Herkese tekrar merhaba arkadaşlar,yazilanlari pek okuyamıyorum arada giriyorum umarım hepiniz ve melekleriniz sağlıklı ve mutlusunuzdur ....2 haftadır yaşadığımız şeyleri özet geçeyim,Oğuzhan yaklaşık 2 haftadır mukuslu ve yeşil kaka yapıyordu,bunun haricinde hiç bir sıkıntımız olmadığı için çok üzerinde durmadım,elleri sürekli ağzında ağız çevresinde minik minik kizarikliklar oldu ve poposunda da pişik...hala huzurlu ve normal görünüyordu ama ben artık dayanamadım ve salı günü Dr. Götürdüm gaitada amip kistler var diye sonuç çıkınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü,ilk şoktan sonra banyo suyu yutuyor olabilir dedik,neyse ben tekrar çocuk doktoruna götürdüm bugün gaita normal çıktı ki bu iki günde biz ilaç falan kullanmadık nasıl oldu anlamadım...ben bunları düşünürken Dr. Oğuzhan in kilosuna takıldı (ayın 19 unda 4 ay bitecek)9 kilo olmuşuz,hemen diyetisyene gitmen lazım kilosu çok fazla obez olur dedi,diyetisyen de 4 saat arayla emzirmen lazım dedi...sadece anne sütü alan bir bebek obez nasıl olabilir anlamış değilim...moralim çok bozuldu aklıma değişik değişik şeyler geliyor hormonal Bı sıkıntısı mi var acaba diye....ne zor annelik, kilo alsa dert almasa dert...hepinize bol sütlü ve sağlıklı günler geceler