama endişelenecek bir şey değil arada yeşil mukuslu olabiliyor
Tesekkurler cevaplar icin, bugun duzeldi bakalim insallah bir sorun yoktur.İkinci ay aşısından sonra olabilir diye biliyorum canım ben. Takip edin, geçmezse veya kanlı olmaya başlarsa doktora danışın mutlaka.
Niye mama veriyorsun ki gayet uygun kiloları
Benim sütüm oldukça çok aslında
İlk günlerdeki gibi göğüslerinden akmasını bekleme.
Benim bebeğim emerken ağzından falan akıyor :) o emdikten sonra sıktığımda gelmeye devam ediyor
Benimkinin sütün miktarıyla değil muhtemelen reflü ya da alerjiyle ilgili bir sorunu var.
Ben kolu bacağı boğum boğum olsun diye bişey beklemiyorum. Bebeğim ayının gerektirdiği tüm gelişimi gösteriyor şu an. Bu yüzden kilo aslında benim takıldığım bir konu değil.
Sütün yeterli gibi bence doktorunu dinle
Hmmm şimdi anladım. Bebecik neden direkt içemiyor? Göğüs ucu problemi mi?canım mamayı kilo alsın diye vermiyorum ben sütümü sağarak veriyorum sürekli emmiyor bebiş. bu nedenle bazen sütüm az geliyor bebeğe verecek süt olmadığında yada doymadığında ek olarak günde bir defa verdiğim oluyor. eğer sütüm yeterli ise yani bebek doyarsa zaten hiç vermiyorum.
Ben baby&me kullanıyorum memnunum.deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Ya bi sey diycem bunu okuyunca akloma geldi bende kizimi emziremedim aslinda sakir sakir sutum vardi ama kilo almiyodu gogus uclarim icerdeydi biraz acaba ememiuomu alamiyomu diye kurup duruyodum sonunda esim artik ligusa kafama dayanamadigi icin beni estetisyene goturdu meme ucu estetigi yaptiralim iyilesince emer dedi:) adami delirtmisim yazik.Niye mama veriyorsun ki gayet uygun kiloları
Benim sütüm oldukça çok aslında
İlk günlerdeki gibi göğüslerinden akmasını bekleme.
Benim bebeğim emerken ağzından falan akıyor :) o emdikten sonra sıktığımda gelmeye devam ediyor
Benimkinin sütün miktarıyla değil muhtemelen reflü ya da alerjiyle ilgili bir sorunu var.
Ben kolu bacağı boğum boğum olsun diye bişey beklemiyorum. Bebeğim ayının gerektirdiği tüm gelişimi gösteriyor şu an. Bu yüzden kilo aslında benim takıldığım bir konu değil.
Sütün yeterli gibi bence doktorunu dinle
yCanım hala aynı ağlıyor, üstten de diş gelecektir belki, bu da onun ağlamasıdır..
Ay hadi ya yavrum kıyamam küçücükken çekti diş sıkıntısını çok güçlü olacak annesi
Çok teşekkür ederiz canım
İLk kez duydum bunuYa bi sey diycem bunu okuyunca akloma geldi bende kizimi emziremedim aslinda sakir sakir sutum vardi ama kilo almiyodu gogus uclarim icerdeydi biraz acaba ememiuomu alamiyomu diye kurup duruyodum sonunda esim artik ligusa kafama dayanamadigi icin beni estetisyene goturdu meme ucu estetigi yaptiralim iyilesince emer dedi:) adami delirtmisim yazik.
Neyse adam muayne etti dediki süt kanallarin yeterince gelismemis süt uretimi var ama sut toplanip yaglanmiyo beklersen zamanla gelisir.
Meme ucunu yaptirmak istersen sut kanallariyka iliskisini tamamen kesip disari aliyoruz o cok farkli bir konu demisti.boyle sebebini anlayinca kafam rahatladi.emdikce meme ucumda tamamen cikti sutumde yaglandi tabi ama kizima yetmedi baya geriden geliyodu.
Boyle bir durumun olabilir mi
Merhabalar bizde aşıların olduğu akşam yeşil kaka yapmıştı bir kez sabah normale döndü aşılar yapar dedi doktor endişelenmeArkadaslar merhaba, kizim dun 2.ay asilarini oldu. Dun bugun yesil kaka yapiyor ilgisi var midir acaba? Sümüksü bir de.. nedendir acaba?
İnşallah geçecek, diş zaten her türlü zor.. Allah sabırlar versin hepimize bu dönemler içinAy hadi ya yavrum kıyamam küçücükken çekti diş sıkıntısını çok güçlü olacak annesiy
Hmmm şimdi anladım. Bebecik neden direkt içemiyor? Göğüs ucu problemi mi?
YOK CANIM hatalar silsilesi hastanede başladı biberona alışma, emmeyi sevmeme gibi... benimde acemiliğim olunca öyle oldu. bende alıştım artık napim anne sütü alıyorya buna şükür diyorum artık..
Bende baby&me kullanıyorum memnunumdeneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Bende senin dusuncendeyim daha bagirsaklari ney ki ek gidayi kaldirabilsin diye düşünüyorum bir hafta gozlemlicem eger yine az ise kilo alimi mamaya baslamayi düşünüyorum zaten ilk bir hafta vermistim sutum gelmedigi icin ayni hemsire biraktirdi sutune odaklansin diye mama karşıtı birisi anlican :)Oncelikle 4.ayda ek gidaya baslayalim diyen ebeden sakince uzaklas bence :)
Tabi burdan akil vermek kolay ama okuduklarima dayanarak bir iki bisey soylycem bi gozlemle acaba ordan mi kaynaklaniyo sorun.genelde 3.ayda atak donemi sonrasi fiziksel hareketlilik artiyo zaten atak doneminde memede mutlu olamayan bebek sonrasinda da alginin acilmasi ve hareketin artmasiyla memedeyken ilgisi cabuk dagiliyo karni doymadan birakiyo anne de daha onceki tecrubesine dayanarak bebegim doydu diyip emzirmeyi birakiyo.boylelikle hem bebegin mide kuculuyo hem sutun azaliyo.bunu yasiyo olabilir misiniz? En basit boyle anlatabildim.
Onun disinda belki mama kimyasal ek gida daha iyi gozuyle bakip geri kafali ebenin de soyledigi mantikli geliyor olabilir.dunya saglik orgutu 6.aydan once ek gidayi hoc bir sartta onermiyor.mama kimyasal da olsa zehir degil bebegin sindirim sistemine en uygun sekilde hazirlanmis formul.ustelik ek gida mamanin yerine nasil gecebilir?? Adi ustunde ek gida.gunde 1 ogun sadece tadimlik olarak verecegin gida mi kilo alimi ni arttiracak yada ihtiyaci olan vitamin mineral kalsiyum destegini saglayacak ?? Boyle dusununce sana mantikli geliyor mu?? Hem de hayati boyunca yiyebilecegi bu yiyecekleri erkenden yemesine gerek var mi??? Enn organigini alsan bile anne sutunden daha mi organik?Yada formul mamadan daha mi kolay sindiri mi?
Bunlari da goz onunde bulundur derim