2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İz oluyorsa geç tabi canım

Ben geceli yaklaşık 1 ay oldu. Yikanabilir bezle dönüşümlü kullaniyorum 4.900 falandı geçtiğimde. Ama o iz yapma olayi hala oluyor kilotlu corap giydiriyorum sanırım o sıktığı icin de iz yapiyor

5.5 kgken geçtim 3 numaraya iyi oldu ama markadan markaya fark var. Primanin 3 numarası 6 10 kg arası. Diğer markalarda 4 9 kg olanlar var. Ben prima kullanıyorum

Teşekkür ederim kızlar, ben de prima kullanıyorum. bir kaç günlük 2 numara bezim kaldı onlar bitince 3e geçeyim öyleyse. Ne kadar çabuk bez numarası değişiyormuş iyi ki stok yapmamışım.

Teşekkür ederim kızlar, ben de prima kullanıyorum. bir kaç günlük 2 numara bezim kaldı onlar bitince 3e geçeyim öyleyse. Ne kadar çabuk bez numarası değişiyormuş iyi ki stok yapmamışım.
Bizde 2 aylıkken 3 e gectik hatta bi sonraki bezi 3+ almayi dusunuyorum bu bile sikıyo sanki cocugu sleepy kullaniyorum bende 3 e gecene kadar hep sızdirma oldu hem primada hem sleepyde o dertte bitti 3 numraa bezle

Bugün çok zorlayıcı bir gün geçirdim kızlar ya. Bebeğim durmadı tüm gün. Şimdi zor uyuttum. Yorgunluktan öldüm ya bu neydi ne değildi ben çözemedim.

Ağlamıyorken de ağzından uzun uzun salyalar akıttı, tükürüğünü zaten köpük yapıyordu ama bunu ilk defa gördüm. Diş filan çıkmıyordur dimi kızlar daha 2ay 4günlük.

Şimdi zor yatırdım, inşallah biraz uyur da o da dinlenir ben de... Ne kolumda derman kaldı, ne bacağımda :bicak: bir de günlerdir mama vermiyordum, bugün sabah 60cc gece de 90cc verdim... Niye böyle olduk anlamadım. Bu arada mama içti ağırlaştı yattı uyudu gibi bir durum da olmadı. 1saat beni emdikten sonra hala daha karnı aç olduğunda ağladığı gibi hıı hıı yaparak ağlamaya devam etti diye verdim mamayı. Mamadan sonra hıı demeden ağlamaya devam etti. En azından aç değil dedim ben de

Bugün çok zorlayıcı bir gün geçirdim kızlar ya. Bebeğim durmadı tüm gün. Şimdi zor uyuttum. Yorgunluktan öldüm ya bu neydi ne değildi ben çözemedim.

Ağlamıyorken de ağzından uzun uzun salyalar akıttı, tükürüğünü zaten köpük yapıyordu ama bunu ilk defa gördüm. Diş filan çıkmıyordur dimi kızlar daha 2ay 4günlük.

Şimdi zor yatırdım, inşallah biraz uyur da o da dinlenir ben de... Ne kolumda derman kaldı, ne bacağımda :bicak: bir de günlerdir mama vermiyordum, bugün sabah 60cc gece de 90cc verdim... Niye böyle olduk anlamadım. Bu arada mama içti ağırlaştı yattı uyudu gibi bir durum da olmadı. 1saat beni emdikten sonra hala daha karnı aç olduğunda ağladığı gibi hıı hıı yaparak ağlamaya devam etti diye verdim mamayı. Mamadan sonra hıı demeden ağlamaya devam etti. En azından aç değil dedim ben de
Allah yardımcımız olsun bende aynı dertten muzdaribim

Kızlar 3 numara beze geçtiniz mi? Benim bebeğim 2 ay 1 haftalık, kilosu 5150 civarı. Bezin bacak kısmı iz yapmaya başladı sizce geçmeli miyim?
Biz geçeli 1 ay olacak neredeyse. 2 ay 21 günlük, kilosu da 5.500. 3 numara da iz yapıyor ama ben 2 numara önden de arkadan da kısa geldiği için geçtim.

Bugün misafirim vardı normalde kızım 8-9 gibi gece uykusuna geçerdi saat 10 a kadar ağladı, uyuyamadı. Daha Doğrusu misafirlerim geldiğinde yeni uyumuştu küçük çocukların patırtısına uyandı bir daha da uyumadı :(
Allahtan gurbetteyim de öyle gelenim gidenim çok olmuyor. Her gün huzurla uyuyan bebeğim bir de misafirlerin elinde top oldu, herkes nasıl biliyorsa öyle susturmaya çalıştı . Sonunda uyudu da ben de nefes aldım.

