2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mimarobada Medicell tıp merkezi canım. Öncesinde arayıp randevu alabilirsin. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız siz de :KK68: sonrasında eşinin izinli olduğu günü tercih edin canım ya da ablanın gelebileceği zaman olsun çünkü ilk gün biraz zor oluyor. Evde calpol yoksa onu da alın çok ağrısı olursa bir çay kaşığı verirsin.
Amin canım ya inşallah. Ablam burda zaaten canım pazar günü dönecek. Öyle bi denk geldi ki yarın aşılarımız var. Perşembe günü yaptrsak pazar gününe kadar toparlar diye düşünüyorum. Ağır gelmez ikisi dimi

Kızlar bisey soracağım size. Bebeğim 75 günlük oldu. Bugün bazı kusukları sarı renkteydi. Daha önceden hiç olmamisti hep beyaz kusardi. Nette araştırdım pek bisey bulamadım. Sadece anne sutu alıyor. Ilaç damla vs kullanmıyorum. Başına gelen yada bilgisi olan varmı?
Merak etme canım benim bebeğimde doğduğu günden beri kusuyor.arada dediğin gibi sarı oluyor doktoruda biliyor bişey demedi sanırım mide asidinden dolayı sarı oluyor.

Merak etme canım benim bebeğimde doğduğu günden beri kusuyor.arada dediğin gibi sarı oluyor doktoruda biliyor bişey demedi sanırım mide asidinden dolayı sarı oluyor.
Sağol canım cevabın için, icime su serptin. Yoğunlasirsa devam ederse doktorumuza soracağım zaten. Bir kaç kez daha kustu şimdi hepsi beyazdı. Dediğin gibi mide asidi gibi bişeydi heralde.

S Spizella ne yaptiniz doktora gidecektiniz.
Canım iyi ki sordun yazmayı unutmuşum.
Uzmana gittik. Çok güzel ve detaylı bir muayene yaptı. Kızımın sadece minyon bir bebek olduğunu söyledi. Bir sorun görmüyorum her bebek aynı şekilde kilo almaz dedi. Karaciğeri gayet iyi, cilt altı yağ dokusu yeterli dedi. Gaitada gizli kan var mı diye tahlil yapılacak sadece

Kızlar bisey soracağım size. Bebeğim 75 günlük oldu. Bugün bazı kusukları sarı renkteydi. Daha önceden hiç olmamisti hep beyaz kusardi. Nette araştırdım pek bisey bulamadım. Sadece anne sutu alıyor. Ilaç damla vs kullanmıyorum. Başına gelen yada bilgisi olan varmı?

Benimki bazen beyaz bazen sarı kusuyor

Benimki bazen beyaz bazen sarı kusuyor
Normaldir o zaman dimi yaa endişelenecek bisey yoktur. Bi ilk 10 15 gün kadar kolostrumdan dolayi sarı turuncumsu kusmuştu sonra beyaz olmuştu tamamen. Bugün ilk defa sarı kusunca endişelendim biraz.

Uzmana gittik. Çok güzel ve detaylı bir muayene yaptı. Kızımın sadece minyon bir bebek olduğunu söyledi. Bir sorun görmüyorum her bebek aynı şekilde kilo almaz dedi. Karaciğeri gayet iyi, cilt altı yağ dokusu yeterli dedi. Gaitada gizli kan var mı diye tahlil yapılacak sadece
Bisey olmamasına çok sevindim canım gerçekten de her bebegin yapısı farklı. Gaitada da bisey çıkmaz inşallah

Normaldir o zaman dimi yaa endişelenecek bisey yoktur. Bi ilk 10 15 gün kadar kolostrumdan dolayi sarı turuncumsu kusmuştu sonra beyaz olmuştu tamamen. Bugün ilk defa sarı kusunca endişelendim biraz.

