Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olanlar bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olun lütfen zira kafayı yemek üzereyim..
Bebeğim 77 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Sütüm iyi durumda ve süt akışının hızlı yada tazyikli olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli genzine kaçıyor emerken. Son 1 aydır sol memeyi aldığında ağzında geveleyip sıkıştırıp çekiştiriyordu sonra yüzüme bakıp gülüyordu. Ben oyun yapıyor diye düşünüyordum keyfi yerinde diye. Son 1 haftadır diğer memeyede aynısını yapmaya başladı. Anne sütünün fazla gelmesi durumu mu acaba diye önsüt kısmını sağıp öyle vermeyi denedim defalarca değişen bişey olmadı.3 gündür memeyi almayı reddediyor. Karnı çok aç ama memeye yaklaştırıyorum keyfi yerindeyken birden ağlamaya başlıyor içli içli zorla ağzına veriyorum yok tutmuyor. Bazende tutup ağlayıp homurdanıp bir iki damaklayıp çekiştirip bırakıyor bunu saatlerce sürdürüyor. Kızım normalde aç olduğu için ağlayan bi bebek değil elini kemirir biraz mızıklar o kadar. Bu süreçte doymadığı ve yorulup uykusu geldiği için içli ağlamalar devam ediyor aç bi şekilde uyuyakalıyor. Ben kan ter içinde kalıyorum tabi çabalamaktan. Her türlü pozisyonu denedim gezerek yatarak sallanarak emzirmeye çalıştım ama yokk. Oturup bende onunla ağlıyorum artık. Bu durum sadece uyanıkken yaşanıyor. Gece emzirmelerimiz gayet iyi durumda. Az önce artık pes etti biraz emdi ve doymadan uyuyakaldı
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((
Ağzında pamukcuk yok gazını kakasını rahat yapıyor hiçbir sağlık sorunu yok şuan. Ama neden böyle anlamıyorum. Doktora söyledim sürekli memeyi sıkıştırıp çekiyor yada emmek istemiyor diye meme reddi döneminde çok normal dedi. Ama çözümü ne ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum. Kucağımda gezdirip emzirmeye çalışmaktan ne kol kaldı ne bel.
Günde Max 4 bez değiştiriyorum. Kakayı tuvalete yapıyor zaten bu çişli bez sayımız. Kakada mukus ve yeşil renk oluyor arada.