- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 37
Benim kızım ağlamak istediği zaman hiç bi şey onu susturamaz mutlu mesutken özellikle uyumak istediğinde biranda basıyor çığlığı. Ya da uyuturken ağlamıyorsa gözleri kapalı yalancıktan ııııı yapıyor ağlıyomuş gibi. Alışkanlık haline getirdi. Çocuk ağlamıyorsa zorla mı ağlatacağız fıtrat meselesi bence.kızlar simdi soracagim sey komik gelebilir:) bilinçli bebek kitabini okuyorum belki duymussunuzdur. kitapta temel olarak bebeklerin aglamaya ihtiyacı oldugu ve agladiklarinda bu durumu baskilamaktan kacinilmasi gerektigi, bebegin kucakta aglayarak stresini atmasi gerektigi anlatiliyor. bebek her agladiginda emzirilirse bunun bir kontrol kalibi haline gelecegini ve bunun sonucunda hem bebegin stresini atamayacagini hem duygularini bastirmasina yol acacagini soyluyor.
benim bebegim aglamıyor, gece mizmizlandiginda kalkip emziriyorum tekrar yerine koyuyorum. gun icinde de huysuzlaniyor ama aglamiyor. soyle bir agladi rahatladi durumu hic olmuyor. acikcasi huysuzlandiginda da hemen emziriyorum.
bir gorus aglat der digeri aman aglatma der, ne yapacagimi sasiriyorum bazen.
Geçen gün komşumuz anlattı 2 tane oğlu var ikisi de hiç ağlamamışlar doktora götürmüşler bundan dolayı. Doktor da muayeneden sonra. ya hadi gidin Allah aşkına millet ağlar diye gelir siz bundan mı geldiniz demiş.