Ben sütteki yağdan olduğunu düşünüyorum

Bisey olmamasına çok sevindim canım gerçekten de her bebegin yapısı farklı. Gaitada da bisey çıkmaz inşallah

Sağol :)
Kilosunu takip edeceğiz tabi yine de

Tin tin tini mini hanımsa demek ki :)
Boşver minyon kız olmak daha güzel hep genç kalır :P ben de öyleyim çok ekmeğini yedim minyonluğun :D

Aynen cnm ya cok zorlandim bugün 8 gibi 90 cc mama verdim :/ yinede olmadı emdide üstüne uyutamadim bir türlü yeni uyudu oda heran uyanacak gibi. Sanırım bende 4-5 tane oldu degistirdigim ama çok çiş yoktu 1 defa fln yapmıştı

Bu akşamda 90 cc verdim anlasilan biz azaltrak birakcaz neyse birakalim da geç olsun güç olmasın :)

O kadar uzun süre kuru kalmadı da beze 1 defa çiş yapmış gibi çok hafifti. Eşim kiyamıyor sanki ben kiyabiliyorum :/ asicaz bunları ins daha da misafir gelmez heralde yani öyle umuyorum :)
a

Anlamadım cnm kaynar ne

Amin inşallah masaj dediğin fizik tedavi mi

Anladım cnm sagolasin

Yok aynı acıyor hala maalesef
Evet canim.fizik tedavi

B betka2013 enfexia verdi doktor zar zor yazdı istemeye istemeye (sezaryan sonrası doktor da bu ilacı vermişti bir hafta kullan diye)
İçindekiler sütle bebeğe geçiyor diye okuyunca almaktan vazgeçtim.. Boğazımdaki gıcık öksürk krizine sokuyor iflahım kesiliyor ,,, zencefil bal karabiber karışımı alıyorum şimdilik.

Ben de jokerden indirimle 3 numara prima premium care 112 adet bezi 96 liraya aldım, 250 liralık alışverişe de 25 lira verince bezin tanesi 78 kuruşa geldi.
E07D5780-02C3-4C6E-9DCF-706C494DD1B0.jpeg

B betka2013 enfexia verdi doktor zar zor yazdı istemeye istemeye (sezaryan sonrası doktor da bu ilacı vermişti bir hafta kullan diye)
İçindekiler sütle bebeğe geçiyor diye okuyunca almaktan vazgeçtim.. Boğazımdaki gıcık öksürk krizine sokuyor iflahım kesiliyor ,,, zencefil bal karabiber karışımı alıyorum şimdilik.
Canim bunu bi dene istersen

Eklentiler

• Screenshot_20190128-220331.jpg
    Screenshot_20190128-220331.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 49
Amin canım ya inşallah. Ablam burda zaaten canım pazar günü dönecek. Öyle bi denk geldi ki yarın aşılarımız var. Perşembe günü yaptrsak pazar gününe kadar toparlar diye düşünüyorum. Ağır gelmez ikisi dimi
Canım bence sağlık ocağında aşıları yaptırırken bir sor hemen sünneti yaptırabilirmiyiz diye. Ben ilk ay aşısı yapılırken sordum ikisinin arası biraz olsun hatta aşından sonra 1 ay bekleyin sünnet için dediler bebeği yormasın diye. Ben de tam tersini yaptım 2 ay aşısından 1 hafta önce sünneti yaptırdım aşıya kadar iyileşti. Bir de aklında olsun bize sünnetten sonra ilk gün İçin fitil verdiler şurup ağrıyı azaltır ama uyutmaz, fitil uyumasını da sağlar rahat olur dediler.aynen de öyle oldu gerçi eve gelince sadece bir kere verdik fitili başka gerek kalmadı çok şükür

Sizin bebekleriniz gece uykusundan kaçta uyanıyor? Benimki 11’ den önce uyanmıyor. Genelde öğlen 12 de bitiyor gece uykusu. Az önce emdi mesela 10 dakika sonra ağlamaya durdu ayağıma alıp salladım hemen uyudu.

Back