• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün bizim de 2 ay kontrolümüz vardı . Bazen arada boğazına birşey takılır gibi yapıyordu bebeğim bunu söyleyince hem3n r3flu ded

yaaa çok mu kesiyorlar? Minnacık zaten bamya gibi . O dudak buzulduğu an film bende de kopuyor.

Üstündeki deriyi alıyorlar canım yani aslında pipisi küçülmüyor da hep azıcık ucundan diye duymuşuz ya ben daha az zannediyordum :)
Valla küçükken olunca en azından sadece biz sıkıntı çekiyoruz onlar hatırlamıyor büyük olunca travma olur bence...

Günaydın kızlar geçmişe dönüp biraz okudum ama kim neyi yazdı isim hatırlamadım şimdi sünnet konuşulmuş yaşından önce önerilmiyor diye bizim doktorumuz aksine ilk hafta önerdi benim oğlumda darlık vardı 13 günlük yaptırdık biz ama normal sıkıntı olmayanlara da hemen önerdi açıkcası iyi de oldu hemen atlattı sünnet eden cerrah kesinlikle calpol vermeyin dedi bize zaten ateşte olmadı vermedik verilse bişey olmaz bence ama bize öyle dedi furrican miydi neydi adı tam hatırlayamadım sadece onu sürdük bolcana hem pipiye hem pinin beze değen kısmına beze pipinin altına da gazlı bez koyduk kaka bulaşmasın diye 10 günde geçti hiç ağlamadı bizimki sünnet sonrası sadece sünnet olurken ağladıama o da acıdan değil çünkü daha tendirdiyot sürülürken başladı ağlamaya ben iyiki yaptırmışım diyorum 10 günde geçti gitti hem ona hem bana kolay oldu.3 aylık kontrolumuz 1 hafta gecikti hasta olunca 6840gr olmuşuz 63cm herşey yolunda çok şükür bu ay biraz azalmış kilo alımı ama zaten yavaş yavaş azalması normal kolik sorulmuş kızım kolikti çok zor bilirim Allah yardım etsin ama sakın unutmayın 6 aydan sonra azalıyor ve en geç 1 yılda geçiyor ki en uzun süreni 1 yıl bizimki öyleydi geçicek unutmayın ve o ağlamaları hatırlamıcak bile bizde durumlar böyle yaz gelsin artık yazı iple çekiyorum şöyle annesiz de bişeyler yiyerek babaları ile kalacakları günleri. Ben 4 buçuk aylıkken beslemek değil ama tattırmaya başlıyorum 6 ayı tam bekleyince anne bağımlılığı artık katı gıdayı çok reddediyorlar bence

Aslında ilk bebişi yaptırsan ufakken abi büyümüş zaten benm korktuğım gibi olmadı allaha şükür e azından ufak hemen toparlar sonra abiyi yaptırırsın. İkisini bir arada yaptırmak sana çok çlk zor olur canım

Kuzm emzirincede geçiyo hıçkırığı. Ben şuan karşıyım ya ağzına o tarz şeyler vermeye başlamasına. Çnkü onla bşlar daha neler tıkar ağzına huyunu biliyorum. Bikere bişeye izin veriyosam suyunu çıkarana kadar uğraşıyo kendisi
Haklısın cnm

Ay evet ya aynen öyle demek mamadan :/ sen mamayı kullaniyor musun hala
Canim kusura bakma görmemişim bu mesaji, ben mamayi biraktim. Sütümu artirmaya çalıştım sagarak.ve bebegime alerji yapacak hicbirsey yemiyorum artik.sadece pirinc sebze ve meyve.çünkü o mama kızıma hic yaramadi.hergun kabizdi.fitil kullanmak mecburiyetinde kalmıştım.makatini catlatmisti falan.en son zorla ikinarak yapiyodu kipkirmizi oluyordu.bende artik hic kullanmadim

