2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aşılar yapıldı ondan önce de tartildi 1 haftada sadece 10 gr almış yıkıldım resmen günlük bile değil napcam şimdi

Dr kontrolünde söyledm canım hemen yaptrmayın falan demedi aşısının olduğunu biliyodu. İnşallah bzde kolayca atlatrz ya
Aşılar yapıldı ondan önce de tartildi 1 haftada sadece 10 gr almış yıkıldım resmen günlük bile değil napcam şimdi
Hadi ya gönül rahatlığı ile önce bir güzel emzirip peşinden mama verceksin kuzum sen yapacağını yaptın

Sizin bebekleriniz gece uykusundan kaçta uyanıyor? Benimki 11’ den önce uyanmıyor. Genelde öğlen 12 de bitiyor gece uykusu. Az önce emdi mesela 10 dakika sonra ağlamaya durdu ayağıma alıp salladım hemen uyudu.
Gece 9.30da uyudu sabah 10da uyandı
12de bi daha uyudu hala uyuyo
Dün de parkta gezdirmeye çıkmıştım 1.30da uyumuştu 5.30da uyandı.
Hem gece hem gündüz uykuyu seviyor özel bir şey yapmıyorum uyuması için. Ayagimda sallamadım hiç. Biraz kucağımda tutuyorum evin içinde dolanıyoruz uykuya daliyo hemen. Sonra da yerine yatırıyorum uyumaya devam ediyo. Ben de uykuya düşkünüm eşim de,bebekken de çok uyurmuşuz bize benzemiş neyseki. Doğduğundan beri ilk 10 gün hariç uykusuzluk yasamadik hiç. Ilk zamanlar gece uykusuna geçiş süresi gecti şimdi onu da 9.30a çektik. Uyku sorunumuz kalmadı inşallah büyüdükçe de bozulmaz

Hay Allah yaa tomrisin emzirme notlarında emzirme kampı var son sans olarak yardımcı olacak kimsen varsa onu uygulasan

Hay Allah yaa tomrisin emzirme notlarında emzirme kampı var son sans olarak yardımcı olacak kimsen varsa onu uygulasan

Evet cnm az önce arkadasimla konustum bana cok guzel morel verdi guc aldım ondan resmen eşimle konuştuk bugünden itibaren kampa giriyorum yarında kardesim geliyor olacak inşallah

Su an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.

Su an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.

Sağlık ocağındaki doktorda öyle söyledi :/

Evet cnm az önce arkadasimla konustum bana cok guzel morel verdi guc aldım ondan resmen eşimle konuştuk bugünden itibaren kampa giriyorum yarında kardesim geliyor olacak inşallah
Onuda dene kuzum olmazsa yapcak bişey yok napalım dünyanın sonu değil ya. Bende tarttırdığımda mamayla devam etmeye iyice alıştırmıştım kendimi ama doktorumuz bu ay kg almasada olur deyinxe işler değişti :) en önemlisi eşin destek olsun sana. Mama ver mama ver deyip durmasın. Daha iyi bişey varsa o da kg vermemiş olması. İnşallah olacak kuzum zaten oldu olmadı yetti yetmedi derken büyüttük sıpaları :))

Çok sevindim canım ya ne güzel yanına gelecek birisi de varmış inşallah kampın sonunda çok güzel haberler verirsin

Ben de bu kadarını beklemiyodum canım ilk kızım bu kadar uyumazdı uykusuzluğun ne kadar zor olduğunu bilirim. Inşallah siz de en yakın zamanda daha uzun ve derin uykulara başlarsınız

Valla oyle büyüdüler :) anlastik destek olacak bana. Başarıcam ins dua ediyorum kilo vermesin

Çok sevindim canım ya ne güzel yanına gelecek birisi de varmış inşallah kampın sonunda çok güzel haberler verirsin

Amin canım inşallah

Benim kızım da akşam 8-9 gibi yatıyor, 2 saate uyanıp emiyor sonra uykusuna devam ediyor. Kaka yapmadığı sürece ya da çok çişli değilse gece uykusunu da bölmüyorum. Gündüz de 12-1 gibi gece uykusunu bitiriyor. 12-1 e kadar emip emip uyuyor. Ben de şanslıyım sanırım. Bu gece uykusunu falan da bilmiyordum kızım bize öğretti saolsun :)
Gündüz uykuları da 1 saat uyanık kalıp allah ne verdiyse uyuyor uyanıyor. Gündüzleri 1 saat uyanık kaldığı kesin de ne kadar süre uyuduğu belli değil bizde. Bazen yarım saat bazen 1 saat sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…