- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr kontrolünde söyledm canım hemen yaptrmayın falan demedi aşısının olduğunu biliyodu. İnşallah bzde kolayca atlatrz yaCanım bence sağlık ocağında aşıları yaptırırken bir sor hemen sünneti yaptırabilirmiyiz diye. Ben ilk ay aşısı yapılırken sordum ikisinin arası biraz olsun hatta aşından sonra 1 ay bekleyin sünnet için dediler bebeği yormasın diye. Ben de tam tersini yaptım 2 ay aşısından 1 hafta önce sünneti yaptırdım aşıya kadar iyileşti. Bir de aklında olsun bize sünnetten sonra ilk gün İçin fitil verdiler şurup ağrıyı azaltır ama uyutmaz, fitil uyumasını da sağlar rahat olur dediler.aynen de öyle oldu gerçi eve gelince sadece bir kere verdik fitili başka gerek kalmadı çok şükür
Hadi yaAşılar yapıldı ondan önce de tartildi 1 haftada sadece 10 gr almış yıkıldım resmen günlük bile değil napcam şimdi
Gece 9.30da uyudu sabah 10da uyandıSizin bebekleriniz gece uykusundan kaçta uyanıyor? Benimki 11’ den önce uyanmıyor. Genelde öğlen 12 de bitiyor gece uykusu. Az önce emdi mesela 10 dakika sonra ağlamaya durdu ayağıma alıp salladım hemen uyudu.
Hay Allah yaaAşılar yapıldı ondan önce de tartildi 1 haftada sadece 10 gr almış yıkıldım resmen günlük bile değil napcam şimdi
Hay Allah yaatomrisin emzirme notlarında emzirme kampı var son sans olarak yardımcı olacak kimsen varsa onu uygulasan
Su an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.Gece 9.30da uyudu sabah 10da uyandı
12de bi daha uyudu hala uyuyo
Dün de parkta gezdirmeye çıkmıştım 1.30da uyumuştu 5.30da uyandı.
Hem gece hem gündüz uykuyu seviyor özel bir şey yapmıyorum uyuması için. Ayagimda sallamadım hiç. Biraz kucağımda tutuyorum evin içinde dolanıyoruz uykuya daliyo hemen. Sonra da yerine yatırıyorum uyumaya devam ediyo. Ben de uykuya düşkünüm eşim de,bebekken de çok uyurmuşuz bize benzemiş neyseki. Doğduğundan beri ilk 10 gün hariç uykusuzluk yasamadik hiç. Ilk zamanlar gece uykusuna geçiş süresi gecti şimdi onu da 9.30a çektik. Uyku sorunumuz kalmadı inşallah büyüdükçe de bozulmaz![]()
Su an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.Gece 9.30da uyudu sabah 10da uyandı
Hem gece hem gündüz uykuyu seviyor özel bir şey yapmıyorum uyuması için. Ayagimda sallamadım hiç. Biraz kucağımda tutuyorum evin içinde dolanıyoruz uykuya daliyo hemen. Sonra da yerine yatırıyorum uyumaya devam ediyo. Ben de uykuya düşkünüm eşim de,bebekken de çok uyurmuşuz bize benzemiş neyseki. Doğduğundan beri ilk 10 gün hariç uykusuzluk yasamadik hiç. Ilk zamanlar gece uykusuna geçiş süresi gecti şimdi onu da 9.30a çektik. Uyku sorunumuz kalmadı inşallah büyüdükçe de bozulmaz![]()
Sağlık ocağındaki doktorda öyle söyledi :/
Onuda dene kuzum olmazsa yapcak bişey yok napalım dünyanın sonu değil ya. Bende tarttırdığımda mamayla devam etmeye iyice alıştırmıştım kendimi ama doktorumuz bu ay kg almasada olur deyinxe işler değişti :) en önemlisi eşin destek olsun sana. Mama ver mama ver deyip durmasın. Daha iyi bişey varsa o da kg vermemiş olması. İnşallah olacak kuzum zaten oldu olmadı yetti yetmedi derken büyüttük sıpaları :))Evet cnm az önce arkadasimla konustum bana cok guzel morel verdi guc aldım ondan resmen eşimle konuştuk bugünden itibaren kampa giriyorum yarında kardesim geliyor olacak inşallah
Çok sevindim canım ya ne güzel yanına gelecek birisi de varmış inşallah kampın sonunda çok güzel haberler verirsinEvet cnm az önce arkadasimla konustum bana cok guzel morel verdi guc aldım ondan resmen eşimle konuştuk bugünden itibaren kampa giriyorum yarında kardesim geliyor olacak inşallah
Ben de bu kadarını beklemiyodum canım ilk kızım bu kadar uyumazdı uykusuzluğun ne kadar zor olduğunu bilirim. Inşallah siz de en yakın zamanda daha uzun ve derin uykulara başlarsınızSu an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.
Onuda dene kuzum olmazsa yapcak bişey yok napalım dünyanın sonu değil ya. Bende tarttırdığımda mamayla devam etmeye iyice alıştırmıştım kendimi ama doktorumuz bu ay kg almasada olur deyinxe işler değişti :) en önemlisi eşin destek olsun sana. Mama ver mama ver deyip durmasın. Daha iyi bişey varsa o da kg vermemiş olması. İnşallah olacak kuzum zaten oldu olmadı yetti yetmedi derken büyüttük sıpaları :))
Çok sevindim canım ya ne güzel yanına gelecek birisi de varmış inşallah kampın sonunda çok güzel haberler verirsin![]()
Verecek olsa bu bir haftada verirdi kuzum. Strest yapma daha fazlaValla oyle büyüdüler :) anlastik destek olacak bana. Başarıcam ins dua ediyorum kilo vermesin
Amin canım inşallah
Gece 9.30da uyudu sabah 10da uyandı
Su an benim icin dunyanin en sansli insanisin :) uyuyan bebek nasil olur hic bilmiyorum. Benimki aksam 9da yatiyor, 4te uyaniyor.tabi arada emmek icin uyanip 1 1bucuk saat uyanik kaliyor. Sabah 4ten sonra da yarim saatlik uykulari var. Gun icinde bir tek disardaysak 2 saat uyuyo,evde en uzun uyku kucagimda yarim saat. Kiymetini bil uykunun,inanamadim okuyunca senin yazdiklarina. Masallah allah bozmasin bu duzenini.
Verecek olsa bu bir haftada verirdi kuzum. Strest yapma daha fazla
Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapar?
Toplam kaç kere alt değiştiriyorsunuz?
Günde 4 yada 5 kez yapıyor. 5 yada 6 bez degistiriyorum.Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapar?
Toplam kaç kere alt değiştiriyorsunuz?