Uyumuşum rüyamda bile alerji ile uğraştık doktorum d vitaminini ve nurse harveys Damla'yı kestirdi bunlar mı acaba alerji yapan diye bu gece gaz damlası vermek zorunda kaldık çok ağladı gazdan yanaklar yine kızardı ama Damla'dan önce de hafif hafif başlamıştı emin olamadım yan etkilerine baktım damlanın öyle bişe yazmıyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( bugün yoğurt yediğim aklıma geldi o da 3 kaşık ama kendim mayalamıştım galiba doğdındann beri ilk kez süt mayaladım ve Cuma o sütten bir bardak içmiştim hazır süt döküntü yapmıyor direkt içmedim pek hep sütlü tatlı yaptım ama sadece kakada mukus yaptı döküntü yapmadı sanırım ... bizde sadece yanaklarda aşırı kuruluk, kızarıklık , Konak ve gaz sancısı var mukuslu kaka haricinde... süt alerjisini okuyunca hepsi öyleymiş tek tek konduramamıştomm yarın doktorumla bir görüşeyim konuyla ilgili bakalım ne yapacak ? Geçen hafta rota olduk belki o tetikledi onu da bilemiyorum yoksa hep yedim süt ürünü faZla fazla