Canım selam çok geçmiş olsun. Boğumların eşit olmamasını kalça çıkığı durumunda görüyorlarmış ama ultrason çektirmişsindir aslında. Git bakalım ortopedi ne diyecek.
Bizim de süt azlığından değil kilo sorunu. Çünkü tek meme emip doymuş olarak bırakıyor. Günde 12 kere falan da besleniyor. 6-7 kere de bez değiştiriyorum en azındann 4 ü çok ağırlaşmış oluyor. Uzman Doktora gittiğimizde yağ dokusunu normal buldu ama dışkıda gizli kan bakıldığında eriteosit çıktı. Bu da iyi değilmiş ama miktar az olduğu için kilosunu takip edelim, kakada kan çok artan mukus olursa o zaman alerji birimi görsün dediler. Ben tam 2 hafta arayia tarttırdım ilkinde 4440 çıkmıştı (çıplak) dün kıyafetiyle 4950 çıktı yuvarlayıp 4800 dediler. Bu da 15 günde 360 gram eder
Bana uygun geliyo da doktor ne diyecek bilmiyorum. Haftaya salı 3. Ay kontrolü. Tekrar dışkıda kana bakılır. Senin kızın 10’gr az olmuş ama bana şöyle geliyor bazı aylar kiloya bazı aylar boya bazı aylar kafa büyüyor gibi sanki. Boyu uzamış mı?
Hemen endişelenmme atak haftası falan oldu mu? O dönemlerde de bana alamıyolar gibi geliyor. Ya bu kadar hassas ölçüm de saçma sanki. Bebek hareketli, keyifli, canlıysa gram gram tartmak biraz garip değil mi? Aç olsalar zaten ağlamaktan duramıyolar.
İdrar yolu enfeksiyonu bizlere nasıl acı veriyor, bebekte olsa çiş yaparken acıdığını belli etme, ateş vs bir işareti olmaz mı?