Kıyamam kuzuya ya incitme annesiUyandirmak icin aklina ne geliyorsa yapiyirum canim artik incitiyorum ve aglayip uyaniyor ama yine icmiyor ve uyumaya devam ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam kuzuya ya incitme annesiUyandirmak icin aklina ne geliyorsa yapiyirum canim artik incitiyorum ve aglayip uyaniyor ama yine icmiyor ve uyumaya devam ediyor
Tamam canim zaten oyle bile fayds etmedi rabbim beyerinden korusun biziKıyamam kuzuya ya incitme annesi
Olmaz inşallah canım yaa sıkıntı yapma kendine belki bir bakarsın bi zaman sonra arada uyanmaya baslar. Belli olmuyor bu sipalaraCok sagol allah razi olsun benimde doktor hicbir sorun bulamadi ben gelismez diye korkuyorum umarim benimkinin de gelisiminde sorun olmaz
Insallahhh canim allah senden razi olsun rabbim bebegini bagislasinOlmaz inşallah canım yaa sıkıntı yapma kendine belki bir bakarsın bi zaman sonra arada uyanmaya baslar. Belli olmuyor bu sipalara![]()
Amin canım hepimizinkini Allah anne babasina bağışlasın,tüm bebekler sağlıklı huzurlu mutlu olsun inşallahInsallahhh canim allah senden razi olsun rabbim bebegini bagislasin
Emer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))Alarm kurdum 2 saatte bir kalkip emziriyorum oglumda emiyor hayret :))) oluyor galiba :))
Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldıaydingelini yavrum nerden cikti sunnet isi ay ben uzak kaldim herseyden sen naptin mamayi kesicektin tarttirdinmi ondan sonra nasil durumlar
Hadi bakalim acisiz hallolur umarim atlatirsiniz.anladim canim hayorlisi artikEmer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))
Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldıdr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah
Uyandirmak icin aklina ne geliyorsa yapiyirum canim artik incitiyorum ve aglayip uyaniyor ama yine icmiyor ve uyumaya devam ediyor
Gece uyumadan emziriyorum ama cok az emip uykuya geciyor sabaha kadar birdaha uyanmiyorGece emzirmeyi mi tercih ediyorsun mamayi mi ?
Uyutmadan önce ve uyandiktan sonra ?
Emer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))
Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldıdr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah
Evet kuzum dr geceleri 120 cc verebilirsin dedi ama bn gece vermiyorum çok sıkılırsam gündz veriyorum 60 cc . Hiç almamasından iyidr canım. Geldi mi kardeşin nasıl gdiyo kamp :)Canım sen hala mama veriyor musun. Gunde 10 gr almış seninki yine iyi benimki 1 haftada 10 gr almış :/ ben denemeye devam ediyorum olacak inşallah :)))
Emer tabi annesi neden emmesin. Hayret ediyorum bnmki bazen kusuyo mutluluktan uçasım geliyo fazla gldi diye :))
Kuzum deliği darmış ileride zorlanır dedi dr. mamayı geçen hfta ablamdayken kestim kuzum ama 3 günde 30 gr aldıdr kontrolünde 1 ayda 1700 almış günde 4 öğünden bukdar kg alması imkansz sadece geceleri 90 yada 120 cc ver bidahs verme dedi. Bnde gün içinde 60-60 veriyorum yemk vs ypmak için. Bu hafta halletmeyi düşünüyoruz sünnet işini inşallah[/QUOTE8]
Ayda 1700 gr alan bebege neden mama veriorsun. Mama icen bebekler aylik 1200 gr uzerinde kilo alirlarsa ileride obez olma ihtimalleri cok yuksek. Kusura bakma acik konusucam Gun icinde yemek yapabilmek icin bebege uyusun die mama vererek iyilik yapmiyorsun bebegine. Slinge baglayip yemek yapmayi dene ben uyanik oldugunda ve isim oldugunda oyle yapiorum.
Canim, kaynar, tahin , incir , hurma dereotu, yesil mercimek bunlardan tuket bol bol ve kendine guven.Canım sen hala mama veriyor musun. Gunde 10 gr almış seninki yine iyi benimki 1 haftada 10 gr almış :/ ben denemeye devam ediyorum olacak inşallah :)))
Yeşil mercimek felaket gaz yapıyor bizdeCanim, kaynar, tahin , incir , hurma dereotu, yesil mercimek bunlardan tuket bol bol ve kendine guven.
Fitili vermen daha iyiymiş bana sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi. Calpol ateş düşürürmüş ama fitil hem ağrısını kesip ateş düşürür hemde uyuturmuş kuzum aklında olsun :)Iyi aksamlar bayanlar yeni konusmalarinizi bitirdim
Bizde bugun 2.ay kontrolune doktora gittik. Kizim 6300gram olmus ve 61 cm boyu. Cok sukur saglikli bir bebekkalca usg icin pazartesiye randevu verdi hastane gorunurde sikinti yok ama tedbir amacli istedi. Donuste saglik ocagina gittik asilar icin. Ne kadaar zormus ilk kez kizimi boyle aglarken gordum gozlerim doldu resmen. Uyumadi hic ateside 37.7 ile 38.1 arasinda degisiyo ve deli gibi agliyo. Fitil ve surup aldik bu gidisle vercem sanirim ates dusurucuyu. Boncuk boncuk agliyo yavrum
![]()
Canım daha niye bekliyorsun daha fazla yukselmesin ateşi 1 çay kaşığı calpol bile hemen düşürür .Iyi aksamlar bayanlar yeni konusmalarinizi bitirdim
Bizde bugun 2.ay kontrolune doktora gittik. Kizim 6300gram olmus ve 61 cm boyu. Cok sukur saglikli bir bebekkalca usg icin pazartesiye randevu verdi hastane gorunurde sikinti yok ama tedbir amacli istedi. Donuste saglik ocagina gittik asilar icin. Ne kadaar zormus ilk kez kizimi boyle aglarken gordum gozlerim doldu resmen. Uyumadi hic ateside 37.7 ile 38.1 arasinda degisiyo ve deli gibi agliyo. Fitil ve surup aldik bu gidisle vercem sanirim ates dusurucuyu. Boncuk boncuk agliyo yavrum
![]()
Fitili vermen daha iyiymiş bana sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi. Calpol ateş düşürürmüş ama fitil hem ağrısını kesip ateş düşürür hemde uyuturmuş kuzum aklında olsun :)
Canım daha niye bekliyorsun daha fazla yukselmesin ateşi 1 çay kaşığı calpol bile hemen düşürür .