Günaydın kızlar geçmişe dönüp biraz okudum ama kim neyi yazdı isim hatırlamadım şimdi sünnet konuşulmuş yaşından önce önerilmiyor diye bizim doktorumuz aksine ilk hafta önerdi benim oğlumda darlık vardı 13 günlük yaptırdık biz ama normal sıkıntı olmayanlara da hemen önerdi açıkcası iyi de oldu hemen atlattı sünnet eden cerrah kesinlikle calpol vermeyin dedi bize zaten ateşte olmadı vermedik verilse bişey olmaz bence ama bize öyle dedi furrican miydi neydi adı tam hatırlayamadım sadece onu sürdük bolcana hem pipiye hem pinin beze değen kısmına beze pipinin altına da gazlı bez koyduk kaka bulaşmasın diye 10 günde geçti hiç ağlamadı bizimki sünnet sonrası sadece sünnet olurken ağladıama o da acıdan değil çünkü daha tendirdiyot sürülürken başladı ağlamaya ben iyiki yaptırmışım diyorum 10 günde geçti gitti hem ona hem bana kolay oldu.3 aylık kontrolumuz 1 hafta gecikti hasta olunca 6840gr olmuşuz 63cm herşey yolunda çok şükür bu ay biraz azalmış kilo alımı ama zaten yavaş yavaş azalması normal kolik sorulmuş kızım kolikti çok zor bilirim Allah yardım etsin ama sakın unutmayın 6 aydan sonra azalıyor ve en geç 1 yılda geçiyor ki en uzun süreni 1 yıl bizimki öyleydi geçicek unutmayın ve o ağlamaları hatırlamıcak bile bizde durumlar böyle yaz gelsin artık yazı iple çekiyorum şöyle annesiz de bişeyler yiyerek babaları ile kalacakları günleri. Ben 4 buçuk aylıkken beslemek değil ama tattırmaya başlıyorum 6 ayı tam bekleyince anne bağımlılığı artık katı gıdayı çok reddediyorlar bence
Bizimde bu ay düştü moraliö bozuldu. Doktor normal dedi ama annelik işte xanım canım sıkıldı. 1kilo alıyorken 680 e düştü. Nazar mı değdi acaba :(

Kizlar azcik dertlesiyim sizinle ise basladim minigi babannaye biraktim ama cok uzgunum sanki kizimi elimden alicak aksam geliyorum anlatiyor kizimla soype yaptik boyle yaptik diye gunduz goruntulu arıyorum bakiyor bakiyor dudagini bukup ağlıyor aksam yuzu gülüyor alisacakmiyim isyerinde hep fotolarina bakıyorum

Emira SY Emira SY emzirirken bir şey yiyip içmek sütü düğümler diyorlar doğru mu?
Canım benim kızım hiç durmuyor, ben devamlı emzirerek yiyip içiyorum. Elhamdulillah sütüm yerinde, düğümlenme filan da yok :KK45: geçen doktora gittiğimizde 10günde 500gr almıştı mamasız elhamdulillah :KK200:

Bizimde bu ay düştü moraliö bozuldu. Doktor normal dedi ama annelik işte xanım canım sıkıldı. 1kilo alıyorken 680 e düştü. Nazar mı değdi acaba :KK43:
Bizde ilk iki ay 1 kilo aldık bu ay 840gr almış her ay 1 1 alsa obez olur canım sıkma canını 3ve 4. Ayda düşüyor çünkü çevreyi incelerken emmeyi bırakı veriyorlar normal yani sağlıklı olsunlar kilo çok önemli değil

Saçlarım çok dökülmeye başladı. Bir kuofore gitmem gerek hem boya hem kesim olacak. Kısacık kestirim diyorum.
Aldığım bütün kilolar gitti hatta 1 de fazla kilo kaybettim.
Daha yolun başındayım .

Hep bebek lerden bahsediyoruz ya biraz da kendimizden bahsedelim sizler nasılsınız?

Bizimde bu ay düştü moraliö bozuldu. Doktor normal dedi ama annelik işte xanım canım sıkıldı. 1kilo alıyorken 680 e düştü. Nazar mı değdi acaba :KK43:
Bizimde dustu bu ay hareketleniyorlar artik cok normal. 24 gunde 600 gr almis.

Emira SY Emira SY emzirirken bir şey yiyip içmek sütü düğümler diyorlar doğru mu?
Yok canim ben hep yiyip iciorum hurafee

Kizlar azcik dertlesiyim sizinle ise basladim minigi babannaye biraktim ama cok uzgunum sanki kizimi elimden alicak aksam geliyorum anlatiyor kizimla soype yaptik boyle yaptik diye gunduz goruntulu arıyorum bakiyor bakiyor dudagini bukup ağlıyor aksam yuzu gülüyor alisacakmiyim isyerinde hep fotolarina bakıyorum

Gececek annesi alisacaksin merak etme. Hem onun icin calisiosun. Babaannesi ona cok iyi bakiyor. Icin rahat birakabiliorsun sanslisin. Hem az zaman gecirdiginiz icin daha kaliteli vakit gecireceksiniz.

Saçlarım çok dökülmeye başladı. Bir kuofore gitmem gerek hem boya hem kesim olacak. Kısacık kestirim diyorum.
Aldığım bütün kilolar gitti hatta 1 de fazla kilo kaybettim.
Daha yolun başındayım .

Hep bebek lerden bahsediyoruz ya biraz da kendimizden bahsedelim sizler nasılsınız?

Hamilelik vitaminlerini kullaniyormusun. Ben dogumdan beri devam.ediyorum dokulme olmadi. Onun disinda kiz 2 aylikken bende kestirdim.ve boyattim. Kilo verdim bende ama sekil. Kayik hala

Back