Aynen onları alıyorum ama geçmiyor - çok kötüyüm gitmeyen bi baş ve Boğaz ağrısı var sanarsın kabakulak geçiriyorum, c vitamin alıcam takviye evde vardı, ama antibiyotik siz geçer gibi durmuyor .. emzirirken kullanılacak bi antibiyotik Yok mu :hasta:
Augmentin veriyorlar ama dr gitmek gerek once.

:eek::KK43: Allahım ne olacak ya psikolojim bozuldu.. bu dikişler yüzümden kızımla ilgilenemiyorum.. 40 gün oldu ben Doğum yapalı hiçbirşey anlamadım göğüslerimin yara olması da beni mafetti.. :KK42:

Dikişler düşmüştür heralde dimi acısıda hafifliyor zamanla buaralar daha iyi sanki benimki de. Göğüs içinde kalkan kullanabilirsin benim birkaç güne geçmişti. Bepanthen sürmüştüm emzirmemiştim ama sağım yapıyordum 1 güne hemen hafifledi tekrar lansinoh sürmeye devam etmiştim

Canım gaz olabilirmi hayırlı olsun emanetiniz Rabbim hayırla sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin :)
Cinsiyeti ne? Gazdan durmamış olabilir.. Ben oğlumu öyle ağladıkça emzirmiştim ben emzirdikçe çocuk gazlanmış bizde seviniyorduk ooo iyi gürbüz bir bebek diye meğerse gazıda benim sık emzirmemdenmiş :D

Şimdi bu kim dersin diye şuraya birde parola bırakayım leylim ley yar leylim ley yar :D :53:

Canım gaz olabilirmi hayırlı olsun emanetiniz Rabbim hayırla sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin :)
Cinsiyeti ne? Gazdan durmamış olabilir.. Ben oğlumu öyle ağladıkça emzirmiştim ben emzirdikçe çocuk gazlanmış bizde seviniyorduk ooo iyi gürbüz bir bebek diye meğerse gazıda benim sık emzirmemdenmiş :KK70:

Şimdi bu kim dersin diye şuraya birde parola bırakayım leylim ley yar leylim ley yar :KK70: :KK53:
Teşekkür ederim canım. Bizimki kız. Ya gazı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem gazını çıkarıyoruz hem kaka yapıyor. Gazı olduğunda farklı ağlıyor zaten kıvranıyor, ıkınıyor filan.

Hala ağlıyor. Slinge koyup yürüyünce susuyor filan. Canı sağolsun da bir şekilde idare ediyoruz. İnsan hasta mı o yüzden mi ağlıyor diye korkuyor çünkü böyle çok ağlayınca

Teşekkür ederim canım. Bizimki kız. Ya gazı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem gazını çıkarıyoruz hem kaka yapıyor. Gazı olduğunda farklı ağlıyor zaten kıvranıyor, ıkınıyor filan.

Hala ağlıyor. Slinge koyup yürüyünce susuyor filan. Canı sağolsun da bir şekilde idare ediyoruz. İnsan hasta mı o yüzden mi ağlıyor diye korkuyor çünkü böyle çok ağlayınca
O zaman hayra yoralım şöyle zikrediyordur Rabbini :)

Günaydın kızlar birşey soracağım 3 yaşındaki kızım genital bölgesini çok kaşıyor birkaç gündür kızarıklıklar var başta bişey dokundu alerji herhalde dedim ama bugün gece bile kaşındı ağladı yarın sabah erkenden doktora götüreceğim ama bunun için farklı bölüm mü yoksa yine çocuk doktarına mı gitmek gerek bilgisi olan var mı aceba

Dikişler düşmüştür heralde dimi acısıda hafifliyor zamanla buaralar daha iyi sanki benimki de. Göğüs içinde kalkan kullanabilirsin benim birkaç güne geçmişti. Bepanthen sürmüştüm emzirmemiştim ama sağım yapıyordum 1 güne hemen hafifledi tekrar lansinoh sürmeye devam etmiştim
Dikişlerim düştü ama girişdekiler beni mafediyor benim göğüslerim iyileşiyor tekrar yara oluyor garmastan lansinoh bepanten trovazol ne deseniz kullandım kalkan daha acıtıyor onu kullanamıyorum

Back