2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok sagol allah razi olsun benimde doktor hicbir sorun bulamadi ben gelismez diye korkuyorum umarim benimkinin de gelisiminde sorun olmaz
Olmaz inşallah canım yaa sıkıntı yapma kendine belki bir bakarsın bi zaman sonra arada uyanmaya baslar. Belli olmuyor bu sipalara ;)

Alarm kurdum 2 saatte bir kalkip emziriyorum oglumda emiyor hayret :))) oluyor galiba :))
Emer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))
aydingelini aydingelini yavrum nerden cikti sunnet isi ay ben uzak kaldim herseyden sen naptin mamayi kesicektin tarttirdinmi ondan sonra nasil durumlar
Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldı :( dr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah

Emer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))

Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldı :KK43: dr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah
Hadi bakalim acisiz hallolur umarim atlatirsiniz.anladim canim hayorlisi artik

Emzik diş ve çene yapısını bozuyormus . Tokluk hissi veriyormuş. Siz veriyor musunuz ? Ben bunları duyunca vermedim inşallah vermek zorunda kalmam.

Bu günlerde elini emiyor sapur supur.

Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldı :KK43: dr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah

Canım sen hala mama veriyor musun. Gunde 10 gr almış seninki yine iyi benimki 1 haftada 10 gr almış :/ ben denemeye devam ediyorum olacak inşallah :)))

Canım sen hala mama veriyor musun. Gunde 10 gr almış seninki yine iyi benimki 1 haftada 10 gr almış :/ ben denemeye devam ediyorum olacak inşallah :)))
Evet kuzum dr geceleri 120 cc verebilirsin dedi ama bn gece vermiyorum çok sıkılırsam gündz veriyorum 60 cc . Hiç almamasından iyidr canım. Geldi mi kardeşin nasıl gdiyo kamp :)

Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldı :KK43: dr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah[/QUOTE8]

Ayda 1700 gr alan bebege neden mama veriorsun. Mama icen bebekler aylik 1200 gr uzerinde kilo alirlarsa ileride obez olma ihtimalleri cok yuksek. Kusura bakma acik konusucam Gun icinde yemek yapabilmek icin bebege uyusun die mama vererek iyilik yapmiyorsun bebegine. Slinge baglayip yemek yapmayi dene ben uyanik oldugunda ve isim oldugunda oyle yapiorum.

Iyi aksamlar bayanlar yeni konusmalarinizi bitirdim:confused:

Bizde bugun 2.ay kontrolune doktora gittik. Kizim 6300gram olmus ve 61 cm boyu. Cok sukur saglikli bir bebek:nazar: kalca usg icin pazartesiye randevu verdi hastane gorunurde sikinti yok ama tedbir amacli istedi. Donuste saglik ocagina gittik asilar icin. Ne kadaar zormus ilk kez kizimi boyle aglarken gordum gozlerim doldu resmen. Uyumadi hic ateside 37.7 ile 38.1 arasinda degisiyo ve deli gibi agliyo. Fitil ve surup aldik bu gidisle vercem sanirim ates dusurucuyu. Boncuk boncuk agliyo yavrum:KK42:

Canim, kaynar, tahin , incir , hurma dereotu, yesil mercimek bunlardan tuket bol bol ve kendine guven.
Yeşil mercimek felaket gaz yapıyor bizde
Canım dr birden kesmememiz için en azından akşamları 120 cc ver en fazla dedi. Bende gece vermek yerine gündüz vermeyi tercih ediyodum açıkcası :/ ki 120 cc bile bulmuyo gündüz verince.
Dr da eski dozda gidersek obez olma ihtimalinden bahsetti ama 120 cc ile bişey olmaz dediği için rahatlıkla veriyodum :/

Bizde bugun 2.ay kontrolune doktora gittik. Kizim 6300gram olmus ve 61 cm boyu. Cok sukur saglikli bir bebek:nazar: kalca usg icin pazartesiye randevu verdi hastane gorunurde sikinti yok ama tedbir amacli istedi. Donuste saglik ocagina gittik asilar icin. Ne kadaar zormus ilk kez kizimi boyle aglarken gordum gozlerim doldu resmen. Uyumadi hic ateside 37.7 ile 38.1 arasinda degisiyo ve deli gibi agliyo. Fitil ve surup aldik bu gidisle vercem sanirim ates dusurucuyu. Boncuk boncuk agliyo yavrum:KK42:
Fitili vermen daha iyiymiş bana sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi. Calpol ateş düşürürmüş ama fitil hem ağrısını kesip ateş düşürür hemde uyuturmuş kuzum aklında olsun :)

Canım daha niye bekliyorsun daha fazla yukselmesin ateşi 1 çay kaşığı calpol bile hemen düşürür .

Fitili vermen daha iyiymiş bana sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi. Calpol ateş düşürürmüş ama fitil hem ağrısını kesip ateş düşürür hemde uyuturmuş kuzum aklında olsun :)

Annemde hastanedeki cocuk hemsiresine sormus oda fitil daha etkili demis ikisini de aldik belki surubu kusar diye. Deli gibi agliyo valla hicbiryeri hareket etmiyo biraz dqha bekleyeyim vercem sanirim

Back