2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Sütumu artırmanın yollarını arıyorum demişsiniz bende kabak tatlısı sarma mantar ıspanak süt yapmıştı belki sizde de işe yarar diye yazmak istedim

Ayy canım ne güzel kurtulmuşsunuz bir sürmede. İnşallah bir daha da gelmesin başınıza.Ben 1,5 aydır neler sürdüm ama ilerledi hep. Geçenlerde avokado yağı vardı evde onu bile denedim

Allah razi olsun,deniycem canim cok sagol ❤ aslinda sut artirmak icin bir süru yiyecek var ama,alerjiden dolayo yiyemiyorum hiçbirini.kabak tatlisini ve mantari deneyim bende

Allah razi olsun,deniycem canim cok sagol ❤ aslinda sut artirmak icin bir süru yiyecek var ama,alerjiden dolayo yiyemiyorum hiçbirini.kabak tatlisini ve mantari deneyim bende
Malesef o kötü Allah yardımcınız olsun inşallah işe yarar zeytin yağı da süt yapıyormuş sonra şehriye çorbası falan içe bilirmis in bilmiyorum ama oda işe yarıyor inşallah birsuru alerji yapmayan yiyecek bulursunuz

Cok sagol canim benim ❤❤ insallah

Bu alerji cagin yeni hastaligi ve cok lanet bir hastalik. Kizimdanda supheleniyorum. Ama bizde tek belirti mukuslu kaka ve gunde 4 5 kere kaka yapio. 2 kere cok eser miktarda kan gordum. Ama makat catlagi kani gibiydi. Kilo.alimi iyi mutlu huzurlu bi bebek deride dokuntu yok. kan grubu da sifir. Sifir kan gruplari genelde sut ve sut urunlerine karsi duyarli oluyor. Bu alerji.suphelerimden oturu rota yaptirmadim. Cunku bagirsak florasini bozuyor. Ve tepkiler artiyor.

Benimki de oyle.ama.benimki.genel.olarak giyinmeye karsi :) bezini degistirirken de oyle acinca cok mutlu baglayip.giydirirken etini kopariolar sanki. Banyoya bayilio.ama.giyinmek iskence bende cingirakla falan oyaliorum.giydirirken

Alerji uzmani ve bebegimin doktoru bana rota asisini yaptirmami söylemişti.bende yaptirmistim.alerjisi olmasina ragmen.ben bi fark göremedim bilmiyorum ki.asidan once de tepkiler ayniydi,sonra da ayni.ikinci dozunu yaptiricam 20 gun sonra.

kan gorduysen sut ve süt ürünlerine yumurtaya dikkat et.icine sut ve yumurta giren hicbirsey yeme.sut alerjisi olan bebeklerde cogunlukla yumurta alerjisi de oluyor.kakada kan iplik seklindeyse veya nokta seklindeyse alerjidendir.makatini hafif araladiginda catlak olup olmadigini kendin de gorebilirsin

Aynı sorunu yaşıyoruz. Banyoda gıkı çıkmaz, havluya sarıp içeri girince başlıyor ağlamaya. Üstünü giydirene kadar üç dört kez kucağa alıp ara veriyoruz. En son bitap düşmüş bir halde memede uyuyor. Ben de deniyim bakalım, emzirip banyo ettirmeyi, belki açlığa dayanamıyor. Belki de sudan çıkmak istemiyor :) ama genel olarak giyinmeyi sevmiyor. Bez değiştirme esnasında da aynı şekilde, çıkarırken iyi, bağlarken ağlıyor hep

Kalça ultasonunda değerlerimiz normaldi, bu boğum olayına ne diyecekler bakalım yarın belli olacak.
Süt azlığı olduğunu ben de düşünmüyorum. Aynı inci gibi tek memede doyup memeden çekliyor. Kaka da çiş de bol bol var. Kızım keyifli, huzursuz hiç değil. İdrar yolu enfeksiyonu olsa belli ederdi diye düşünüyorum. Kusması aman aman yok. Atağı oldu ama çok uzun sürmedi. Ben hatta bakalım kaç kilo aldık diye keyifli gittim, böyle bir şey olacağını hiç düşünmedim. Mukuslu kaka bizde de var. Doktor kan olmadığı sürece tedavi etmiyoruz dedi. Sadece yediklerimi abartmadan yemem gerektiğini söyledi.
Evet 15 günde boyu 1 cm uzamış. Kilo 5300 dü 5460 olmuş. İşte günlük 10 gr ediyor. Geçen ay gerektiği kadar kilo alan bebek bi anda böylr oldu. Ben de sağlık ocağına gidip tartısını kontrol ettireceğim. Bakalım 2 hafta sonra nolacak.

