Bulunuyor bir şeyler canım ya korkma
sen bi dene bakalım, bebeğe test yapılana kadar en azından belki çocuğa iğne filan yapmaları gerekmez öyle yırtarsınız
onun çekeceği acıyı düşününce zaten insanın yiyesi gelmiyor. Biz ishal olsak nasıl ağrır karnımız, kuzum anlamıyorlar da işte ağlıyorlar, kusuyorlar...
Bu listeyi paylaşman çok güzel canım, teşekkür ederim. İçlerinde kakao ve tahin kullanıyorum ama haftada bir filan. Onu da keseyim mümkün mertebe..
Kızın tam profile uyuyor canım, benim kızım seninkinden farklı olarak sarı saçlı değil daha çok kızıl gibi ama doktor beyaz tenli olması bile yeter dedi yani.
Ben süt ürünlerini bıraktığımdan beri yüzünde kızarıklık da olmuyor. Bir de hiçbir şekilde yünle temas ettirmemeye çalışıyorum. Yün de hemen alerji yapıyor.
Mukus da alerji göstergesi sanırım. Gaitada gizli kana baktılar mı hiç?
Benim kızımın da kilo alımı iyi aslında ama bak 1.aydan 2.aya kadar 32günde 1050gr almıştı, gayet iyi dedi doktorumuz. 2.aydan bu güne kadar 20günde 1350gr almış maşallah. Ay sonunda belki geçen ayın iki katını almış olacak... Yani belki ben hep dikkat etseydim bu çocuk daha çok büyüyecekti. Kusmuyor çünkü eskisi gibi. Hele son zamanlarda 60cc mama içiyordu, iki katını kusuyordu neredeyse bırakır bırakmaz. Boşa gitti, emdiğini bile kustu diyorduk