Bizde dun doktora gittik 2 haftalık mama bırakma ugraslari sonuc vermedi oglum 2 haftada 50 gr aldi çiş ve kaka tahlili yapıldı kakada enfeksiyon var dedi mukus var sut diyetine girdim ve oğlum da alerjisi olan bebeklere verilen ozel bir mama ile beslenecek emecekte tabi günde 2-3 defa mama takviyesi yapmamı söyledi daha çabuk kendini toplaması için 10 gün sonra kontrol var bizde haberler böyle :/

Ürün çok masum değil canım onu bende araştırdım kızıma kullanıyorum faydasını çok gördüm ama kortizon yok içindekileri de okudum yok ha yazmamışlar ama koymuşlarsa Allah belalarını versin

2 küçük çocuk zor diyordum ama ikisinin birden hasta olması çok daha zor biri susuyor öbürü ağlıyor bizden uzak olsun şu grip ya kuzular 4 gündür perişan ve çok inatçı bir grip

Gecmis olsun canim insallah alerji mamasini icer tadi cok kotu diyorlar.

Ben bi donem coresatinlerin toplatildigini hatırlıyorum cunku kortizon varmis ve farkli bi isimle yazip yok algisi yaratmislar. Bu bahsettigim.olayin rahat 3 senesi var o zaman herkes kapis kapis kullaniyordu.

2 küçük çocuk zor diyordum ama ikisinin birden hasta olması çok daha zor biri susuyor öbürü ağlıyor bizden uzak olsun şu grip ya kuzular 4 gündür perişan ve çok inatçı bir grip

Canim burundan ornek aldilarmi infuleanza ise ilaci var benim.buyuk oldu. Bende ilac kullandim mecbur kucuge gecmesin die. 2 cocuklu hayat hastalik olmadikca bencede cok zor degil nisani 4 gozle bekliyorum

Kaka tahlilini me için yaptı canım? Mukusu sen mi söyledinde yaptı.
Olsun kuzum artık en azından vicdanın rahat sen herşeyi denedin. Bizde 23 ünde gidicez kntrole bakalım bizden ne çıkacak. Bu ay kg almasada olur dedi ama az alırsa sadece emerek bizede mamayı arttıracak diye düşünüyorum. Arttırırsa da artık hiç üzülmem ben elimden geleni fazlasıyla yaptım . Sen de üzme kendini inşallah mamayı da içer kuzucuk

Çok geçmiş olsun bizede dün doktor neocate önerdi neden tadi o kadar kötü ki ya biz eczaneye sipariş verdik 4-5 gibi gelecek nasıl içecek oğlum onu ya iyice cnm sıkıldı :/

Sağolasın canım ya inşallah içer

Ben dedim kaka uzuyor fln diye kilo da almıyor tahlil istedi. Bence senin sütün yeterli kilo alır almamış olursa sende tahlil iste bence çocuk kilo almamış diyip hemen mamaya başlama

Vanilya surubu kat icine.migroslarda aktarlarda falan vardir.kokusu beni öldürüyor.bebegim icince ilac ilac kokuyor.ne bicim mama anlamadim.bari düzgün birsey yapsalardi :/ birde kıvamı normal mamalar gibi degil.daha akışkan daha sıvı.normal mama hazırlar gibi yapiyosun,her 30 ml e 1 ölçek.ama dikkat et suyunu sicakken hazirlama.ılık olsun

Sıvı vanilya da alkol var diye biliyorum canım

Sıvı vanilya da alkol var diye biliyorum canım
Bana doktor önerdi kuzu,tadi kötü olduğu icin vanilya surubu kat dedi.yoksa reddedebilir dedi.vanilya surubunu mamaya alisinca yavas yavas azaltarak birakirsin dedi.icinde alkol var mi yok mu hic bir fikrim yok.üstünde de yazmiyor.alkol olsa doktor uyarirdi belki.bilemedim

Kizlar bana bi sebze yemegi oneriniz var mi cok açım ya ekmeksiz yenebilecek icine pirinc girebilen?pirasa ve ispanak yemekten bi hal oldum.patates te sütümu azaltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…